Championship/Football Manager

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
carlos1991
Barça B
Kapcsolat:

2009.01.22. 17:56:13

szevasztok!!!én kezdő vagyok a manager-ben.....az lenne a kérdésem hogy mit kell ahhoz elérnem hogy ne rúgjanak ki 1év után.....???megnyertem a BL-t meg 2.lettem a bajnokságban 1pontal lemaradva a real elött......elörre is köszi
Viva Espana és Viva Barca.....
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.01.22. 17:49:29

Spanyol Szuperkupa 2. mérkőzés 2013.08.25 Vasárnap

FC Barcelona-Getafe 1-0(0-0)

Helyszín:Barcelona, Camp Nou
Néző:95122
Gólszerző:G.Assulin(73')
A mérkőzés embere:G.Assulin
Összesítve:4-1

FC Barcelona:Ustari-Marcelo,Cacares,Henrique,V.Sanchez-Mata,Y.Toure(Busquets, 54'),Hleb,Pedro(Pique, 54'),G.Assulin-Agüero

6 éves karrierem eddig

5x bajnok
5x BL győztes
5x Spanyol Kupa győztes
5x Spanyol Szuperkupa győztes
4x Európai Szuperkupa győztes
4x Világkupa győztes
5X az év managere

Kép

Ha egy nagycsapat drukkere vagy mint én (1993 óta Barca drukker vagyok) akkor az mindig kihívás a játékban. Egyrészt itt a saját Barcámat építhetem fel, és úgy formálom ahogy nekem tetszik, másrészt én speciel maximalista vagyok, így a lehető legtöbbet akarom kihozni a keretemből, mindig cél, hogy minél fiatalabb keret legyen, megrögzött szokásom, hogy 27 évnél idősebb játékost nem igazolok le maximum ingyenes igazolással. És nem is adom el a játékosaimat szeretem ha esetleg nálam fejezik be a játékot vagy maximum 32-33 évesen mikor már akkora hasznuk nincsen elengedem őket, hogy játszanak máshol, bármennyit kinálnak egy kulcsemberemért elöbb adom el a stadiont mint őket. És dühít, ha vezetek 4-0-ra egy meccsen és a 88. percben kapok egy gólt, dühít, ha több gólos előnynél 11-est hibázik a rúgó játékosom, az is felhúz, ha valakit egyből pirossal állítanak ki... Mindig mindent meg akarok nyerni a csapatommal, sosem tudom megunni mindig találok új és új kihívásokat... Mindig találni benne új kihívást és a legjobb legerősebb csapatot felépíteni mindenkor, számomra ez a játék lényege.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára varnagykrisztian 2009.01.22. 18:00:47-kor.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.01.22. 17:28:45

Spanyol Szuperkupa 1. mérkőzés 2013.08.18 Vasárnap

Getafe-FC Barcelona 1-3(1-0)

Helyszín:Getafe, Estadio Coliseum Alfonso Pérez
Néző:16996
Gólszerzők:C.Ronaldo(56'),Eto'o(81'),Agüero(86')
A mérkőzés embere:G.Milito

FC Barcelona:Valdes-D.Horno(Pique,45'),Garay,Milito,D.Alves(Mata, 45')-C.Ronaldo,Fabregas,Iniesta,Messi-Benzema(Agüero, 45'),Eto'o

6 éves karrierem eddig

5x bajnok
5x BL győztes
5x Spanyol Kupa győztes
4x Spanyol Szuperkupa győztes
4x Világkupa győztes
5X az év managere

Kép

Ha egy nagycsapat drukkere vagy mint én (1993 óta Barca drukker vagyok) akkor az mindig kihívás a játékban. Egyrészt itt a saját Barcámat építhetem fel, és úgy formálom ahogy nekem tetszik, másrészt én speciel maximalista vagyok, így a lehető legtöbbet akarom kihozni a keretemből, mindig cél, hogy minél fiatalabb keret legyen, megrögzött szokásom, hogy 27 évnél idősebb játékost nem igazolok le maximum ingyenes igazolással. És nem is adom el a játékosaimat szeretem ha esetleg nálam fejezik be a játékot vagy maximum 32-33 évesen mikor már akkora hasznuk nincsen elengedem őket, hogy játszanak máshol, bármennyit kinálnak egy kulcsemberemért elöbb adom el a stadiont mint őket. És dühít, ha vezetek 4-0-ra egy meccsen és a 88. percben kapok egy gólt, dühít, ha több gólos előnynél 11-est hibázik a rúgó játékosom, az is felhúz, ha valakit egyből pirossal állítanak ki... Mindig mindent meg akarok nyerni a csapatommal, sosem tudom megunni mindig találok új és új kihívásokat... Mindig találni benne új kihívást és a legjobb legerősebb csapatot felépíteni mindenkor, számomra ez a játék lényege.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára varnagykrisztian 2009.01.22. 17:57:30-kor.
Nóbi
Capitá del Barça

2009.01.22. 13:22:00

faithnomore írta:nem tudtok javasolni nekem olyan taktikákat, igazolásokat, amik nektek beválnak?
Sosem értettem mi értelme olyan taktikával, edzéssel stb játszani, amit nem saját magád dolgozol ki. Ennek a játéknak éppen ez lenne a lényege. Mindig magam alakítgaom a keretet és a hozzá megfelelő taktikát (illetve fordítva), hogy aztán olyan legyen a csapat játéka, amilyennek látni szeretném.

