Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valószinüleg az utolso helyem miatt én nem vehetek részt...ugy tudom h nem mindenki kerül be a kupába.Nem lehet barátságost játszani a jövő héten, mert magyar kupa lesz. Gondolom mindenki részt vesz benne.
Nem lehet barátságost játszani a jövő héten, mert magyar kupa lesz. Gondolom mindenki részt vesz benne.langpeter14 írta:Valaki 1 felnött barátságost???
Gyulafirátót (1643332)
hát pedig ott vok a mérkőzéseknél és semmi csak az utolsó ma lejátszott bari meccsem van ott meg amiket előtte játszottamMaster19 írta:Már volt nekem is volt a mérközések között!Bár ne lennekleno04 írta:kupasorsolást hol tom megnézni vagy még nem is volt500.-ik csapatal fogok játszani,de úgy kikapok mint a sz.ar.Szerintem neked is ott kell lenie a mérközések között
Már volt nekem is volt a mérközések között!Bár ne lennekleno04 írta:kupasorsolást hol tom megnézni vagy még nem is volt
Igen az hogy csináltamXzibit25 írta:NEkem a kupameccs már ott van a meccsek között.kleno04 írta:kupasorsolást hol tom megnézni vagy még nem is volt
Sztem ha neked nincs ott lehet nem játszol.
Így utólag is köszi és a meccset is.Pocsa11 írta:Xzibit25!
Így utólag is köszi a bari meccset és gratulálok a győzelemhez.
Sok sikert a továbbiakban.
Csak így kimarad egy hét edzés.noodle77260 írta:Nekem is így volt.NO PARA!socio66 írta:Most láttam csak hogy az ifibajnokságban kimaradt egy hét..miért?
Tegnap már be is állítottam a csapatot a kövi meccsre,erre ma látom hogy nem is volt meccs..
Nekem is így volt.NO PARA!socio66 írta:Most láttam csak hogy az ifibajnokságban kimaradt egy hét..miért?
Tegnap már be is állítottam a csapatot a kövi meccsre,erre ma látom hogy nem is volt meccs..
Az ifiakadémiánál be lehet állítani az időpontot a barátságosmecseknek, de a felnőtteknél mindig szerda 9:45-kor van.MichaaBee írta:nem is tudtam, hogy be lehet állítani az időpontotnekem eddig mindig szerda 09:45-re generálta a mérkőzéseket.
Félrenyomtam...(csak azt nem értem h miért pont csütörtökre tetted miért nem szerdára de már mind1)
Ki vagy hivva...valaki egy ifi bari meccs Question Cool
FC_KlenoBarca_Academia (1143339)
A béredzés teljesen legális csak ha vki béredzést vállal annak mindenképpen kell abba a fórumba írnia mert így könnyen bann lehet az edzegetés vége. Ezért kell oda beírni h béredzést vállalsz és h kit de ennyi az egész.Am sok sikert hozzá!Akinek kell béredzés kapusból csak szóljon.noodle77260 írta:Kérdés, hogy legális-e?Mondjuk csak az látszik, hogy adásvétel van oda-vissza, és még pontot is kapsz érte.
Háát, kérem az benne van a pakliban, ezért "kicsit" rizikós.Ha nincs pénzed ne vágj bele.Gaba írta:a béredzéshez rendesen ki kell tenni a játékost átadólistára?
mi van ha vki más elviszi?