Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazság szerint ez a funkciója. Hogy meccs alatt máshova ne menjen ilyen.G-Jay írta:Elnézést a kérdésért, de most komolyan csak engem zavar az, hogy az Élő közvetítések topik tele van egyszavas hsz-ekkel, és ráadásul felük még csak nem is a meccshez tartozik.
Mire jó az, hogy valaki beírja, hogy de szép lövés, vagy hogy lőjj már, vagy ilyesmi?
Azért néztem be, mert neten nézem a meccset, és így könnyebben tudok betekingetni a véleményekre, de sajna az értelmes hsz-ek azonnal el is tűnnek a többi miatt...ha csak nekem gond akk elnézést.
Velem is ugyan ez van....Master19 írta:Nálam semmiStelios írta:Mi a problémája a eurobarcának? Naponta többször kihagy, és néha eszméletlenül lassú. Kétlem, hogy a gépemmel vagy a nettel lenne a probléma, mert a többi web kifogástalanul bejön. Az elmúlt 15 percben sem volt elérhető az oldal, és most is lassú.
Többieknek nem?Szerencsére,mert régebben nekem is volt ilyen problámám,de mostanában semmi!Nem csak te jelezted már egyébként
Nálam semmiStelios írta:Mi a problémája a eurobarcának? Naponta többször kihagy, és néha eszméletlenül lassú. Kétlem, hogy a gépemmel vagy a nettel lenne a probléma, mert a többi web kifogástalanul bejön. Az elmúlt 15 percben sem volt elérhető az oldal, és most is lassú.
Többieknek nem?
A legnagyobb baj sztem ez.Sokszor és sokan úgy írjátok le a véleményeteket,h az gyakorlatilag támadhatatlan.Mintha világigazságot írtatok volna le...ha pedig valaki megteszi azt,h megtámadja akkor nagyon sokszor hatalmas vita indul ki belőle.Varga Tamás írta: Korábban én is beleestem abba a hibába, hogy a véleményemet úgy fogalmaztam meg, hogy az überelhetetlen. Rossz felfogás, igyekeztem is elhagyni.
Azon a gépen nem csak az eurobarca volt nagyon lassú, hanem minden más isVarga Tamás írta:Zozzy!
Nemcsak Nálad lassú, nálam is, már vagy 1,5 hete. Olyan lassan tölt be az eurobarca, hogy az förtelem. Órákon keresztül jó, aztán úgy belassul, hogy pff. De, ezzel más is így van.
Itt gondolom többek között, Dani rám is célzott, a pár nappal ezelőtti vitánkbol kiindulva. Valóban előfordult már jópárszor, hogy ilyen és ehhez hasonló megjegyzéseket tettem egy-egy meccs után,viszont egyszer sem konkrét személynek szántam. Minden ember más, így nyilván a vélemenyünk is eltérő. Nem kell feltétlenül meggyőzzünk mindenkit a magunk igazáról, el kell fogadni mások véleményét is, még ha ez sokszor baromi nehéz is. Lehet túl türelmes vagyok a játékosainkkal kapcsolatban de nagyon ritkán szoktam kritikát megfogalmazni egy-egy rossz teljesítmény után, nem szoktam bírálni Pep döntéseit sem, ha esetleg döntéseivel néha meglep, hiszen ő jobban ért hozzá, ez a szakmája diplomája is van róla, nekem csak a hobbym."hol vannak a híres kritikusok?" "hol vannak azok, akik elküldték XY játékost?", "na most várom az elismerő hsz-eket", "érdekes, hogy most mekkora csend van XY játékossal kapcsolatban"
Időröl-időre előkerül ez a téma,de senki nem tud konkrét megoldást a problémára.Talán ha megadnánk mindenkinek azt a tiszteletet,amit a többiektől elvárunk,kevesebb konfliktus lenne. A magam részéről szívesen olvasom a vitákat amíg azok logikus észérvekre épülnek,és nem válnak személyeskedő vagdalkozásba,de sajnos inkább az utóbbi a jellemző..gekkodan írta: Fiatal lurkók, tizenéves nagyokosok és a kákán is csomót kereső, helyesírni nem tudó, stílustalan és olykor gonosz, piszkálódó és élcelődő hsz-ek tömkelegével van tele a fórum....
Ez az állapot így nem vezet sehova. Én is kevesebbet járok már ide, mások is kevesebbet fognak...
Andris!lionelmessi19 írta:Naigen, azt a régi ügyet hagyjuk is már a fenébe...![]()
Tamás, fogalmam sincs hogy mi lehet a probléma nálad, nekem ismét semmi sincs, és most másoktól se nagyon kapunk ilyen visszajelzést.
Ez már rég megtörtént...gekkodan írta:Mert egyre többen fognak úgy dönteni, hogy elmennek/passzívak lesznek/megunják. Egyes embereknél ez jó hír, de amikor a nagy öregek, a szószólók és az értelmes gondolkodók döntenek majd a távozás mellett, akkor észre fogjuk venni, hogy ennél is van lejebb...Pedig most nehéz elképzelni.
Már most lehetne neveket mondani, felesleges. Elég, ha mondjuk barca99 kollégára gondolunk, de folytatni lehetne a sort reggelig.
Különben ez a közösség hamar átalakul gyermeteg szintű egyének aberált kollokviumára...