De hogy tanácsot is adjak: az eredményesség 2 legfőbb feltétele (szerintem) a jó edzésbeállítás (és az edzők) és a kerethez kialakított megfelelő taktika kidolgozása.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.01.21. 17:42:55

faithnomore írta:nem tudtok javasolni nekem olyan taktikákat, igazolásokat, amik nektek beválnak? nekem valahogy meg van a jó csapat de eléggé eredménytelen....nem tudok valahogy jó meccseket játszani és elég sokszor ki is kapok

help me!!!!! [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
Nézd meg ezt a dátumot itt a fórumon:2009.01.17. 16:32:50 :mrgreen:
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.01.21. 17:19:24

nem tudtok javasolni nekem olyan taktikákat, igazolásokat, amik nektek beválnak? nekem valahogy meg van a jó csapat de eléggé eredménytelen....nem tudok valahogy jó meccseket játszani és elég sokszor ki is kapok

help me!!!!! [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
LM10
Director del Fútbol

2009.01.21. 17:09:08

Perrero írta:V. Krisztián, sztem nem kell mindig minden évedet bemásolnod, elég csak a legújabbat :wink:

MÁS: Fifa managerhez tölthető update amivel nem rugnak ki
Honnan lehet szedni?
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.01.21. 17:05:44

Barcás karrieremben a 2013/2014 szezon elejét taposom és sikerült megszereznem a következő évre őket:

-Drenthe(Valencia) 19 millió euró
-Leo(Grémio) 20 millió euró
-Pato(Milan) 100 millió euró

K.B. így fogok felállni jövőre:

Valdes(Ustari)---Drenthe(Marcelo),Garay(Leo),Pique(Henrique),D.Alves(V.Sanchez)
---C.Ronaldo(Mata),Fabregas(Y.Toure)Iniesta(Hleb),Messi(G.Assulin)---Benzema(Agüero),Bojan(Pato)

További cserék:Cacares,Busquets,Pedro

Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.01.21. 14:46:42

Perrero írta:V. Krisztián, sztem nem kell mindig minden évedet bemásolnod, elég csak a legújabbat :wink:

MÁS: Fifa managerhez tölthető update amivel nem rugnak ki
Sziasztok!!!Csak azért írom le az összes bajnoki évemet mert sokan kételkednek ha valakinek megy, bár nem nehéz a Barcával ezeket az eredményeket elérni de erről a véleményemet leirtam fekete vastag betükkel a beszámolóm után!!!Azért köszi hogy elolvastad, további szép manageres napot!!!

Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.01.21. 06:05:37

FC Barcelona 9.2.0 patch karrierem(CSALÁS NÉLKÜL!!!)

2008/2009

Valdes(Jorquera)---Abidal(Sylvinho),Marquez(Pique),Puyol(Milito),D.Alves(V.Sanchez)
---Keita(G.Assulin),Xavi(Y.Toure)Iniesta(Hleb),Messi(Pedro)---Henry(Gudjohnsen),Eto'o(Bojan)

További cserék:Cacares,Busquets,V.Vazquez

eredmények/statisztikák:

-bajnok a Real Madrid elött 16 pontal /30gy-6d-2v 76:20 96p
-Spanyol kupa győzelem a Valencia ellen 3:0 /g:Henry 2,Gudjohnsen/
-BL győzelem a Juventus ellen 1:0 /g:Bojan/
-a 3 legjobb gólszerző:Eto'o 40 gól,Gudjohnsen 23 gól,Henry 16 gól
-az év spanyol managere cím
-játékos eladás:Pinto 2 millió euróért az A.Villának

2009/2010

Valdes(Jorquera)---Abidal(Del Horno),Marquez(Pique),Puyol(Milito),D.Alves(V.Sanchez)
---Keita(G.Assulin),Xavi(Y.Toure)Iniesta(Hleb),Messi(G.Assulin)---Henry(Gudjohnsen),Eto'o(Bojan)

eredmények/statisztikák:

-S.SZ.K. győzelem a Valencia ellen 1:1i-0:0 /g:Eto'o/
-E.SZ.K. győzelem a Sampdoria ellen 2:1 /Eto'o,Hleb/
-Világkupa győzelem a Chivas ellen 2:0 /Bojan,Xavi/
-bajnok a Real Madrid elött 2 pontal /33gy-3d-2v 72:15 102p
-Spanyol kupa győzelem a A.Madrid ellen 3:2 /g:Eto'o,Iniesta,Messi/
-BL győzelem a Liverpool ellen 3:0 /g:Henry 2,G.Assulin/
-a 3 legjobb gólszerző:Bojan 25 gól,Gudjohnsen 24 gól,Henry 17 gól
-az év spanyol managere cím 2x
-játékos igazolás:Del Horno 7 millió euró a Valenciától

2010/2011

Valdes(Ustari)---Abidal(Del Horno),Marquez(Pique),Puyol(Milito),D.Alves(V.Sanchez)
---C.Ronaldo(Keita),Xavi(Y.Toure)Iniesta(Hleb),Messi(G.Assulin)---Henry(Gudjohnsen),Eto'o(Bojan)

eredmények/statisztikák:

