A Henry topicban történtekhez:
No, végülis azt látom, hogy tényleg hatalmas problémákkal terhelek néhányakat, csupán azzal, hogy egy vélemény tekintetében a kisebbséghez tartozok, illetve hogy ezért még nem vagyok hajlandó megváltoztatni, avagy befogni a számat.
Azt gondolom, hogy mondjuk az elmúlt két napot tekintve, nehezen lehettem volna már korrektebb, emlékeim szerint egy grammal nem tértem már el attól a tartalomtól, hogy : "Iniestát szivesebben látnám ott, gyorsabbnak gondolom vele a játékot, és jobban tetszik az a játék, jobban tetszik az ő játéka a bal poszton, mint Henryé a bal poszton." Sőt, mivel láttuk, hogy Eto'o is gyakorta kerül oda, amíg a francia középen van, kiterjesztettem őrá is ezt.
Most talán itt több dologra nem reagálnék hasonló stílusban, v visszavágásképp, főleg néhányra ami velem kapcsolatban íródott, elég rosszul esik 1-1 rész, bár természetesen nem minden embertől. Tartom magam végülis az eddigiekhez, mert az elmúlt 1 hétben sok olyan dolgot kaptam, vagy sok olyan dolog íródott ide, ami után baromi nagy önkontrollra volt szükségem, hogy végig szorosan témánál tudjak maradni, nevezetesen a balszél kérdésnél.
Volt itt még olyan, hogy egy moderátortól nem ezt várják. Amikor én úgy gondoltam, hogy teszek annyit a fórumozókért, hogy beszállok a szabályzat betartatásába, nem gondoltam hogy ez megfoszt engem a véleményalkotás lehetőségétől, és erről nem is tájékoztatott senki. Egyébként továbbra is feltételezem, hogy ez nincs is így. Ebből következik számomra (bár lehet hogy valamire nem gondolok), hogy csak az marad: a személyes véleményem, a vitáim különböző emberekkel, a feszültség befolyásolja a moderátori objektivitásom, munkám. Ez végülis igaz is lehet, ha ezt így gondolja bármelyikőtök, nyugodtan le lehet írni, én elfogadom, és még a többségnek se kell egyetértenie vele, hogy így van, én lemondok erről a dologról szivesen. Vannak így is most elegen, akik rendben végzik ezt a dolgot, meg lehet a helyemre újítani is. Ettől még a hírszerkesztésből ki tudom venni a részem, sőt a fórum adminisztráció is tulképp mehet moderálási jog nélkül.
Aztán a végén lehet, hogy ilyen nélkül is lemondani kényszerülök, mert komolyan elgondolkoztam rajta hogy abbahagyom, egy időre legalábbis mindenképp az aktív fórumozást. Hiányozna a dolog, ezért ez még bőven igényel meggondolást, én nem fogom beírni hogy szevasztok, aztán amikor meggondoltam magam, akkor törlöm.
Egyet mindenesetre megígérek, meg is próbálok betartani: távol álljon tőlem h bárkinek rosszat akarjak, és úgy látom tényleg sokaknak baromi nagy szívfájdalmat okozok a Henryről megfogalmazott véleményemmel, illetve azzal hogy nem igazán tudják megváltoztatni, vagy elhalkítani.
Az ígéret tehát úgy hangzik, hogy 1 azaz egy darab hszt írok majd minden mecse után a topicjába, és onnantól én nem veszek részt a diskurzusban. Egyébként lehet hogy ettől is eltekintek majd. A fórum többi részét, egyenlőre legalábbis, használom és látogatom majd.
Tényleg nem akarok senkinek ilyen problémákat okozni, attól függetlenül hogy jogosnak érzem-e amiket írnak v sem. Van egy határ amikor végülis jobb meggyőződés ellenére is abba lehet hagyni.
Egyébként azt gondolom, sokakkal ellentétben, hogy kicsit kár ezért a részért, ami itt ma megszületett (ugye eltűnt), mert a fórumozók egy részéről ad egy olyan keresztmetszetet, ami megmutatja, hogy ki az aki ha egyáltalán nem is ért egyet vele, el tudja fogadni a másik véleményét, illetve egyáltalán el tudja azt fogadni, hogy van olyan, hogy valaki mást gondol valamiről, akár szélsőségesen is mást, és még sem feltétlen hülye.
A kor-inteligencia összefüggésről pedig már ismeritek a véleményem, elégszer leírtam régen, többek közt Tamásnak, aki bizonyára emlékszik, hiszen régen sokszor kardoskodott ezzel, mint mindent döntő érvvel.
Természetesen tudom hogy nem te írtad, bár talán olvastam olyan részt, hogy még a szóközökkel is egyetértesz.
G-jay/E.Z.: most végülis csak a Henrys dolgokból következtetnél arra, hogy értelmi problémákkal küszködök, vagy a regelésem óta folyik a hülyeség tőlem ? Tulajdonképp a kettő üti egymást, de mindkettő ott van.
Szerk: G ne válaszolj, igazából úgyis azt választod amelyiket szeretnéd.
Tamás, neked is 2 megjegyzés: Volt a már említett hozzászólás, amivel kifejezted, hogy semmiben nem különbözik ettől a véleményed rólam. Tulajdonképp ez így elmegy, de lemaradt a végéről a "Béke!". Én értem hogy ez szép, keretes szerkezetet biztosít a hozzászólásaid számára, attól függetlenül hogy van-e ott értelme, v sem, de néha, mint ahogy most is, számomra megkérdőjeleződik az, hogy ennek van-e bármi hitele a te szádból.
No és persze nemtudom, emlékszel-e, hogy milyen beszélgetéseink voltak, milyen megállapodásunk volt. És tudod hogy ezután most mi következne. Csak hogy nézne már ki... pedig ha baromi objektív akar lenni bármelyikünk is a moderátor társaságból...
Természetesen nem lesz semmi.
Igazából arra is megkérhettek, hogy az oldalszerkesztését is hanyagoljam, az sose jó, ha egy ilyen színvonalú oldalhoz befészkelik magukat emberek, akiknek gondjai vannak az értelmi képességeikkel.
Nem szeretném ha itt most azthinné bárki hogy mártírkodok, van amikor elveszti a kedvét az ember.
Ezt tegnap írtam, elveszett, de itt van újra, mert ezt a másikkal ellentétben alig olvasták, pedig vannak arra érdemes dolgok.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila