ide is beteszem
Nagyon régen vártam a filmet, gyakorlatilag 2007ben ezt vártam a legjobban, mint a kedvenc rendezőm filmjét! Tehát Tim Burton-ről és a Sweeney Toddról van szó. Ettől függetlenül valahogy nem jutottam el a moziba, és már jóideje letöltöttem a filmet, de bizonyos körülmények miatt csak most került sor a megnézésére. :unsure:
Hosszan nem akarom fejtegetni, mert szerintem minden filmet mindenkinek saját magának kell felfedeznie!

Szóval ugye egy musicalről van szó. Nekem ezzel nincs gondom, szeretem őket! imádom a filmeket és a zenét is, a kettő keresztezése is nagyon bejön. Viszont egy musical-ben a dalok a meghatározóak, a képi világ csak alásegít ennek. Mivel megvolt már egfy ideje a film zenéje, és párszor meghallgattam, sajnos már tudtam előre, hogy maga a musical...hááát, mondjuk, hogy közepes. Egy szám van, ami igazán megfog, van egy pár, ami hangulatos, de semmi extra, és sajnos eklég sok a "töltelék szám". Így tudtam, hogy ez nem lesz egy 10/10es film. Viszont a látvány, a színészek, a rendezés, hangulat, smink, stb. annyit hozzátesz a dologhoz, amennyit csak lehet, így egy 10/8-ra hozza összességében a filmet! Kár a dalokért...