Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ötletelés a fórum átalakításához:

Cali vázlata:
4
80%
https://docs.google.com/document/d/17Z- ... 9ctPs/edit" target="_blank
1
20%
Ehhez lehet ötleteket írni még ide a topicba, amik aztán összegezve lesznek.
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 5
Kralo
Entrenador del Barça

2009.01.28. 00:13:56

Kitartó, türelmes munkát az új modiknak! Úgy gondolom megfelelő arcok lettek a jövő rendfenntartói!

Az új szabályzat.. hát jójó. Bár nem biztos, hogy igazi megoldás lesz.

A legnagyobb baj az, hogy a fórumon rendkívül sok ellentét alakult ki az utóbbi pár év alatt, és egy-két szabály nem fogja visszahozni azt a jó kis csapatot, amivel nekiindult ez a kommunikációs közeg. Pedig akkoriban is voltak egy soros hszek, voltak piramisok, voltak kis betűvel kezdődő mondatok mégis JÓ volt. Még a mai napig is elolvasgatom a hszek nagy részét, ami az akkori időknek köszönhető.
Szerintem rajtam kívül is vannak fórumozók, akik a fórum azon korszakát síratják.
Nos ezen már kár keseregni, a helyzet mára változott. Rengetegen vagyunk! A fórumhoz másképp kell hozzáállni. Az ellentétek elkerülése végett segíteni kellene a friss tagoknak, elvégre, ha a beilleszkedése során nincs problémája és jól érzi magát, akkor valszeg régi motorosokkal sem próbál vérre menő személyeskedő vitákba lépni, maximum véleményt cserélne ő is. Tehát figyelni kelll a fórumutánpótlásra. Most mi van? Most az van, hogy sok rossz példát lát maga előtt és követi ő is azt.
Nah igen, csakhogy kinek van ideje fórumozók büntetése, osztása mellett nevelésre is, és ez amúgyse szeretetotthon, így valljuk aki h*lye haljon meg.
Pedig mindenki volt zöldfülű és vannak akik a netbekötés után egyből nekiugrottak a fórumnak, nos ezt kellene szem előtt tartani.

Nah meg vannak, akik már túl sokat várnak. Például itt van a napokban felmerült legnagyobb probléma: az élő közvetítések színvonala. Nem tudom ki mit vár tőle, de ki fog oda fél oldalakat írni, amikor meccset néz. Gólörömnél magányában mit tesz a gyerek, há beírja, hogy góóóóóóóóól, meghogyhuzzonannyába abiro ha nemaggyameg. :lol:
Ez van. Sztem ezzel nincs probléma.

Ha minden igaz sok jó ember kis helyen is elfér. Azt sajnálom, hogy szétrobbant a fórum. Legalább 20 ember van, akit hirtelenjében fel tudnék sorolni hiányzóként. Én be is írom nekik az igazolatlant. 4 éve is legalább olyan elfogalaltak lehettek, mint ma. Úgyhogy ez máris nem mentség.

Vagy megtanuljuk elfogadni minden korosztály mindenszintű véleményét, vagy döglődik tovább a fórum, és nem csak a butusok viszik a 0 szint felé, hanem a tétlenül okoskodó, olykor szurkálódva beíró -hogy te h*lye vagy, az igazad nem az én igazam, emiatt nem fórumozok többé.- fórumozók is.

Nos Tim kimondott egy(nah nem egyet, szinte minden mondata az, csak most ezt kiemelném, szóval értitek) nagy igazságot:

Csak összefogva tudunk igazán tenni valamit.
Ehhez pedig nem csak a modik kellenek, hanem minden egyes fórumozó, aki eurobarca fórumozónak is vallja magát civilként!

Végül pedig a modik történelemkönyvébe bekerülő tagoknak köszönöm az évek munkáit! El ne tűnödjetek teljesen. Ha jól látom a modik most már teljesen kicserélődtek az induláshoz képest. Változnak az idők. :cry:

Remélem nem minősültem hangulatkeltőnek.
Andris
Adminisztrátor

2009.01.28. 00:02:09

Húhú... most nézem csak. A chates ötlet.. nos már voltak ilyen próbálkozások, emlékeim szerint nem is egyszer, és volt is h működött, de valahogy abbamaradt.

Bármikor meg lehet próbálni újra a dolgot, mi biztosítunk lehetőséget.. :)

De az élő közvetítések topic sanszos hogy így marad, gyakorlatilag tökéletes képtelenség moderálni, max megszűntetni tudnánk, de az meg veszélyekkel jár a többire nézve, sajnos. Persze főleg a nem rendszeres fórumozók miatt, akik nem feltétlen tudják, mi erre a járt út. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.27. 23:45:53

Szép éjjelt!