-S.SZ.K. győzelem az A.Madrid ellen 2:1 /g:Henry,C.Ronaldo/
3:1 /g:Iniesta 2,Eto'o/
-E.SZ.K. győzelem a Arsenal ellen 3:0 /Eto'o 2,Xavi/
-Világkupa győzelem a San Lorenzo ellen 2:0 /Keita,Gudjohnsen/
-bajnok a Real Madrid elött 4 pontal /30gy-5d-3v 69:16 95p
-Spanyol kupa győzelem a R.Sociedad ellen 3:0 /g:Eto'o,Iniesta,Keita/
-BL győzelem a Lyon ellen 2:1 /g:Henry,Messi/
-a 3 legjobb gólszerző:Eto'o 27 gól,Bojan 26 gól,Henry 18 gól
-az év spanyol managere cím 3x
-játékos igazolás:Ustari 6 millió euróért a Getafétől,
-játékos igazolás:C.Ronaldo 120 millió euró a M.Unitedtől
-játékos eladás:Jorquera 1 millió euróért a R.Madridnak

2011/2012

Valdes(Ustari)---Abidal(Del Horno),Marquez(Pique),Milito(Henrique),D.Alves(V.Sanchez)
---C.Ronaldo(Keita),Xavi(Y.Toure)Iniesta(Hleb),Messi(G.Assulin)---Benzema(Gudjohnsen),Eto'o(Bojan)

eredmények/statisztikák:

-S.SZ.K. győzelem a R.Sociedad ellen 1:0 /g:Eto'o/
2:0 /g:Benzema,Eto'o/
-E.SZ.K. győzelem a Arsenal ellen 2:1 /Keita,Xavi/
-Világkupa győzelem a Cruz Azul ellen 4:0 /Assulin,Bojan 2,Cacares/
-bajnok a Real Madrid elött 13 pontal /31gy-7d-0v 74:16 100p
-Spanyol kupa győzelem a R.Madrid ellen 1:0 /g:Marquez/
-BL győzelem az Inter ellen 1:0 /g:Messi/
-a 3 legjobb gólszerző:Benzema 30 gól,Bojan 29 gól,Eto'o 15 gól
-az év spanyol managere cím 4x
-játékos igazolás:Benzema 60 millió euróért a M.Unitedtől

2012/2013

Valdes(Ustari)---Abidal(Del Horno),Garay(Pique),Milito(Henrique),D.Alves(V.Sanchez)
---C.Ronaldo(Keita),Xavi(Y.Toure)Iniesta(Hleb),Messi(G.Assulin)---Benzema(Agüero),Eto'o(Bojan)

eredmények/statisztikák:

-S.SZ.K. győzelem a R.Madrid ellen 1:2 /g:Benzema/
2:0 /g:Benzema,C.Ronaldo/
-E.SZ.K. győzelem a PSV ellen 1:0 /Messi/
-Világkupa győzelem a D.C. United ellen 4:0 /Assulin 2,Messi,C.Ronaldo/
-bajnok a Real Madrid elött 6 pontal /32gy-5d-1v 97:20 101p
-Spanyol kupa győzelem a Getafe ellen 2:1 /g:Benzema,Messi/
-BL győzelem az R.Madrid ellen 3:1 /g:Messi,Agüero,Benzema/
-a 3 legjobb gólszerző:Bojan 33 gól,Benzema 29 gól,Agüero 28 gól
-az év spanyol managere cím 5x
-játékos igazolások:Garay 6 millió euróért a R.Madridtól
-játékos igazolások:Agüero 46,5 millió euróért az A.Madridtól

5 éves karrierem eddig(2013.07.10-ig)

5x bajnok
5x BL győztes
5x Spanyol Kupa győztes
4x Világkupa győztes
5X az év managere

A legsikeresebb edző Spanyolországban

http://kepfeltoltes.hu/view/090121/a_le ... es.hu_.jpg

A világ 2. legjobb managere

http://kepfeltoltes.hu/view/090121/Majd ... es.hu_.jpg

2013/2014

Valdes(Ustari)---D.Horno(Marcelo),Garay(Pique),Milito(Henrique),D.Alves(V.Sanchez)
---C.Ronaldo(Mata),Fabregas(Y.Toure)Iniesta(Hleb),Messi(G.Assulin)---Benzema(Agüero),Eto'o(Bojan)

FOLYT.KÖV.

Kép

Ha egy nagycsapat drukkere vagy mint én (1993 óta Barca drukker vagyok) akkor az mindig kihívás a játékban. Egyrészt itt a saját Barcámat építhetem fel, és úgy formálom ahogy nekem tetszik, másrészt én speciel maximalista vagyok, így a lehető legtöbbet akarom kihozni a keretemből, mindig cél, hogy minél fiatalabb keret legyen, megrögzött szokásom, hogy 27 évnél idősebb játékost nem igazolok le maximum ingyenes igazolással. És nem is adom el a játékosaimat szeretem ha esetleg nálam fejezik be a játékot vagy maximum 32-33 évesen mikor már akkora hasznuk nincsen elengedem őket, hogy játszanak máshol, bármennyit kinálnak egy kulcsemberemért elöbb adom el a stadiont mint őket. És dühít, ha vezetek 4-0-ra egy meccsen és a 88. percben kapok egy gólt, dühít, ha több gólos előnynél 11-est hibázik a rúgó játékosom, az is felhúz, ha valakit egyből pirossal állítanak ki... Mindig mindent meg akarok nyerni a csapatommal, sosem tudom megunni mindig találok új és új kihívásokat... Mindig találni benne új kihívást és a legjobb legerősebb csapatot felépíteni mindenkor, számomra ez a játék lényege.=D>

