2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez így van. A bizalom hiánya gyakran megtörheti 1 srác fejlődését, ezért sem szabad a kevesebb lehetőséget kapott srácokat kölcsönadni, érezzék a klubbot ez a legfontosabb. Persze más a helyzet akik ingáznak a tarcsi meg a felnőtt között v csak a bemutatkozás határán vannak. Ilyenkor égnek a bizonyítási vágytól, nem szabad hitegetni őket. Ami pedig a szerencsefaktort illeti: Bojan, Sergi esete, persze hogy kell tehetség de rengeteg munka ebben pedig ugye szerintem európai elsővé avanzsált a La Masía. Azért Messit kár volt felhozni, mert ő Messi, ha középcsapatban tündökölt volna akkor vérre menő harc alakult volna ki a megszerzéséért, h 1 klasszikust idézzek: " Tulajdonképpen ki lehet jelenteni nem rossz hogy van a csapatban"-by lionelmessi19Boixos írta:sztem éppen ezért nem lehet vagy inkább nem érdemes összehasonlítani a két brigádot. az utánpótlás filozófiája kb olyannyira különbözik a barcánál és a madridnál, mint a tűz és víz. barcelonában megvan a bizalom (és mindig is megvolt) a fiatalok felé, nálunk az az utánpótlás célja, h olyan gyerekeket neveljenek ki, akiket a későbbiekben be lehet építeni az első csapatba.Drigo írta: ...
Egyszerűen más tendenciát követnek a fővásorban és Katalóniában, nem ugyanazon van a hangsúly. A Barça utánpótlás csapataiból (11) csaknem mind (8 ) bajnoki címet ünnepelhetett a 2007-08-as szezonban, nem tudom, hogy ugyanez az adat mennyi Madridban, gyanítom közel sem ilyen impozáns. Ez persze adódódhat a felfogásbéli különbségekből...
madridban úgy fest a dolog, h elvegetálgatnak a gyerekek a castillában, h aztán az osasuna, gijon, depor stb kaliberű brigádokat erősítsék, és gyakorlatilag minimális az esélyük arra, h egyszer a nagyok közé kerüljenek. ez viszont nem azt jelenti, h szaar játékosok lennének ott, hanem azt, h a vezetőségük áll rosszul hozzá a dolgokhoz, ami egyébként nem volt mindig így. ez a szitu perezzel kezdődött, vagy inkább az ő általa jegyzett galaktikus-érában teljesedett ki. nem lehet kellemes még egy kimagasló tehetségű játékosnak sem úgy felnőni, h tudja, bármit csinálhat, a nevelő klubja inkább vesz egy kamu külföldit jópéncér', minthogy őt beépítsék a brigádba. sztem bojan vagy akár messi sem biztos, h akkora lenne mostanában, ha úgy állnának a fakóhoz nálunk is, mint a madridban, ha mondjuk a nevelés után egy középszaar csapatban kellene bizonyítaniuk. majd pár év múlva meg lehet nézni mi lett dos santosból, ha nem kerül el egy komoly brigádba.
sztem éppen ezért nem lehet vagy inkább nem érdemes összehasonlítani a két brigádot. az utánpótlás filozófiája kb olyannyira különbözik a barcánál és a madridnál, mint a tűz és víz. barcelonában megvan a bizalom (és mindig is megvolt) a fiatalok felé, nálunk az az utánpótlás célja, h olyan gyerekeket neveljenek ki, akiket a későbbiekben be lehet építeni az első csapatba.Drigo írta: ...
Egyszerűen más tendenciát követnek a fővásorban és Katalóniában, nem ugyanazon van a hangsúly. A Barça utánpótlás csapataiból (11) csaknem mind (8 ) bajnoki címet ünnepelhetett a 2007-08-as szezonban, nem tudom, hogy ugyanez az adat mennyi Madridban, gyanítom közel sem ilyen impozáns. Ez persze adódódhat a felfogásbéli különbségekből...
Ezt már éln is írtam korában. Persze rengeteg munka van, meg biztos, hogy nagy hangsúlyt fektettek a Barcelonánál erre, de ha csak ennyin múlna, akkor minden nagycsapat ezerrel nyomná az utánpótlást, és évente jönnánek ki a Messik!A szerencse is benne van ebben szerintem. Hülyén hangzik de szvsz. van benne valami.(10%)
Szép és tartalmas hozzászólás ...Drigo írta:...
