Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sosem értettem mi értelme olyan taktikával, edzéssel stb játszani, amit nem saját magád dolgozol ki. Ennek a játéknak éppen ez lenne a lényege. Mindig magam alakítgaom a keretet és a hozzá megfelelő taktikát (illetve fordítva), hogy aztán olyan legyen a csapat játéka, amilyennek látni szeretném.faithnomore írta:nem tudtok javasolni nekem olyan taktikákat, igazolásokat, amik nektek beválnak?
Nézd meg ezt a dátumot itt a fórumon:2009.01.17. 16:32:50faithnomore írta:nem tudtok javasolni nekem olyan taktikákat, igazolásokat, amik nektek beválnak? nekem valahogy meg van a jó csapat de eléggé eredménytelen....nem tudok valahogy jó meccseket játszani és elég sokszor ki is kapok
help me!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sziasztok!!!Csak azért írom le az összes bajnoki évemet mert sokan kételkednek ha valakinek megy, bár nem nehéz a Barcával ezeket az eredményeket elérni de erről a véleményemet leirtam fekete vastag betükkel a beszámolóm után!!!Azért köszi hogy elolvastad, további szép manageres napot!!!Perrero írta:V. Krisztián, sztem nem kell mindig minden évedet bemásolnod, elég csak a legújabbat
MÁS: Fifa managerhez tölthető update amivel nem rugnak ki
Gratula a sikereidhez!!!=D>socio66 írta:Befejeztem én is első menedzserévem. Most játszottam először ezzel a játékkal,illetve már a tavalyi is megvolt,de akkor az nem kötött le. A mostani viszont annál inkább. Első csapatomnak a Barcát választottam,gondoltam biztos könnyebb egy sztárcsapatot menedzselni,mint egy kisebb gárdát, főleg kezdőként.
Az idényem nagyon rosszul indult,hiszen kiestem a Bl selejtezőben a Galata ellen,idegenben lőtt kevesebb góllal..Ez alapjában rontotta el a szezont és persze a vezetők is mindig megemlítették ezen botlásomat az értékeléseikben. Na nem baj,gondoltam,ottvan még az Uefa kupa. Sajnos ott sem tartott sokáig a 'menetelésem',az első körben ugyan nyertem,és a csoportkörből is továbbjutottam, azonban a nyolcaddöntőben megállított a Stuttgart, a változatosság kedvéért több gólt szerezve idegenben..
Ezen a ponton elég bosszús voltam,hiszen a bajnokságban sem álltam éppen jól.Tulajdonképp végig üldöztem a Realt,nagyon jól szerepeltek ők is, nagyon kevésszer botlottak,és én sokszor ezeket sem tudtam kihasználni.. Ilyenkor nagyon bosszús voltam. Kb. a 24. forduló körül volt az El Clásico a Camp Nouban,akkor 9 pont volt a hátrányom,ha ott vereséget szenvedek,valószínűleg elment volna a szezon. Szerencsére nem ez történt nyertem 3-0-ra,ezzel nem kis pozitívumot begyűjtve a szurkolók és a vezetők szemében.És nem utolsó sorban nyílttá tettem a Ligát. Ezután rendkívül hullámzó volt mindkét csapat teljesítménye,de említésre méltó,hogy egyszer sem vezettem a tabellát idény közben. Ezután azonban jött a Király-kupa döntője,ahol ugyancsak a Madridiak voltak a vetélytársaim,és a vártnál simábban,2-0-ra nyertem a meccset, úgy,hogy a Realnak egy pillanatig nem volt esélye. Ezután még volt 3 meccs a bajnokságból. 3 pont előnye volt a Madridnak,én pedig úgy kalkuláltam hogy az elvesztett döntő után picit majd megzavarodnak,és behozhatom a hátrányom. Így is történt,rögtön a döntő utáni meccset elvesztették,ezzel be is hoztam a hátrányom. A hátralévő két fordulót hozta mindkét csapat,és 84-84 ponttal végzett az élen holtversenyben,de az egymás elleni eredmény miatt gondolom(3-0 nekem,0-2nekik) én nyertem meg a sorozatot. (a valóságban azt hiszem a gólkül. dönt,abban jobbak voltak)
A Király-kupáról még annyit hogy igen kedvező sorsolásom volt,egyedül a döntőben kellett(volna) megizzadnom,de az sem okozott gondot.
Így hát első szezonomat egy bajnoki arannyal és egy Király-kupa trófeával zártam. Jó szezon volt tehát,de ami még fontosabb,nagyon megkedveltem a játékot,jó kikapcsolódást nyújt minden perce.
A vezetőség elégedett volt a munkámmal,úgyhogy jövőre is maradok és a címvédések mellett a BL-siker a következő állomás.
Kösz, de tegnap nagyon felhúztam magam ,így uninstalálltam a játékotTitinho írta:
Grat az eddigi karrieredhez Etooka!![]()
Sok sikert a fiatalitáshoz! Amikor a Napolival és az AS Romával voltam, akkor is nyomatta a fiatalitást a Milan. (Gourcuff-ot majd tartsd meg)
És akkor az én karrieremről egy "pár szó":
Tegnap este utáltam meg egy kicsit az FM-et. Nem tölti be a Barcás mentésemet...
Grat az eddigi karrieredhez Etooka!Etooka írta:....
elbandi írta:Megtudná valaki mondani mekkora ennek a gépigénye? Confused
Előre is köszi Smile
socio66 kicsit lejjebb írta:OS: Windows XP or Vista
* Processor: XP: 1.4GHz or Faster / Vista: 2.0GHz or Faster
* Supported Processors: Intel Pentium 4, Intel Core, AMD Athlon
* Memory: XP: 512MB RAM / Vista: 1.0GB RAM
* Hard Drive Space: 2GB
* DVD-Drive: 4x Speed
* Video Card: 128MB *Supported Chipsets (see below)
* Sound Card: DirectX 9.0c compatible
* Directx: Version 9.0c (included)
* LAN: TCP/IP compliant
* Input: Keyboard, Mouse
http://kepfeltoltes.hu/view/090117/takt ... es.hu_.jpgZsupiMarci írta:valaki tudna ajánlani vmi jó taktikát a barcához?
mer a mostanival nem tudok nyerni hiába irányítom az egész meccset.![]()
![]()
előre is köszi