Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nagyon jo lettNem lett a legjobb, de próbálkoztam vele.
Nem rossz az.Katalán88 írta:
Nem lett a legjobb, de próbálkoztam vele.![]()
Tudom egy kicsit sötét lett, de még megpróbálok fényesíteni rajta.... Vagy jó ez így?vélemények?
Szerintem jó lett ez a képKatalán88 írta: Nem lett a legjobb, de próbálkoztam vele.![]()
Tudom egy kicsit sötét lett, de még megpróbálok fényesíteni rajta.... Vagy jó ez így?vélemények?
Nem lett a legjobb, de próbálkoztam vele.langpeter14 írta:Valaki tudna csinálni 1 cissé-s aláírásképet???
Messis Avatart használhatom?CFirpo3 írta:
Csináltam két képet:
jah értem...hát vannak többen sztem itt akik értik, nekik is írtamG-Jay írta:Igen értem, köszönöm.
És most mutatom én mit értettem a hozzáaszólásodból balboa:
bla. blablabla. blabla. blablablablablablaa.![]()
Szerinted ha értenék ilyeneket nem csináltam volna meg?![]()
Ha megkérlek szépen megcsinálnád nekem őket?
kivágod alakot(pentool), de ezt varázspálcával is lehet...aztán utána az "alak" layeren nyomsz egy trimet és mented png-ben...kb ennyiG-Jay írta:Szóval az lenne a lényeg, hogy általában egy kép akárhányszor akárhanyas téglalap ugye. Na de én viszont azt szeretném, hogy maga a címer legyen a kerete, azaz olyan alakú legyen. Így ha akármilyen háttérre kerül, szépen az is marad a háttere. Konkrétan aláírásban a forumban nem ilyen kis fehér hátterű téglalapban lenne, hanem úgymond szépen beolvadna.
Konkrétan az Eagles-es az olyan is, épp próbáltam kisebbre venni, viszont a paint ad neki egy fekete hátteret, gondolom nem tud vele mit kezdeni, így abban nem tudtam lekicsinyíteni, hogy megfelelő magas legyen.
Remélem érthető.
Szóval az lenne a lényeg, hogy általában egy kép akárhányszor akárhanyas téglalap ugye. Na de én viszont azt szeretném, hogy maga a címer legyen a kerete, azaz olyan alakú legyen. Így ha akármilyen háttérre kerül, szépen az is marad a háttere. Konkrétan aláírásban a forumban nem ilyen kis fehér hátterű téglalapban lenne, hanem úgymond szépen beolvadna.Ilúvatar írta:G-Jay, igazság szerint halvány fogalmam sincs hogy mire gondolsz, nem tűnik nehéznek, de nem értem hogy mit szeretnél
Valentino!Sztem is naon fejlődsz(ez a következő képeken is látszik) és látszik, h sokat gyakorolsz. Az ötleteid naon jók(főleg ez a Pep-es). Hajrá, csak így tovább!Valentino írta:Na elkészült a kép... de az előzetes elképzeléseimet sajnos nem nagyon tudtam megvalósítani![]()
![]()
Így sikerült...
Úgy képzeltem el, hogy átmenetes lesz színesből, fekete-fehérbe... de sajna nem jöttem rá, hogy hogyan tudom azt megcsinálni...ugyhogy aki tudja az legyen kedves és mondja el nekem![]()
Előre is Köszönöm!
Köszi, örülök, hogy tetszik!!Sanama írta:Valentino!
Eddig ez a munkád tetszik számomra a legjobban!
Szerintem elég jó lett,ne feledd, gyakorlat teszi a mestert!![]()
Photoshop-al csinalod,vagy GIMP?
Megpróbáltam csinálni Neked egy képet...gekkodan írta:Srácok![]()
Nem sürgetés, meg semmi ilyesmi, csak rákérdezek, hogy számíthatok-e majd az aláírásképre, amit még decemberben kértem (FCB-Liverpool-Fernando Alonso)?
Nagyon köszi