Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
WELCOME TO USA!HAnonymus írta:Visszataszító ez a kib. nagy hepajkodás a himnusszal, meg az Irakban szolgáló katonákkal.
Feszülten figyelni! Csak bő 1 nap!!!Krojf írta:XLIII. Superbowl, Tampa Bay, február 1.-ről 2.-ra virradóra
az ESPN America eredeti közvetítésén, illetve a Sport1-en
magyarul: Arizona Cardinals-Pittsburgh Steelers!
K.
A wikipedia segít. (vagy az nfl.hu, ha nem tudsz angolu.)rszergej írta:
Ez igaz, hogy Mcnabb sokat hibázott most, de azért szerintem nem nagyon van most olyan irányító, aki pótolhatná. Sajnos lassan kezd eljárni fölötte az idő ez igaz, bár még "csak" 32 éves. Nem tudom, most az egyetemen milyen irányítók vannak, de a "jó" helyezés miatt a draftnál nem mi választunk a legkedvezőbb helyzetből. (egyébként ha vki tud, vmilyen linket a draft szabályokról, azt szeretettel várom, mert csak felszínesen ismeremköszönöm) Ha csak a vezetőség nem akar egy "kicsit" befektetni a klubba és szétnézni a piacon (bár nemtom hogy áll az Eagles a fizetési sapkával) akkor még szvsz minimum 2-3 évig Mcnabbat fogjuk látni kezdőként (ami nem is lenne olyan nagy gond, ha hozná legalább a meccsek 80%-án amit tud) Ja és hát nem kell még őt leírni, mert azért játszott ő jó meccseket is az idén, csak hát nem tudta tartani ezt a formát végig.
Ez igaz, hogy Mcnabb sokat hibázott most, de azért szerintem nem nagyon van most olyan irányító, aki pótolhatná. Sajnos lassan kezd eljárni fölötte az idő ez igaz, bár még "csak" 32 éves. Nem tudom, most az egyetemen milyen irányítók vannak, de a "jó" helyezés miatt a draftnál nem mi választunk a legkedvezőbb helyzetből. (egyébként ha vki tud, vmilyen linket a draft szabályokról, azt szeretettel várom, mert csak felszínesen ismeremG-Jay írta:rszergej!
Ugyan ez futott át az agyamon kb kétszer a meccs alatt. Egyszer a félidőben, egyszer pedig amikor sikerült a TD a Cardinalsnak a végén. Viszont szerintem nem McNabb-et kell siratni. Már most benne volt a sok hiba miatt a vereségben. Minél előbb kell egy új irányító, hogy 3-4 év múlva már ne csak lehetőség legyen, hanem ki is tudjuk használni.
Ilyen WR és TE emberekkel a támadásnak folyékonynak kéne lennie, láthattuk hányszor voltak távol is teljesen tisztán a srácok, és McNabb megint nem találta őket. A védelemben pedig a liga legjobbjai között van a Philly. Szóval lépni kell. Viszont ahogy sokszor mondtam már, Kolb a hurkáival együtt nekem nagyon nem hiányzik....