Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem csak jót akar amúgy... Mármint, nem a Barca ellen szól, hanem fiygelmezteti őekt, hogy vigyázzanak, nekünk túl jó a keretünk, nem biztos hogy jól járnak a szerződéssel, nem hiszem, hogy direkt minket akar megszivatni... Ha meg igen, akkor mehet, Moszkvából Zhirkov jöhet az első géppel.noname írta:Legalább nem kell majd nyáron azon törjék Laportáék a fejüket h elküldjék-e vagy sem.
ne fukarkodjunk a jelzőkkel, védekezésben abidal zseniális. nagyon rég láttam utoljára hibázni. a támadásokba ritkán száll be, de guardiola egyszerűen nem azt a szerepet szánja neki. senki sem mondhatja, hogy ezt megsínylené a támadógépezet.socio66 írta:Igen ez az egyetlen hibája,viszont védekezésben általában jó. Szerintem ebben a tökéletesen működő gépezetben elfér a bal oldalon. Más kérdés hogy vannak nála jobbak és hosszútávon le lehet cserélni majd valakire..Léfe írta:Abidalt nem bántanám, de beadni nem tud. Vagy lapos, vagy magas - ritkán jó. Ebben javulhatna.
Igen ez az egyetlen hibája,viszont védekezésben általában jó. Szerintem ebben a tökéletesen működő gépezetben elfér a bal oldalon. Más kérdés hogy vannak nála jobbak és hosszútávon le lehet cserélni majd valakire..Léfe írta:Abidalt nem bántanám, de beadni nem tud. Vagy lapos, vagy magas - ritkán jó. Ebben javulhatna.
Ezt főleg arra értem, hogy nem nagyon lát a pályán, nem érzi a többiek mozgását, a ritmusokat, nem passzol közel sem a lehető legjobb ütemben, nem kreatív. Így kell ezt érteni, ahogy Xavira vagy Iniestára, Messire igaz, hogy fantasztikus meglátásai vannak, eszük van a játékhoz, úgy Abidalra ez szvsz sokkal kevésbé. Alves már egészen más tészta.chi omega írta:az előrejátékhoz nincs esze maximum, bár ezt is túlzásnak érzem. hátul iszonyú dörzsölt, és elegáns.
szerintem szavunk nem lehet rá, 2.félidőben sokszor volt olyan kép amikor 100%üresen állt mert Hernry bevitte a védőket, csak Xavi többször fordul a másik szárny felé! Ini viszont egyszer jól meglátta! Kicsit jobban koncentrálnának a előre játékára, főleg mikor ennyire odaállnak a legjobbakra, simán meg lehet forgatni a védelmet! Max azért kellhet valaki mellé/mögé a posztra, mert Syl valószínűleg távozik a nyáron!lionelmessi19 írta:Kell nyáron venni mellé egy jól támadó elől kreatív bekket, mert azért néha nem ártana ez sem.