Nos, elolvasgatva az esti hozzászólásokat, leírnék néhány dolgot a saját szemszögemből.

1. sok sikert az új moderátoroknak, illetve én is csatlakozom, s köszönöm a most leköszönt moderátorok eddigi munkáját.

2. úgy gondolom, hogy a fórumra vonatkozó szabályzat pontosítására, szigorítására mindenképp szükség volt. Ehhez azonban kellenek a fórumozók is. Nem szeretném ha a fórumon ettől egyre kevesebben lennének jelen. Azzal egyetértek, hogy minőségbeli javulásra kell törekedni, ezt a magam módján én is segítem majd.
Jó az elképzelés, ha még kiforratlan is, s ugye élesben még nem lett tesztelve. Szóval annak, aki eddig használta, illetve majd a jövőben fogja az oldal eme nagyszerű szolgáltatását igénybe venni, azoknak el kell fogadniuk bizonyos dolgokat, köztük a szabályzatot, és a moderátorok jogait is. Másik végről kérném a moderátorokat, hogy próbálják meg pártatlanul, továbbra is ilyen magas szinten végezni munkájukat. Persze ez nehéz, hiszen a moderátor is fórumozó egyben, s így könnyen visszaélhet ezzel, de eddig én nem tapasztaltam ilyet.

3. megjegyezném, hogy bár nem vagyok érintett, s jogom sincs, de elcsodálkoztam Gekkodan, V. T., és G-Jay kivonulásán, demonstrációján. Biztosan van okuk rá, én minden esetre szívesen látnám őket is a továbbiakban! Sajnos nem értem döntésüket. Azt gondolom, hogy fórumozni úgy is lehet, hogy nem értünk egyet bizonyos emberek jelenlétével, személyiségével, véleményével, hozzászólásával.
Másrészt gyakran láttam olyan megnyilvánulásokat tőletek, melyben erősen kiáltatok amelett, hogy változtatni kell a szabályokon, vagy a fórumozók magatartásán, szokásain. Nos ebben az esetben akár példát is mutathattatok volna.
Mielőtt még félreértenétek, én csupán szerettem volna megérteni kirohanásotok okát, illetve arra buzdítani -jószándékkal- bennetek, hogy maradjatok, s problémáitok amennyiben lehetséges kompromisszum segítségével, sértődés nélkül oldjátok meg.

A szabályzat hatályba lépése után pedig kíváncsian fogom figyelni a változásokat, remélhetőleg pozitív irányba.

4. néhány dolog felötlött bennem, amivel véleményezném, esetleg kiegészíteném a hamarosan életbe lépő szabálymódosításokat, de még agyalok rajta egy keveset, aztán megosztom veletek.

Írom úgy ezeket a sorokat, hogy többnyire csak megfigyelője vagyok a fórumon történt eseményeknek, s inkább csak olvasója. Részemről nincs gond a szabályzat betartásával, nyilván "vétkeztem" már ellene, de a jövőben is igyekszem ez alapján használni, "élvezni".

Minden jót!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.27. 23:27:39

Drigo írta:
És egy-kettő magánjellegű kérdés: Ti nem bírjátok elviselni, hogy a Föld a Nap körül kering nem körülöttetek??? Nem fura, hogy csak hárman cirkuszoltok (félreértések elkerülése végett: Varga Tamás, gekkodan és G-Jay), a maradék ~10000 felhasználó nem? Történtek személyes változások hoztunk néhány új szabályt, amik még életbe sem léptek és menekültök?
Kedves Dani!

Azt hiszem, ismersz annyira, hogy nem szoktam megfutamodni. Soha, semmi és senki elöl sem. Ennyit elismerhetsz, és a javamra írhatsz.
Csupán, vannak dolgok, amelyek nem tetszenek, vagy érdeklődéssel fogadok.
Amennyiben, a változások szívem szerint valóak lesznek, visszatérek, és folytatni kívánom a fórumozást.
Én senkire nem haragszom, senkit sem bántok. Türelemmel, és békével figyelem az események alakulását. Volt ezzel így más is. Voltak itt hetekig-hónapokig inaktív fórumozók, akik visszatértek, és folytatták a pályafutásukat.
Remélem, kedves Dani, elfogadod a válaszomat, és a megállapításaimat!

Üdv, Tamás. :wink:

Ja, és küldtem egy privátot! Tudom... :idea:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.01.27. 23:21:23

Tyűű...

