Játékospiac
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Egyedül Santa Cruz jó onnan. A többit rühellem én is. Nekem a németektől a Dortmund a kedvencem. Rosicky miatt.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Llegenda del Barça
ezzel a két emberrel engem is kergetni lehet, talán még a jeremies odaférne 3.nak. bár a kánt, amikor még a karlsruhéban nyomta, még csíptem. azt hittem az edző öccse...Charlie írta:Ezen már én is gondolkoztam sokszor,nem értem a szurkolókat,nekem annyira unszimpatikusak,rühellem őket.A "kedvencem" a Kahn,Effenberg duó volt.(hogy lehet a bayernt szeretni?)
C.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Mr. Master
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/db/02/6B/m0000026B.pdf
Ha jól látom, 16 millió eurót kaptunk a bl-szereplésünkért, ami aért nem rossz summa.
Ha jól látom, 16 millió eurót kaptunk a bl-szereplésünkért, ami aért nem rossz summa.
-
- Llegenda del Barça
nem olyan favágó a samuel egyébként. a Romában király volt, látszik milyen a védelem nélküle... madridban egyszerűen rosszul érezte magát, sztem menekült onnan. ezen nem csodálkozom.
zé roberto--> hosszabított a bayernnel, mégsem megy Romába
(hogy lehet a bayernt szeretni?)
zé roberto--> hosszabított a bayernnel, mégsem megy Romába

(hogy lehet a bayernt szeretni?)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Hozánk miért akarnak kapust hozni? Jó a Valdes jobb minek?
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
CSak a bennmaradásért leesett nekik valami 4millió font asszem.A. Gábor írta:KirklandWest Bromwich
![]()
![]()
![]()
![]()
Hát ez nagy fogás volt. szerintem nagyon jól véd.
Ezt nézzétek:
Gera Zoltán gárdája, a West Bromvich Albion megszerezte a Liverpool eddig sérült kapusát, Chris Kirklandet. A tehetséges hálóőr korábban felváltva védett a lengyel Jerzy Dudekkal, majd a sérülését követően teljesen kegyvesztett lett a Vörösöknél.
A fekete-fehérek további igazolásokat terveznek, legfőképpen a csatárposztot szeretnék megerősíteni. Már vannak jelöltek is, mégpedig Mateja Kezman és az Inter támadója, Mohamed Kallol személyében.
Forrás: nb1.hu
A West Bromnak ennyi pénze van????
Ha így igazolnak , meglehet jövőre az UEFA - kupa is![]()
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Na, ez egy jó vétel volt. Hát mégha Kezman is oda megy! Earnshaw-Gera-Kezman hármas nem hangzik rosszul. Már csakvmi jobb idősebb védőt kéne szerezzenek.
-
- Capitá del Barça
Kirkland
West Bromwich
Ezt nézzétek:
Gera Zoltán gárdája, a West Bromvich Albion megszerezte a Liverpool eddig sérült kapusát, Chris Kirklandet. A tehetséges hálóőr korábban felváltva védett a lengyel Jerzy Dudekkal, majd a sérülését követően teljesen kegyvesztett lett a Vörösöknél.
A fekete-fehérek további igazolásokat terveznek, legfőképpen a csatárposztot szeretnék megerősíteni. Már vannak jelöltek is, mégpedig Mateja Kezman és az Inter támadója, Mohamed Kallol személyében.
Ha így igazolnak , meglehet jövőre az UEFA - kupa is

Ezt nézzétek:
Ha így igazolnak , meglehet jövőre az UEFA - kupa is

Ez mos hogy jon ide
Jah..és nem kell piramist csinálni 

Kluivertnek NIGHTCLUB-ja is van BArcvelonábanZsolti írta:Jól eldumálgatna Torressel a barcelonai életről,torres beleszeretne barcelonába,és ide akar majd jönni minden áron.jajj de elterveztem!Maxi írta:Hát inkább az Atleticoba mint az Alkmaarba vagy Osasunaba!Zsolti írta:az osasuna is le akarta igazolni,de oda sztem tuti,hogys nem megy.Meg tavaj állítólag az Atleticoval is tárgyalt.örülnék,ha oda menne.
Mindenki potyázik...habáár Cechet én még nem láttam potya golt kapni, vagy csak nem emlékszem ráBoixos írta:jah, a kameni is jól nyomja nagyon. de például neki is van olyan, h egyszerűen nem lehet neki gólt rúgni, még 20 centiről sem, utána meg mindent benyel.

A Betises kapus...hát az télleg nem semmi...sztem Valdés sincs még a kozelében sem! De a ligábol én nekem a kedvenc kapusom KAMENIBoixos írta:egyébként, ha már itt tartunk, az egzaltáltfejű doblas 5 klasszissal jobb, mint a reina, sztem.
királyra visszatérve, rossz passzban mindenki lehet, ez alól egy kapus sem kivétel, mégis összeségében jobbnak tartom, mint reinát.

-
- Llegenda del Barça
egyébként, ha már itt tartunk, az egzaltáltfejű doblas 5 klasszissal jobb, mint a reina, sztem.
királyra visszatérve, rossz passzban mindenki lehet, ez alól egy kapus sem kivétel, mégis összeségében jobbnak tartom, mint reinát.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
most jöhetnék néhány ember kedvenc fordulatával, h "mit tett le az asztalra" reina? nem sokat. persze, barca nevelés, és ezért "illik" futtatni. ezzel együtt, sztem sehol sincs a királyhoz képest.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Az a baj, h Király jo kapus, sokkx kivédi az ellenfél szemét, aztán jon 1 meccs, mikor nagyot lepkézik. Nagyon jo kapus, de azért én Reinát tartom jobbnak, mert fiatalabb, és tehtségesebb szerintem.