Katalán a szív, kék a lélek, Barca szurkoló maradok amíg élek!!!
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.01.19. 22:19:46

most kezdtem első menedzseri évemet, a manchester cityt választottam, ott jó sok a pénz, lehet költeni, és még csak most vagyok 2008 augusztusában de már ilyen csapattal tudok kiállni:

--------------Hart---------------
Zabaleta---Kompany---Richards---Zhyrkov
------------M. Veloso----------------------
----------J. Moutinho-------------------------
--Hamsik----Riquelme------------Arshavin
-------------Robinho-------------------

plusz még ilyenek vannak a padon hogy Jo, Wright-Phillips, Petrov, szal ütős kis csapat lesz ez remélem:)

még csak barátságos meccseket játszottam, eddig volt döntetlen is ami elég gáz, de volt 7-0-ás győzelmem is....
már várom az első szezont hogy fog menni a játék, remélem a sérülések nem fognak gátolni mert hallottam sokaknak ez beütött
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.01.19. 20:35:37

socio66 írta:Befejeztem én is első menedzserévem. Most játszottam először ezzel a játékkal,illetve már a tavalyi is megvolt,de akkor az nem kötött le. A mostani viszont annál inkább. Első csapatomnak a Barcát választottam,gondoltam biztos könnyebb egy sztárcsapatot menedzselni,mint egy kisebb gárdát, főleg kezdőként.
Az idényem nagyon rosszul indult,hiszen kiestem a Bl selejtezőben a Galata ellen,idegenben lőtt kevesebb góllal..Ez alapjában rontotta el a szezont és persze a vezetők is mindig megemlítették ezen botlásomat az értékeléseikben. Na nem baj,gondoltam,ottvan még az Uefa kupa. Sajnos ott sem tartott sokáig a 'menetelésem',az első körben ugyan nyertem,és a csoportkörből is továbbjutottam, azonban a nyolcaddöntőben megállított a Stuttgart, a változatosság kedvéért több gólt szerezve idegenben..
Ezen a ponton elég bosszús voltam,hiszen a bajnokságban sem álltam éppen jól.Tulajdonképp végig üldöztem a Realt,nagyon jól szerepeltek ők is, nagyon kevésszer botlottak,és én sokszor ezeket sem tudtam kihasználni.. Ilyenkor nagyon bosszús voltam. Kb. a 24. forduló körül volt az El Clásico a Camp Nouban,akkor 9 pont volt a hátrányom,ha ott vereséget szenvedek,valószínűleg elment volna a szezon. Szerencsére nem ez történt nyertem 3-0-ra,ezzel nem kis pozitívumot begyűjtve a szurkolók és a vezetők szemében.És nem utolsó sorban nyílttá tettem a Ligát. Ezután rendkívül hullámzó volt mindkét csapat teljesítménye,de említésre méltó,hogy egyszer sem vezettem a tabellát idény közben. Ezután azonban jött a Király-kupa döntője,ahol ugyancsak a Madridiak voltak a vetélytársaim,és a vártnál simábban,2-0-ra nyertem a meccset, úgy,hogy a Realnak egy pillanatig nem volt esélye. Ezután még volt 3 meccs a bajnokságból. 3 pont előnye volt a Madridnak,én pedig úgy kalkuláltam hogy az elvesztett döntő után picit majd megzavarodnak,és behozhatom a hátrányom. Így is történt,rögtön a döntő utáni meccset elvesztették,ezzel be is hoztam a hátrányom. A hátralévő két fordulót hozta mindkét csapat,és 84-84 ponttal végzett az élen holtversenyben,de az egymás elleni eredmény miatt gondolom(3-0 nekem,0-2nekik) én nyertem meg a sorozatot. (a valóságban azt hiszem a gólkül. dönt,abban jobbak voltak :) )
A Király-kupáról még annyit hogy igen kedvező sorsolásom volt,egyedül a döntőben kellett(volna) megizzadnom,de az sem okozott gondot.
Így hát első szezonomat egy bajnoki arannyal és egy Király-kupa trófeával zártam. Jó szezon volt tehát,de ami még fontosabb,nagyon megkedveltem a játékot,jó kikapcsolódást nyújt minden perce.
A vezetőség elégedett volt a munkámmal,úgyhogy jövőre is maradok és a címvédések mellett a BL-siker a következő állomás.
Gratula a sikereidhez!!!=D>

Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.19. 17:30:16

Titinho írta:
Grat az eddigi karrieredhez Etooka! :wink:
Sok sikert a fiatalitáshoz! Amikor a Napolival és az AS Romával voltam, akkor is nyomatta a fiatalitást a Milan. (Gourcuff-ot majd tartsd meg :) )

És akkor az én karrieremről egy "pár szó":

Tegnap este utáltam meg egy kicsit az FM-et. Nem tölti be a Barcás mentésemet... :evil:
Kösz, de tegnap nagyon felhúztam magam ,így uninstalálltam a játékot :) De szerencsére a mentés megmaradt, így majd ha lesz erőm és idegzetem,talán nekiállok újra :twisted:

Amúgy a be nem töltös mentésedhez annyi,hogy nekem is volt már ilyen, még a 2007esnél(persze, hogy akkor,amikor vertem európát és a világot az R10-Messi-Martins-Etoo támadónégyessel....)

