Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az ilyen játékosokból is ki lehet hozni sokat, csak kell hozzá egy jó edző. Lásd: Sevilla.LG írta:Nemtudom, miért vagytok ugy oda páran ezektől a holland nyomoroncoktól. Ezek a játékosok közepesek, és az erősebb bajnokságokban nem nagyon tudják megállni a helyüket, a holland válogatott is sokkal gyengébb, mint pl. 8-9 éve.
Két esélyes igazolás!kilibarca írta:Niegel de JongManchester City 20m€ amúgy szerintem nem nagy szám
A védelem közepére is egy jó lenne egy ember, meg egy gólerős csatár.kilibarca írta:Niegel de JongManchester City 20m€ amúgy szerintem nem nagy szám
Szerintem ez egy nagyon jó vétel.Talán észbe kapnak és elkezdenek építkezni.Akkor még bármi lehet a jövőben.Szvsz ilyen igazolásokra van szükségük ahhoz,h élcsapattá válhassanak.LG írta:Nem nagy szám, de Citybe elm1. De 20 millió vicc érte, de ez van, a Citytől sztem mostmár mindenki elkéri min. a dupláját a játékos valódi értékének, mert tudják, h úgyis megadják, h komolyan gondolják a vásárt.kilibarca írta:Niegel de JongManchester City 20m€ amúgy szerintem nem nagy szám
Nem nagy szám, de Citybe elm1. De 20 millió vicc érte, de ez van, a Citytől sztem mostmár mindenki elkéri min. a dupláját a játékos valódi értékének, mert tudják, h ugyis megadják, h komolyan gondolják a vásárt.kilibarca írta:Niegel de JongManchester City 20m€ amúgy szerintem nem nagy szám
Minden nap mást olvasni, de remélem tényleg marad. Hamajd a Milanból elmegy egyszer azért ne a ManCitybe tegye.Dave87 írta:Kaká marad a Milanban. Szerencsére a szívére hallgatott és az embereknek nem kellett csalódniuk ebben az egyébként roppant szimpatikus játékosban! Örülök a döntésnek!
NSO-nSanama írta:ÉS Kakával mi a helyzet? Van vmi nagyon nyomós ok,info,hogy megy?
Egyre jobban azt érzem,hogy marad..
Jól emlékszel, 2006-ban vették a Köln-től. (még akkor majdnem hozzánk kerültlionelmessi19 írta:Rosszul emlékszem hogy a Kölnből vették ?![]()
Szerintem van vmi turpisság amiről nem tudunk.
Azért ment vissza a Köln-be mert az a nevelőegyesülete. Olyasmi eset mint nálunk Piqué.Aprieto írta:1. hogy lehet, hogy a Madrid, Juve stb érdeklődők közül épp a Köln lehet a befutó?
2. ilyen alacsony vételár? Azért ennél jóval többre tartom Podolskit. -német válogatott mondhatni alapembere, csatárként és a kp. bal/jobb oldalán is bevethető, bal lábas játékos ami kisebb kincs....-
erre írtam azt hiszem seria a topicba egy okfejtést, hogy mekkorát bukna rajt a milán,és kaka még úgy ahogy nyerne, mert valszínű nyáron nagy csapathoz mehetne ,olcsóbbért...faithnomore írta: más kérdés hogy akkor meg elég érdekes lenne a milan belső helyzete kakával, hogy ők elfogadnák az árat viszont ő nem lenne hajlandó aláírni a manchester cityhez![]()
az biztos, hogy olyat nem csinálhatnak hogy eladják a játékost a beleegyezése nélkül, még ha 100 millió fontot is ajánlanak érte és ne feledjük, Kakának is alá kell írnia egy szerződést, és ha nem akar menni, mindenképpen ott akar maradni akkor nem is fogja aláírni az új szerződését.....mindorokke_barca írta:elsírta magát, de nem azért mert a háta mögött lerendezték az üzletet, hanem mert el akarják adni... Szerződése van, amit nem bonthatnak fel csak úgy Kaka beleegyezése nélkül...
Az csak egy kósza hír...Mondjuk a legtöbb dolog az!Nah mármost amivel mindenki jól járna: City olyan ajánlatot tett h szerződése ugye hatalmas(280akárhány kiló zsíros font), viszont 2010ben 55 millió euróért kivásárolható lenne... Nah hát ezért sokan rámennének h megszerezzék..
De ha télleg így van akkor: Miért éri meg ez a Citynek?? Tényleg semmi nem számít nekik az ég világon?
hát erősen kamu szagú...kakának eleve nincs túl fényes éve, és már így is az egyik legjobban kereső játékos a világon. Kötve hiszem, hogy követelőzni kezdett volna, amúgy se hinném, hogy jellemző lenne ez rá!ui:
http://www.calcio.hu/index.php?menu=hir ... ir_id=1937
Mondjuk ez érdekes. Aztmondja Berlusocni,hogy azért megy Kaka,mert több fizut akar és ők nem tudják neki megadni?
Gondolom akkor nem sirta volna el magát.
Holland bajnokságban nagyon ügyes srác, Barca szintjét sosem éri el.Katalán88 írta:Régebben mondtam(November, December környékén), hogy Luis Suarezt szívesen látnám a Barcában... És most olvastam az RTL 201-es teletextjén, hogy kiszemelt.Bár elég esélytelen mivel most ment el Huntelaar, de azért csak nyugodtan próbálkozzanak.
Szerk: Itt ugyanez: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=217178&