Várjuk a további ötleteket, javaslatokat a szabályzat kiegészítésére! :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.27. 23:18:18

Ha már gekkodan nevű felhasználónk megtalált minket, válaszolnék a többiek nevében is.
gekkodan írta:Viccesnek hangzik egy "meghívásos" moderátori pályázat után a szabályok véleményezésére való felszólítás.
Mikor ezt megláttam első gondolatom a "pedig én az eurobarca fórumra akartam jönni" volt. Nem tudom kitől hallottál "meghívásos" moderátori pályázatról (valahogy Tőled nem kaptam privátot - és legjobb tudomásom szerint egyik admin/moderátor sem - amiben jelezted volna, hogy indulni kívánsz az egyik posztért.) én ezt a többiek (Ivántól - Boixosig) valamint a saját nevemben kikérem magunknak teljes mértékben visszautasítóm és már a feltételezést is sértőnek találom.

Azt meg csak egyszerűen nem értem, hogy hol láttál felszólítást a véleményezésre, kérés volt, ami nem ugyanaz.

És egy-kettő magánjellegű kérdés: Ti nem bírjátok elviselni, hogy a Föld a Nap körül kering nem körülöttetek??? Nem fura, hogy csak hárman cirkuszoltok (félreértések elkerülése végett: Varga Tamás, gekkodan és G-Jay), a maradék ~10000 felhasználó nem? Történtek személyes változások hoztunk néhány új szabályt, amik még életbe sem léptek és menekültök? G-Jay, ha most modi lennél gondolom minden király lenne, ennyin múlik, hogy valami [auto_cenzúra], vagy a világon a legkirályabb dolog?Szomorú...De Ti tudjátok.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.27. 23:01:47

Üdv Mindenkinek!

Lehiggadva, átrágva a ma történteket megerősödött bennem egy érzés, amit már régebb óta meg kellett volna lépnem. A végső lökést Gekkodan Barátom adta meg. Az elhatározás megvolt bennem, Ő volt a szikra. Persze G-Jay érdeme sem kisebb!

Az új szabályok jó irányba mutatnak, de erős kétségeim vannak.

A múltban sok harcot megvívtam, mostanra elfáradtam. Ideje pihennem.
Hogy ez mennyi időt jelent? 2 hetet, hármat? többet? A közeljövő megmutatja! Az irányok helyesek, az eszközök hibádzanak.

Erősen kételkedem. Remélem, kellemesen csalódok!

A cikkeket elolvasom, mert azok magas színvonalat képviselnek.

Viszont a csapatom örök marad:

CATALUNYA, TRIOMFANT!
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.27. 22:57:20

Sziasztok!
A kialakult állapotok miatt én most úgy döntöttem jegelem a forumot, követve gekkodan-t. Komolyan átgondolva már régebben meg kellett volna ezt tenni részemről.
Örülök az új szabályoknak, ám nem vagyok biztos abban hogy sikeresek lesznek, de ha így lesz, és a forum végre forum lesz, akkor ismét feltűnök.
Nem hiányzik most nekem hogy bizonyos emberek miatt egyem az ideget.

A cikkeket továbbra is olvasom, nagyszerű munkát végez ezek terén a cikkíró team!

Továbbra is FORCA BARCA!

Goodbye
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G-Jay 2009.01.27. 23:05:56-kor.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Tim
Mezei fórumozó

2009.01.27. 21:41:07

Varga Tamás írta:Kedves Tim!
Ez hová lett?
Csak mert nem tiszta: nekem szólt?
Nem,nem neked szólt! . Egyszerűen nem értettem miért kell
ismét hangulatot kelteni. De rossz helyre ment ezért töröltem.A véleményem
ennek ellenére fennt tartom.
Kép
Szandi
Főnökasszony

2009.01.27. 21:30:26

Tim írta: A nép odacsődítésének igazából Ördög a nagymestere.Mindenféle nyereményeket ígert,meg különleges akciókat.
Viszont így utólag azt kell mondanom soha nem nyert senki semmit :D
Milyen jó is volt az... régi szép eubc idők :) Reggelig csetelés, meg gyep oltás, Csongor állatkodás, francia csajok... Game... Ördög ilyesmiket ígért, hogy az első 5 ember utazást kap Rijkaard szülőfalujába, megismerheti a szüleit, ilyesmi. Megpróbálkozhatunk ilyesmivel. És igenis volt nyeremény, kedves újdonsült modi :wink:
Gratulálok az új modiknak! Riszpekt, vagymi, hogy van kedvetek, energiátok, időtök ilyesmivel törődni 8)
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.27. 21:28:05

Kedves Tim!

"Erre kiváncsi leszek..annó VT is elköszönt. Meghívásos rendszer..miért is nem jelentkezett? Ha pedig a szabályzat ellen van kifogása szívesen belinkelném pld. EZT http://rev01yeti.wordpress.com/2007/09/ ... kezikonyv/ Van ahol ez az alap."