Szal, azt minden esetre érdemes megpróbálnod, hogy ujrainstallálod a gémet, hátha úgy működni fog!

Amúgy sok sikert az Arsenalos karrieredhez :!:
.
socio66

2009.01.19. 17:16:40

Befejeztem én is első menedzserévem. Most játszottam először ezzel a játékkal,illetve már a tavalyi is megvolt,de akkor az nem kötött le. A mostani viszont annál inkább. Első csapatomnak a Barcát választottam,gondoltam biztos könnyebb egy sztárcsapatot menedzselni,mint egy kisebb gárdát, főleg kezdőként.
Az idényem nagyon rosszul indult,hiszen kiestem a Bl selejtezőben a Galata ellen,idegenben lőtt kevesebb góllal..Ez alapjában rontotta el a szezont és persze a vezetők is mindig megemlítették ezen botlásomat az értékeléseikben. Na nem baj,gondoltam,ottvan még az Uefa kupa. Sajnos ott sem tartott sokáig a 'menetelésem',az első körben ugyan nyertem,és a csoportkörből is továbbjutottam, azonban a nyolcaddöntőben megállított a Stuttgart, a változatosság kedvéért több gólt szerezve idegenben..
Ezen a ponton elég bosszús voltam,hiszen a bajnokságban sem álltam éppen jól.Tulajdonképp végig üldöztem a Realt,nagyon jól szerepeltek ők is, nagyon kevésszer botlottak,és én sokszor ezeket sem tudtam kihasználni.. Ilyenkor nagyon bosszús voltam. Kb. a 24. forduló körül volt az El Clásico a Camp Nouban,akkor 9 pont volt a hátrányom,ha ott vereséget szenvedek,valószínűleg elment volna a szezon. Szerencsére nem ez történt nyertem 3-0-ra,ezzel nem kis pozitívumot begyűjtve a szurkolók és a vezetők szemében.És nem utolsó sorban nyílttá tettem a Ligát. Ezután rendkívül hullámzó volt mindkét csapat teljesítménye,de említésre méltó,hogy egyszer sem vezettem a tabellát idény közben. Ezután azonban jött a Király-kupa döntője,ahol ugyancsak a Madridiak voltak a vetélytársaim,és a vártnál simábban,2-0-ra nyertem a meccset, úgy,hogy a Realnak egy pillanatig nem volt esélye. Ezután még volt 3 meccs a bajnokságból. 3 pont előnye volt a Madridnak,én pedig úgy kalkuláltam hogy az elvesztett döntő után picit majd megzavarodnak,és behozhatom a hátrányom. Így is történt,rögtön a döntő utáni meccset elvesztették,ezzel be is hoztam a hátrányom. A hátralévő két fordulót hozta mindkét csapat,és 84-84 ponttal végzett az élen holtversenyben,de az egymás elleni eredmény miatt gondolom(3-0 nekem,0-2nekik) én nyertem meg a sorozatot. (a valóságban azt hiszem a gólkül. dönt,abban jobbak voltak :) )
A Király-kupáról még annyit hogy igen kedvező sorsolásom volt,egyedül a döntőben kellett(volna) megizzadnom,de az sem okozott gondot.
Így hát első szezonomat egy bajnoki arannyal és egy Király-kupa trófeával zártam. Jó szezon volt tehát,de ami még fontosabb,nagyon megkedveltem a játékot,jó kikapcsolódást nyújt minden perce.
A vezetőség elégedett volt a munkámmal,úgyhogy jövőre is maradok és a címvédések mellett a BL-siker a következő állomás.
Titinho
Director del Fútbol

2009.01.19. 11:28:05

Etooka írta:....
Grat az eddigi karrieredhez Etooka! :wink:
Sok sikert a fiatalitáshoz! Amikor a Napolival és az AS Romával voltam, akkor is nyomatta a fiatalitást a Milan. (Gourcuff-ot majd tartsd meg :) )

Neked is grat varnagykrisztian! :)

És akkor az én karrieremről egy "pár szó":

Tegnap este utáltam meg egy kicsit az FM-et. Nem tölti be a Barcás mentésemet... :evil: kiírja, hogy nem tudja megnyitni a mentést. Örültem neki...nálam még ez az első ilyen, hogy nem tudja megnyitni a gémet. :?
Pedig jól is álltam a Barcával, a 27. fordulónál jártam és 10 ponttal vezettem a bajnokságot a Real előtt. Az a poén, hogy a 19. fordulóban, tehát féltávnál még 2 pontos hátrányban voltam a Real mögött, a 24.-ben viszont már 10 ponttal mentem. Nekem volt egy 6 meccses győzelmi sorozatom a Realnak meg egy 5 meccses nyeretlenségi sorozata így meglógtam. De amúgy is jól ment a játék, márciusig össz-vissz 2 vereségem volt mindent figyelembe véve. A Silva-Benzema-Messi trió végigszivatott mindenkit és nagy esélyem is lett volna a bajnokságra, a kupára és a BL-re is. :? Ezért nagyon idegesítő, hogy nem tölti be...