Nem tudom, hogy ezt honnan veszed, bár nem is annyira lényeges, mivel ezt sem megcáfolni sem megerősíteni nem tudom.US SIEMPRE FILES írta:[auto_cenzúra] az utánpotlás??? Mégis azért elég sok jó játékos játszik spanyol él csapatokban. Ja és castilla joval erösebb mint a barcelona b
Barca B-ből mégis több játékos bizonyíthat és játszhat a nagyban is... Legyél büszke az acélos castillára nah meg az első csapatra... KÖSSZ HOGY EMELED A FÓRUM SZÍNVONALÁT!US SIEMPRE FILES írta:CS0ki írta:Annyiban nem baromság, hogy nálatok a program játékosok ígérgetését jelenti. Semmi egyebet. Fájdalom, de ezt látni kellene...Vagy merre jártál 2000 óta? Többek között ezért is egy nagy rakat sz*r az utánpótlásotok már vagy 8-10 éve. Ez senkit nem érdekel, ezzel nem lehet választást nyerni. A lapot viszont, ezekkel a nevekkel lehet eladni, ezért dobálóznak velük.
[auto_cenzúra] az utánpotlás??? Mégis azért elég sok jó játékos játszik spanyol él csapatokban. Ja és castilla joval erösebb mint a barcelona b
CS0ki írta:Annyiban nem baromság, hogy nálatok a program játékosok ígérgetését jelenti. Semmi egyebet. Fájdalom, de ezt látni kellene...Vagy merre jártál 2000 óta? Többek között ezért is egy nagy rakat sz*r az utánpótlásotok már vagy 8-10 éve. Ez senkit nem érdekel, ezzel nem lehet választást nyerni. A lapot viszont, ezekkel a nevekkel lehet eladni, ezért dobálóznak velük.
Na sorban...egyrészt ki az a "nálatok"?Annyiban nem baromság, hogy nálatok a program játékosok ígérgetését jelenti. Semmi egyebet. Fájdalom, de ezt látni kellene...Vagy merre jártál 2000 óta? Többek között ezért is egy nagy rakat sz*r az utánpótlásotok már vagy 8-10 éve. Ez senkit nem érdekel, ezzel nem lehet választást nyerni. A lapot viszont, ezekkel a nevekkel lehet eladni, ezért dobálóznak velük.
Szerintem senki nem szólt egy rossz szót sem Laportára!Perezt meg hiába veszi körül felétek mítosz, semmivel sem tett le többet az asztalra mint pl. Laporta. Sőt...
A hírek, fórumok alapján, ha elindul, már meg is választották gyakorlatilag...Remélem tényleg lesznek olyan birkák odakinnt, hogy másodszor is megválasszák.
Igen, ezért is kellett távoznia. Egy ideig nagyon szép meg jó volt, amit kitalált, csak aztán jöttek a súlyos hibák... Kérdéses, hogy mennyit változott azóta. Én abban bízok, (mivel nem lehet hülye ember) ha egyszer tudja jól, hogy a korábbi politikájával megbukott, akkor nem fogja azt újból egyazegyben lemásolni.pereznek sztem az egyik legnagyobb sara az, h abszolút letett az utánpótlásról, ha vmi hiány volt, ész nélkül vette a sztárokat. ez nem is lenne probléma, de sztem meg kell találni a helyes egyensúlyt a királyok és a saját tehetségek között. amit perez művelt az hosszútávon kinyír egy klubot, és abban sem vagyok biztos, h megváltozott a hozzáállása a dolgokhoz.
Ha ezt Te is tudod, akkor miért írsz le olyan baromságokat, hogy a a sajtóban megjelenő hírek hivatalos választási programmok???Ez igaz. A lapot el kell adni.
Ehhez még annyit hozzá lehet fűzni, hogy sokan szerintem keverik, hogy mi volt Perez politikájának a jibája. Hát nem az, hogy zidane passzolt ronadlohoz, és ilyen játékosokkal nem lehet nyerni...2. Perezt illetően pedig az irónia hangján szóltam.
