mindorokke_barca írta:
Az én sorrendem ami a szépséget illeti: Williams, Mclaren, Ferrari,Toyota es valahol rettenetesen hátul a Renault....

nagyon buta lett az autó eleje.
Ami az erősorrendet illeti, remélem a Ferrarival fog kezdődni, a többi nem érdekel

Mondjuk nem lenne rossz Vettelt minél előrébb látni, szóval várok egy jó Red Bullt.
A Renault eleje meglepne, ha végleges lenne. Szerintem a töréstesztek miatt lett ilyen orbitál.
A Renault honlapján volt kinn egy ilyen kép is:
http://www.ing-renaultf1.com/snippets3/ ... _login.jpg
Ezen a képen pedig elég korrektnek fest a cucc, leszámítva hogy a hólapátot nem bírja el az orrkúp.
Ebből kiindulva 100, hogy nem a megjelent volt az eredeti ötlet.
Kicsit Honda érzetem van velük kapcsolatban most, optimizmus, ígérgetés és nulla eredmény, persze 1 napnyi tesztből mindez korai kijelentés. Lehet csak Briós keveri a lapokat és a végső pillanatban jön az egetrengetés.
Hogy felkeverjem a topickkot.. a Ferrarival kapcsolatban tett kijelentéseddel, én pont ellenkezőleg vagyok. Sose csíptem őket, sőt... de amiket az utóbbi időben nyíltan kijelentgetnek velük kapcsolatban a fejesek, az maga a förtelem. Sport oldalról tekintve meg maga a vicc. Finoman fogalmazva remélem meggyűlik a bajuk idén.
A Honda csapattal vajh mi lesz.. sok jó már biztos nem, de hogy meg se vegye őket senki..