2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Melyik egyeteme jársz te kocka stréber állatCooltiszo írta:Első vizsgaidőszak finito. 18 kreditnyi 5s, 11 kreditnyi 4-es, és még egy tárgy kérdéses, de az gyak. jegyes, csak a tanár november 10-e óta nem tudta kijavítani a 12 oldalas dogákat. Ha az is 4-5 lesz, akkor büszke leszek magamra
Amúgy én még másképp felvételiztem gimibe, igaz az még 2000-ben volt 8 osztályosba, de érettségin én is a magyartól paráztam. Nem azért mert nem tudok fogalmazni vagy valami, hanem mert marhaság a magyar érettségi. Simán adhatnak olyan témákat, amiről konkrétan nem tanultál. Miért nem lehet tegyük fel Ady egyik versét, vagy valamelyik híres költőnk egyik korszakát jellemezni? Erre a mai napig nem tudom a választ.
Ez túl ritka ahhoz hogy megtörténjen!socio66 írta:Egyébként ha valakit nem vesznek fel elsőre,ne keseredjen el,mert van fellebbezési lehetőség is,amivel még igen jó esélye van a bekerülésre.
Én sem kerítettem nagy feneket a dolognak,előtte persze izgultam,de nem volt semmi készülés,különóra, eksön előtti dopping vagy mittudomén.Blest írta:Én anno amikor felvételiztem (mondjuk 6osztályos gimibe) semmennyire nem paráztam, bementem full felkészületlenül, szétgépezett halott aggyal, aztán szóbeli nélkül felvettek. Bár lehet hogy kellett hozzá a kitűnő bizonyítványom, ami azóta már bőven nem az -de ez részletkérdés-
Egyszóval, ez annyira nem komoly dolog -szerintem-.![]()
Sok sikert..
Fogalmazásra figyelj oda, azon rengeteg pontot lehet elveszíteni,szépen olvashatóan kell írni,mert a javítással nem cicóznak.La Pulga írta:Majd szombaton drukkoljatok nekem!![]()
Tegnap ìrtunk egy magyart az előkészìtőn 39 / 28 pont . De rohadtul izgulok
Határozz meg valamit este 9-re, amit akkor csinálhatsz, ha addig tanulsz. Vagy oszd fel óránkénti mennyiségre, dolgozz rövidtávú memobol, bármi.superG írta:Tudna nekem mondani valaki teknikákat vagy ötletetek hogy hogyan vegyem rá magam hogy tanuljak??!!
Műépítészeten vagyok, 3-ad éves Nagyváradon. A másik vizsgám amelyik egyidőben lenne az egyik ittenivel, nem egyetemhez kapcsolódik, kung-fu vizsga Aradon. Ott is van elmélet, mondjuk a hangsúly nyilván nem azon vanMilyen fősulikra/egyetemekre jársz?
Milyen fősulikra/egyetemekre jársz?mindorokke_barca írta:az a szenvedos kategoria, hogy vizsgam lesz jovo csutortokon, majd penteken,szombaton, es ra 2 napra hetfon? es raadasul szombaton 2 is lenne az egyik 100 km-rel arreb egy masik varosban, egyidoben az ittenivel?
az a szenvedos kategoria, hogy vizsgam lesz jovo csutortokon, majd penteken,szombaton, es ra 2 napra hetfon? es raadasul szombaton 2 is lenne az egyik 100 km-rel arreb egy masik varosban, egyidoben az ittenivel?Valaki szenved még a vizsgaidőszaktól mostanság??
1997-2001, földrajz-történelem.Szed írta:Szép kilátásokKercsmár Zsolt nevét még nem hallottam. Amikor végeztem, még nem tanított ott.
Veress Márton nevét hallottad? Majd meg is ismered...Ha majd megismerted azt kívánod, bárcsak sose ismertem volna meg... Anno, amikor oda jártam, volt olyan vizsganapja, amikor 19:1 volt a bukottak/sikeresek aránya. Anno a 77 fős évfolyamból 4. félév elejére 30-an maradtunk. Csapóval együtt jól dolgoztak...Aki kettest kapott, az a világ legboldogabb embere volt. Jobban örültünk neki, mint egy csillagos jelesnek. A két félévben én 5-ször vizsgáztam nála: félévkor a harmadikra, év végén másodikra sikerült nála a kollokvium, ill. szigorlat év végén.... eddig minden vizsgám megvan, remélem a hnapi is meglesz. amugy, mikor végeztél ezzel az egyetemmel?