Na mivel ez a mentés megadta magát, ezért muszáj voltam kezdeni egy új karriert. Egy fiatal csapatot kerestem magamnak, ahol azért van pénz is és szerepel a BL-ben is, de nem favoritként. A mostani szereplésük jutott eszembe és nem is találhattam volna ennél fiatalabb gárdát: ARSENAL! :)
És egyvalamire rájöttem már az első nap...kicsi a keret és tényleg nagyon fiatal! :shock:
Pénzt azért adtak rendesen (52 milliót), és mivel a menedzserasszisztensem azt ajánlotta, hogy venni kéne egy jobb oldali játékost (be is ajánlotta Dario Srna-t, de a City elvitte előlem), egy középpályást és egy kapust, mivel azok elég gyengék, én hallgattam rá. Még ugye Fabregas, Diaby, Rosicky és Eduardo is sérült, így ő rájuk nem is számíthatok egy darabig. (Rosicky-t el is adom majd ha felépül) De először ugye a teljes edzői, figyelői és orvosi stábot lecseréltem.

Igazolásaim tehát:
Kapus: S. Frey (Fiorentina) - 21 millió € + 3 millió 30 meccs után + 30%
Jobb oldali játékos: A. Arshavin (Zenit) - 17 millió € + 3 millió 30 meccs után + 30% (maradjunk a realitásnál alapon)
Középpályás: M. Veloso (Sporting) - 13 millió € + 2 millió 30 meccs után + 25%

Távozott:
Song - Portsmouth 7 millióért
Fabianski - Nantes 5 millióért
Mannone - Aston Villa 1,6 millóért

Még maradt kb. 10-12 millióm, majd még egy csere védőt akarok hozni Gallas mögé, majd talán Sakho-nál bepróbálkozok, plussz egy pár fiatal angol tehetséget. Mondjuk nem mintha nem lenne így is fiatal a csapat. :wink:

Felállásom, 4-3-3-ban:

----------------------Frey-------------------
-------------------(Almunia)----------------
---------------------------------------------
Sagna-------Touré-----Gallas-------Clichy
(Eboué)---(Nordtveit)-(Djourou)-(Silvestre)
-----------------------------------------------
--------------------M.Veloso-----------------
-------------------(Denilson)----------------
-------------Nasri-----------Ramsey--------
----------(Wilshire)--------(Merida)--------
-----------------------------------------------
--Arshavin-----------------------V.Persie---
--(Walcott)------------------------(Vela)---
--------------------Adebayor----------------
-------------------(Bendtner)----------------

Majd ugye jön a sérüléséből felépülő: Fabregas, Diaby és majd egyszer Eduardo. :?

A felkészülési mérkőzéseket mindet megnyertem, 5 meccs 25-2-es gólkülönbséggel, most pedig valami kis Lett csapat ellen játszottam a BL-selejtező első meccset amit idegenben nyertem 2-0-ra. A bajnokságban a média a 3. helyre vár és, hogy őszinte legyek azzal már én is elégedett lennék. Idén a 3.-4. hely körül szeretnék végezni a PL-ben, a Liga és az FA-kupát meg szeretném azért nyerni, a BL-re nem sok esélyem, van de természetesen a csoportkörön túl még valameddig eljutni. Majd szeretném elhozni talán jövőre az Aston Villából Barry-t a kp-ra, a City-ből Richards-ot, valamint Riberyt a Bayernből és egy jó cserecsatárt is. Habár meglátom majd, hogy Adebayor hogyan teljesít. :wink:

Na köszi, hogy elolvastad, majd jelentkezem, hogy miként sikerült elérni valamit a kitűzött célokból. Remélem ez a mentés már nem adja meg magát. :wink:

Na peace.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.18. 20:56:54

elbandi írta:Megtudná valaki mondani mekkora ennek a gépigénye? Confused
Előre is köszi Smile
socio66 kicsit lejjebb írta:OS: Windows XP or Vista
* Processor: XP: 1.4GHz or Faster / Vista: 2.0GHz or Faster
* Supported Processors: Intel Pentium 4, Intel Core, AMD Athlon
* Memory: XP: 512MB RAM / Vista: 1.0GB RAM
* Hard Drive Space: 2GB
* DVD-Drive: 4x Speed
* Video Card: 128MB *Supported Chipsets (see below)
* Sound Card: DirectX 9.0c compatible
* Directx: Version 9.0c (included)
* LAN: TCP/IP compliant
* Input: Keyboard, Mouse
elbandi
Capitá del Barça

2009.01.18. 20:46:02

Megtudná valaki mondani mekkora ennek a gépigénye? :?
Előre is köszi :)
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.01.18. 15:42:34

Hihetetlennek tünt de sikerült megszereznem a 2013/2014-es szezonra FABREGAS-t 120 millió euróért az Arsenaltól!!!180 millió euróról alkudtam le!!!=D>

Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.01.17. 16:32:50

ZsupiMarci írta:valaki tudna ajánlani vmi jó taktikát a barcához?
mer a mostanival nem tudok nyerni hiába irányítom az egész meccset. :( :(
előre is köszi
http://kepfeltoltes.hu/view/090117/takt ... es.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/090117/takt ... es.hu_.jpg

Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.01.17. 16:01:25

FC Barcelona 9.2.0 patch karrierem(CSALÁS NÉLKÜL!!!)