Később írod, hogy szerinted Ramosnak maradni kéne. Na most ő 4-4-2öt játszat a csapatával....Egyrészt szerintem a két középcsatáros játék ideje lejárt (de ennek kifejtése sokoldalas elemzést igényelne ),
1. Heinze stimmel. Amúgy én a helyetekben ragaszkodnék Ramoshoz, Wenger jó edző de nem gondolom, hogy nem tudom, hogy tudna alkalmazkodni a Madrid elvárásaihoz, ahol nem építkezhet, hanem egyből eredményes és szép játék lenne tőle a minimum. Raúl ügyében pedig szerintem kérdéses, hogy jól járna-e bárki egy ilyen ígérettel. Anno nálunk is mindenki fogta a fejét Presas barátunk miatt, kinn mégis kábé Istenként tisztelték, pedig hol az ő a Barcának, ami Raúl a Madridnak? Mondjuk Mijatovics kiebrudalásával lehetne kampányolniCS0ki írta: 1. "Ha elnök leszek, eltüntetem Madridból Heinzét!" "Ha elnök leszek, olyan edzőt hozok Madridba, aki leülteti a padra Raúlt!"
Van itt lehetőség bőven!
2. Most nem értem, hogy komolyan írod, vagy Perezt cseszteted!
"Ha elnök leszek, eltüntetem Madridból Heinzét!" "Ha elnök leszek, olyan edzőt hozok Madridba, aki leülteti a padra Raúlt!"Mivel kampányolnának? Ha én leszek az elnök szerződést hosszabbítok Metzelderrel és Dudekkel. Ha én akkor nem kell eladni Javi Garciát. Ha én akkor visszavesszük Granerot...
Most nem értem, hogy komolyan írod, vagy Perezt cseszteted!Hát igen ez kapásból annak a jele, hogy tanult a hibáiból... Kaka, Alonso meg Villa ennek ékes bizonyítéka lenne.
Hát igen ez kapásból annak a jele, hogy tanult a hibáiból... Kaka, Alonso meg Villa ennek ékes bizonyítéka lenne. Ha hozzáveszünk még az 5*-os védőt, mondjuk Vidicset olyan 200 millióból meg is úsznák, egyszóval Florentino papa megtanulta becsülni a pénzt és megtanult ésszerűen igazolni.Sport írta:Perez tanult a hibáiból, és szeretne igazolni egy ötcsillagos védőt. Ezen kívül egy vagy két kreatív középpályásra és egy csatárra számíthatnak a szurkolók. A hírek szerint Xabi Alonso, David Villa és Kaká lehet az elnök három kiszemeltje ezekre a posztokra.
Ezen viszont nagyot röhögnék. Boluda lezárná ezeket az ügyeket nyárra, és hoppon maradnának az elnökjelöltek. Mivel kampányolnának? Ha én leszek az elnök szerződést hosszabbítok Metzelderrel és Dudekkel. Ha én akkor nem kell eladni Javi Garciát. Ha én akkor visszavesszük Granerot...20minutos.es írta:Calderón a nyárra ígért két átigazolását már korábban szinte teljesen lezárta: Ronaldo ügyében Mendesszel 80 milliós árban egyezett meg, míg az Atletico vezetőségével 60 millió euróban Kun Agüero átigazolásáról.
higuainnal és sneijderrel a barca atleticnél házaljanak. 50 millió+higuain+sneijder, és talán megkapják victor sanchezt. ez így kb oké lenne.Mental_Theo írta:szerda, 20:52 - Spanyol értesülések szerint Villalonga 50 millió eurót, valamint Higuaínt és Sneijdert adná a Barcelonának Messiért cserébe, amennyiben ő nyerné a nyári elnökválasztásokat. A hír valóságtartalma egyelőre kétes, bár az tény, hogy a jelölt nagyon sokat megtenne Messi szerződtetéséért
- madridista.hu
viccnek is rossz...
Kik?? Valamelyik újság kitalálta, de ha ez nem elég, akkor konkrétan meg van nevezve a "hülye" is...Villalonga-nak hívják, szóval miért ez a többes szám?de ha ezt télleg komolyan gondolják akkor nagyon hülyék....
Szerintem mindkettő! Fél éve is felmerült már a neve, akkor is mondtam, hogy remélem az elnöki szél közelébe se kerül! Azóta folyamatosan ezt erősíti meg bennem!Villalonga - ha ez igaz - akkor vagy megbolondult, vagy dilettáns.