Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sarumán testvér majd akkor figyelj amikor majd Adrianó és az Inter nem tud ellenállni Abramovics papa ajánlatánakLG írta:Le vagy maradva...Adrino elutsította a 96 milkás ajánlatot.A. Gábor írta:Solari meg az interbe tart....LG írta:Sztem nem Scolarit, hanem Solarit akart írniDe az még nagyobb hulyeség
Ott is milyen vételek lexnek ha eladják Adrianot....Marad
Solarit én jo játékosnak tartom, de a MI kozéppályásain(Albertinit leszámítva) fényévvekkel jobbak. Nem hiába...
Akkor szavazz két év múlva múlva Rossellre, amikor zsebben van 2 BL meg még +2 bajnoki cím...LG írta:Azt el kell ismerni h vannak Franknél jobb edzok is! Higyéttek el Rossel tudta mit akar! Remélem a kovetkezo választásokon O lex a befutoZsolti írta:Hát ez sztem is így lett volna.Mondjuk én nagyon nem sirattam volna akkor Rijkaardot.LG írta:De ha Rossel elkuldte volna Rijkaardot, akkor biztos 1 mégjobb edzott hozott volna
Le vagy maradva...Adrino elutsította a 96 milkás ajánlatot.A. Gábor írta:Solari meg az interbe tart....LG írta:Sztem nem Scolarit, hanem Solarit akart írniDe az még nagyobb hulyeség
Ott is milyen vételek lexnek ha eladják Adrianot....
Nem tom mit rágódtok itt az edzőposzton......LG írta:Scolari edzonekSzakacs írta:s asszem meg scolari...Torrest meg hagyadd má!!!
Azt el kell ismerni h vannak Franknél jobb edzok is! Higyéttek el Rossel tudta mit akar! Remélem a kovetkezo választásokon O lex a befutoZsolti írta:Hát ez sztem is így lett volna.Mondjuk én nagyon nem sirattam volna akkor Rijkaardot.LG írta:De ha Rossel elkuldte volna Rijkaardot, akkor biztos 1 mégjobb edzott hozott volna
Scolari edzonekSzakacs írta:s asszem meg scolari...
Ja! Úgy néz ki itt fogok megdögleni a Nou Campban...Boixos írta:előbb-utóbb kiderül "milyen a leányzó fekvése". mondjuk a rossell utáni időszak első pár döntése nem nagyon győzött meg, bár mondom, szeretném, ha rámcáfolna laporta. még jó, h "veled" lezsugázták a továbbiakat, bár gondolom, nem kellett nagyon győzködni.
még csak ő hiányzott volna!ki nem állhatom azt a csávót.Amugy meg akkor Cuper volt képben asszem.Mr. Master írta:pl. Luxemburgot?LG írta:De ha Rossel elkuldte volna Rijkaardot, akkor biztos 1 mégjobb edzott hozott volna
pl. Luxemburgot?LG írta:De ha Rossel elkuldte volna Rijkaardot, akkor biztos 1 mégjobb edzott hozott volna
Az érem másik oldala: ha Rossell lenne az elnök már nem Rijkaard lenne az edző...LG írta:En megmondom oszintén Rosselt szívessebben látnám az elnoki székben!Zsolti írta:de most tényleg.eddig egyetlenegy pozitívum volt,mióta elment rossel az pedig a xavi szerződése.azonkívül csak rossz dolgok tömkelege.Boixos írta:nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, de a mostanában történtek alapján egyelőre úgy néz ki, h maradt itt elnöknek. remélem rámcáfol.