2008/2009

Valdes(Jorquera)---Abidal(Sylvinho),Marquez(Pique),Puyol(Milito),D.Alves(V.Sanchez)
---Keita(G.Assulin),Xavi(Y.Toure)Iniesta(Hleb),Messi(Pedro)---Henry(Gudjohnsen),Eto'o(Bojan)

További cserék:Cacares,Busquets,V.Vazquez

eredmények/statisztikák:

-bajnok a Real Madrid elött 16 pontal /30gy-6d-2v 76:20 96p
-Spanyol kupa győzelem a Valencia ellen 3:0 /g:Henry 2,Gudjohnsen/
-BL győzelem a Juventus ellen 1:0 /g:Bojan/
-a 3 legjobb gólszerző:Eto'o 40 gól,Gudjohnsen 23 gól,Henry 16 gól
-az év spanyol managere cím
-játékos eladás:Pinto 2 millió euróért az A.Villának

2009/2010

Valdes(Jorquera)---Abidal(Del Horno),Marquez(Pique),Puyol(Milito),D.Alves(V.Sanchez)
---Keita(G.Assulin),Xavi(Y.Toure)Iniesta(Hleb),Messi(G.Assulin)---Henry(Gudjohnsen),Eto'o(Bojan)

eredmények/statisztikák:

-S.SZ.K. győzelem a Valencia ellen 1:1i-0:0 /g:Eto'o/
-E.SZ.K. győzelem a Sampdoria ellen 2:1 /Eto'o,Hleb/
-Világkupa győzelem a Chivas ellen 2:0 /Bojan,Xavi/
-bajnok a Real Madrid elött 2 pontal /33gy-3d-2v 72:15 102p
-Spanyol kupa győzelem a A.Madrid ellen 3:2 /g:Eto'o,Iniesta,Messi/
-BL győzelem a Liverpool ellen 3:0 /g:Henry 2,G.Assulin/
-a 3 legjobb gólszerző:Bojan 25 gól,Gudjohnsen 24 gól,Henry 17 gól
-az év spanyol managere cím 2x
-játékos igazolás:Del Horno 7 millió euró a Valenciától

2010/2011

Valdes(Ustari)---Abidal(Del Horno),Marquez(Pique),Puyol(Milito),D.Alves(V.Sanchez)
---C.Ronaldo(Keita),Xavi(Y.Toure)Iniesta(Hleb),Messi(G.Assulin)---Henry(Gudjohnsen),Eto'o(Bojan)

eredmények/statisztikák:

-S.SZ.K. győzelem az A.Madrid ellen 2:1 /g:Henry,C.Ronaldo/
3:1 /g:Iniesta 2,Eto'o/
-E.SZ.K. győzelem a Arsenal ellen 3:0 /Eto'o 2,Xavi/
-Világkupa győzelem a San Lorenzo ellen 2:0 /Keita,Gudjohnsen/
-bajnok a Real Madrid elött 4 pontal /30gy-5d-3v 69:16 95p
-Spanyol kupa győzelem a R.Sociedad ellen 3:0 /g:Eto'o,Iniesta,Keita/
-BL győzelem a Lyon ellen 2:1 /g:Henry,Messi/
-a 3 legjobb gólszerző:Eto'o 27 gól,Bojan 26 gól,Henry 18 gól
-az év spanyol managere cím 3x
-játékos igazolás:Ustari 6 millió euróért a Getafétől,
-játékos igazolás:C.Ronaldo 120 millió euró a M.Unitedtől
-játékos eladás:Jorquera 1 millió euróért a R.Madridnak

2011/2012

Valdes(Ustari)---Abidal(Del Horno),Marquez(Pique),Milito(Henrique),D.Alves(V.Sanchez)
---C.Ronaldo(Keita),Xavi(Y.Toure)Iniesta(Hleb),Messi(G.Assulin)---Benzema(Gudjohnsen),Eto'o(Bojan)

eredmények/statisztikák:

-S.SZ.K. győzelem a R.Sociedad ellen 1:0 /g:Eto'o/
2:0 /g:Benzema,Eto'o/
-E.SZ.K. győzelem a Arsenal ellen 2:1 /Keita,Xavi/
-Világkupa győzelem a Cruz Azul ellen 4:0 /Assulin,Bojan 2,Cacares/
-bajnok a Real Madrid elött 13 pontal /31gy-7d-0v 74:16 100p
-Spanyol kupa győzelem a R.Madrid ellen 1:0 /g:Marquez/
-BL győzelem az Inter ellen 1:0 /g:Messi/
-a 3 legjobb gólszerző:Benzema 30 gól,Bojan 29 gól,Eto'o 15 gól
-az év spanyol managere cím 4x
-játékos igazolás:Benzema 60 millió euróért a M.Unitedtől

