Üdv!
Olvasgattam itt a véleményeket a fórum szinvonalát érintő témában. Nem akarom túlzottan szaporítani a szót, ismételgetni amit már mások előttem említettek csak néhány szubjektív gondolatot fűznék hozzá.
"hol vannak a híres kritikusok?" "hol vannak azok, akik elküldték XY játékost?", "na most várom az elismerő hsz-eket", "érdekes, hogy most mekkora csend van XY játékossal kapcsolatban"
Itt gondolom többek között, Dani rám is célzott, a pár nappal ezelőtti vitánkbol kiindulva. Valóban előfordult már jópárszor, hogy ilyen és ehhez hasonló megjegyzéseket tettem egy-egy meccs után,viszont egyszer sem konkrét személynek szántam. Minden ember más, így nyilván a vélemenyünk is eltérő. Nem kell feltétlenül meggyőzzünk mindenkit a magunk igazáról, el kell fogadni mások véleményét is, még ha ez sokszor baromi nehéz is. Lehet túl türelmes vagyok a játékosainkkal kapcsolatban de nagyon ritkán szoktam kritikát megfogalmazni egy-egy rossz teljesítmény után, nem szoktam bírálni Pep döntéseit sem, ha esetleg döntéseivel néha meglep, hiszen ő jobban ért hozzá, ez a szakmája diplomája is van róla, nekem csak a hobbym.
Visszakanyarodva az előbbi gondolatmenetemhez, a megjegyzéseimet sohasem rosszindulatból fogalmaztam meg, a véleményeteket elfogadom a játékosok megítélésével kapcsolatban, nem is emiatt szoktam felszólalni, csak a kettősmércén alapuló szubjektivitást nem szeretem. Úgy gondolom, ha vannak elveitek, elképzeléseitek akkor az minden játekosra ugyanúgy kéne vonatkoznia, nem tartom fairnek, hogy bizonyos játékosok a szemetekben eleve hátránybol indulnak. Nekem csak ennyi a problémám. Ami engem illet a jövőben ezen a téren mégis megpróbálom visszafogni magam, bár nem érzem azt, hogy túl nagy szerepem van abban, hogy egyre lejebb van a fórum szinvonala, főleg nem ezek miatt a megnyilvánulásaim miatt, mert kérdőre merek vonni pár szerintem nem túl fair véleményt. Mivel sokakat zavart, és olvashatatlannak titulálták emiatt a hozzászólásaimat, a jövőben ékezetekkel fogok írni. Remélem belejövök, mert most elég kín, szenvedés a betüket megtalálnom, mivel a billentyűzetem nincs kihegyezve a magyar ékezetes betükre, így most kb. 3-4szer annyi időbe került leírnom amit akartam.
Szép napot!