Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jah és LG: murinnyót a képedhez tudom hasonlítani:LG írta:Nagyon elmentunk a témátol.Melozzum murinnyot!
akkor sryA. Gábor írta:Én a Poolra gondoltamZsolti írta:Azért nem ebből kell kiindulni.Nézd meg,hogyan nyerték meg a bajnokságot.1X kaptak ki.A. Gábor írta: Érdekes volt...kikapnak a West Bromtól, oszt verik a Cselszkijt![]()
![]()
Én a Poolra gondoltamZsolti írta:Azért nem ebből kell kiindulni.Nézd meg,hogyan nyerték meg a bajnokságot.1X kaptak ki.A. Gábor írta: Érdekes volt...kikapnak a West Bromtól, oszt verik a Cselszkijt![]()
Érdekes volt...kikapnak a West Bromtól, oszt verik a CselszkijtLG írta:Ott Benitez taktikája volt a nyeroA. Gábor írta:Ez ellenünk még ment is. Nagyban a védelmünknek köszönhetően. De a masszívan védekező Pool ellen nem sokra mentek. /lehet hogy vannak jó húzásai, mindenkinek/O is nagy edzo, viszont ok meg csak a BLre koncentráltak!
Ott Benitez taktikája volt a nyeroA. Gábor írta:Ez ellenünk még ment is. Nagyban a védelmünknek köszönhetően. De a masszívan védekező Pool ellen nem sokra mentek. /lehet hogy vannak jó húzásai, mindenkinek/
Nah , azért abból a gyenge Portoból nem kis zsugások kerültek ki. Igen , lehet szeretni + nem szeretni. Én nem tartom olyan nagy edzőnek. Ilyen alapon még sok edzőt is fel lehetne hozni.....Zsolti írta:Hát Mourinhot lehet szerteni nem szertni(én az utóbbit képviselem),de azt nem lehet elvenni tőlle,hogy ott van a három legnagyobb eddző között.Nézd meg pl mit csinált a abból a gyenge Portoból.A. Gábor írta: Hát jah,, és így verheti magát az a nyomorék Murinnyó hogy ő mkkora edző, akit akar az a következő átigazolási szezon után már ott futkorászik a Stam ford bridge-n
Hát Mourinhot lehet szerteni nem szertni(én az utóbbit képviselem),de azt nem lehet elvenni tőlle,hogy ott van a három legnagyobb eddző között.Nézd meg pl mit csinált a abból a gyenge Portoból.A. Gábor írta: Hát jah,, és így verheti magát az a nyomorék Murinnyó hogy ő mkkora edző, akit akar az a következő átigazolási szezon után már ott futkorászik a Stam ford bridge-n
Hát jah,, és így verheti magát az a nyomorék Murinnyó hogy ő mkkora edző, akit akar az a következő átigazolási szezon után már ott futkorászik a Stam ford bridge-nZsolti írta:Hát ha annyira szerelmes lenne modjuk Eto'o játékába akkor meg tudná venni,mert már megtanulhattuk volna,hogyn álla a pénz nem akadály,legyen az akár mennyi(sajnos).LG írta:Sztem nemtomAmugy min2 csak álom neki
Hát ha annyira szerelmes lenne modjuk Eto'o játékába akkor meg tudná venni,mert már megtanulhattuk volna,hogyn álla a pénz nem akadály,legyen az akár mennyi(sajnos).LG írta:Sztem nemtomAmugy min2 csak álom neki
Hát jah.Zsolti írta:Nem hinném,hogy Eto'o olcsóbb "mulatság " lenne.Sőt!LG írta:Azért 150 az még Adrianoért is sok volnaSztem ezt még Abramovics se engedheti meg magának, vagyis igen, de sztem o inkább már mást vesz célkerexte, 1 olcsobb csatárt. Pl. Etoot, bár nemhinném, h Etoo elé olyan szerzodést tudna tenni amit aláírna, még ha fuzetés a kivásálási árával 1gyezne is meg
Nem hinném,hogy Eto'o olcsóbb "mulatság " lenne.Sőt!LG írta:Azért 150 az még Adrianoért is sok volnaSztem ezt még Abramovics se engedheti meg magának, vagyis igen, de sztem o inkább már mást vesz célkerexte, 1 olcsobb csatárt. Pl. Etoot, bár nemhinném, h Etoo elé olyan szerzodést tudna tenni amit aláírna, még ha fuzetés a kivásálási árával 1gyezne is meg