2012/2013

Valdes(Ustari)---Abidal(Del Horno),Garay(Pique),Milito(Henrique),D.Alves(V.Sanchez)
---C.Ronaldo(Keita),Xavi(Y.Toure)Iniesta(Hleb),Messi(G.Assulin)---Benzema(Agüero),Eto'o(Bojan)

eredmények/statisztikák:

-S.SZ.K. győzelem a R.Madrid ellen 1:2 /g:Benzema/
2:0 /g:Benzema,C.Ronaldo/
-E.SZ.K. győzelem a PSV ellen 1:0 /Messi/
-Világkupa győzelem a D.C. United ellen 4:0 /Assulin 2,Messi,C.Ronaldo/

5 éves karrierem eddig(2012.12.24-ig)

4x bajnok
4x BL győztes
4x Spanyol Kupa győztes
4x Világkupa győztes
4X az év managere

FOLYT.KÖV.

Kép

Ha egy nagycsapat drukkere vagy mint én (1993 óta Barca drukker vagyok) akkor az mindig kihívás a játékban. Egyrészt itt a saját Barcámat építhetem fel, és úgy formálom ahogy nekem tetszik, másrészt én speciel maximalista vagyok, így a lehető legtöbbet akarom kihozni a keretemből, mindig cél, hogy minél fiatalabb keret legyen, megrögzött szokásom, hogy 27 évnél idősebb játékost nem igazolok le maximum ingyenes igazolással. És nem is adom el a játékosaimat szeretem ha esetleg nálam fejezik be a játékot vagy maximum 32-33 évesen mikor már akkora hasznuk nincsen elengedem őket, hogy játszanak máshol, bármennyit kinálnak egy kulcsemberemért elöbb adom el a stadiont mint őket. És dühít, ha vezetek 4-0-ra egy meccsen és a 88. percben kapok egy gólt, dühít, ha több gólos előnynél 11-est hibázik a rúgó játékosom, az is felhúz, ha valakit egyből pirossal állítanak ki... Mindig mindent meg akarok nyerni a csapatommal, sosem tudom megunni mindig találok új és új kihívásokat... Mindig találni benne új kihívást és a legjobb legerősebb csapatot felépíteni mindenkor, számomra ez a játék lényege.=D>

Katalán a szív, kék a lélek, Barca szurkoló maradok amíg élek!!!
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára varnagykrisztian 2009.01.18. 12:12:57-kor.
ZsupiMarci
Barça C

2009.01.17. 14:50:34

valaki tudna ajánlani vmi jó taktikát a barcához?
mer a mostanival nem tudok nyerni hiába irányítom az egész meccset. :( :(
előre is köszi
Visca El BARCA!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.17. 13:41:57

Írnék egy rövidebb esszét a teljesítményemről :)

Szóval, az AC Milannak már nem kellett Ancelotti, így beugrottam a helyére, mint többszörös válogatott,magyar edző :lol: A nyáron komolyabb változtatást nem hajtottam végre, csupán megvettem az új R10-nek tartott Douglas Costat 2.4millió+záradékokért! Az ősz jól sikerült, sokáig vezettem a bajnokságot, de megint jött - mint eddig minden csapatomnál - az ősz végi hullámvölgy,így az 5. helyen találtam magam(ahol egyébként most,márciusban is vagyok, 8 ponttal lemaradva az 1. Inter, hattal a második Fiorentina, 5tel a 3. Roma és 1gyel a 4. Juve előtt). A télen leigazoltam 30+záradékokért De Silvestrit, mivel a védelmemmel nem voltam megelégedve, s most sem vagyok, így a nyáron nagy reformok várhatók majd itt... Megvásároltam még egy szupertehetséges olasz fiatal kapust,Forillo-t, ő potom 7.25-ért jött,ami elég nagy szó, hogy egy ősi rivális,a Sampdoria engedte el...
Az ősszel még simán, 1ként jutottam tovább az UEFA-csoportkörből, a Coppa Italiaból kizúgtam az Inter ellen, sajnos, a 70.percben 0-2nél jöttek bele a fiúk és igaz,hogy onnantól volt vagy 400 helyzetem, mindegyiket kihagyták,csupán Senderos fejelt egy gólt...
A tavasszal nem találom azt a taktikát, amiben tetszik a támadójáték és a védelem, de rájöttem, hogy ennek a védelemnek nem is fogom megtalálni,mert eléggé gyenge... Viszont most talán megtaláltam a támadójáték receptjét..

Íme a felállásom:

---------------------------Dida---------------------------------
(Abbiati)
-De Silvestri-----Nesta----------Bonera---------Zambi------
(Antonini) (Maldini) (Senderos) (Jankulovski)
----------------Pirlo----------------Ambrosini------------------
(Gattuso) (Flamini)
---Seedorf---------------Kaka------------------------R10---

-----------------------Pato--------------------------------------

Cserék még:Song,Kaladze,Seva,Inzaghi,Boriello,Hulk

Egy szó,mint száz:A középpályán nem lesz nagy átalakítás a szezon végén, viszont a védelmet és elől Pato kivételével, nagy fazonra szabás lesz....
.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.01.16. 20:10:06

Edzéseket be kell állítani jól,hogy Erőnlét legyen erős és akkor nem lesz olyan sok sérülés.
Lezárt