Ez hová lett?
Csak mert nem tiszta: nekem szólt? vagy Daninak?
Vagy hova tűnt?
És hogy jövök én a képbe?
Igen, egyszer elköszöntem, de itt vagyok.
Talán bántja a szemedet? Zavarlak?
Az előbb még olvastam... :wink:

na pl febr 1től az ilyen utalgatos hszekből egy sem marad meg, se pro se kontra, ezzel megelőzve a vitákat, személyeskedéseket, és egyáltalán nem oda tartózó beszélgetéseket. ahogy mindenki érdeke ugye, h ne egymást találjuk meg :P Ozsi

Értem Miki!
De akkor az újdonsült moderátor miért utalgatással kezdi új megbízatását? :P

febr 1től az ilyen utalgatos hszekből egy sem marad meg, se pro se kontra
már az is sajnálatos,h volt mire utalnia....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2009.01.27. 21:39:44-kor.
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.01.27. 21:22:19

Szeretném megköszönni a kedves modiknak,h bizalmat szavaztak Nekem.

Remélem nem okozok csalódást sem nekik sem a fórum többi tagjának.Igyekezni fogok bizonyítani a kétkedőknek is,h rászolgáltam a bizalomra és remélem meggyőzök mindenkit,h nem csak rosszabb jöhet :wink: Remélem ebben a többség segítségemre lesz :)

Tudom az elődök nagy közmegelégedésre végezték a munkájukat amit köszönök nékik!Remélem megbirkózom e nehéz örökséggel :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Vito
Llegenda del Barça

2009.01.27. 21:10:58

köszönöm én is az eddigi lehetőséget!
jó kezekben lesz a gyeplő 8) :lol:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.01.27. 21:08:59

Ez a chatre, magyar szlogen nekem tetszik :D Több értelme lenne, mint az Élő közvetítések topic leépítése. Régebben olvastam meccsek alatt, de már rá se kattintok, mert úgysem válaszol senki a hozzászólásomra, ahogy máséra sem. Annak meg semmi értelme, hogy írogassam, hogy gól (helyzet) stb, ahogy azt a 2.0.1-es szabályzatban olvashatjuk :) A normális véleményekre nem érkezik válasz, mert 2 percen belül eltűnik és 5 perc múlva már a 16. oldalon olvasható.

A szigorítások szerintem korrektek, teljes mértékben egyetértek velük!

Továbbá szeretnék gratulálni az új modiknak, amennyire ismerem Timet és Bányászt, legalább olyan jól fogják végezni dolgukat, mint elődeik! :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Tim
Mezei fórumozó

2009.01.27. 20:48:40

Ákocka írta: És az oldalon található cset-lehetőségre még nem gondoltál? Én elég sokszor be szoktam oda kukkantani, de mindig üres.
A modik valamikor odacsődíthetnék a népet. :)
A nép odacsődítésének igazából Ördög a nagymestere.Mindenféle nyereményeket ígert,meg különleges akciókat.
Viszont így utólag azt kell mondanom soha nem nyert senki semmit :D
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.27. 20:43:21

Hát gratulálok Timnek! Remélem boldogítani fogod a fórumozók életét a szó valós jelentésében!

Nagyon sajnálom Badi, Vito és Boixos távozását, utóbbit főleg. Sanyi hozzáértése, élettapasztalata és tudása messze felülmúlta a fórum 90%-át, moderátori tevékenysége pedig hibátlan és pontos volt. Badi, Vito! Rólatok is hasonlóan gondolkodom, biztos, hogy egy korszak ért véget a távozásotokkal, sajnálom. Ráadásul a nagy közmondás szerint: "csak rosszabb jöhet".

A szabályokat is kértétek, hogy minősítsem. Hát nem sok dolgot lehet elmondani róla, gyakorlatilag jó eséllyel indul az éremért a "nesze semmi, fogd meg jól kategóriában" - as usual... Láttunk már itt elég hasonló próbálkozást.

Ha a fórum moderátorai elvárják, hogy a szabályokat véleményezzék az olvasók, akkor ki lehetett volna tenni egy szavazást a moderátorokról is. Mivel már láttunk több fórum-topicot, azt is tudjuk, hogy ez 3 kattintással elérhető. Ez lett volna a demokratikus és ez lett volna a "közösségi". Viccesnek hangzik egy "meghívásos" moderátori pályázat után a szabályok véleményezésére való felszólítás.

Ennyi a véleményem az egész ügyről.

A fórummal való viszonyomat pedig gyökereiben fogom megváltoztatni mostantól, ez a passzivitástól a törlésig, gyakorlatilag bármit jelenthet.

Még egyszer gratuálok Timnek, köszönöm Badinak, Vitonak és Sanyinak is a közösen eltöltött témákat. Jó szórakozást kívánok!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Ákocka
Jugador d'estrella

2009.01.27. 20:39:40

lionelmessi19 írta:Am. ha meccsközbeni beszélgetés volna, én ajánlom az msnes konferenciabeszélgetést, szinte ugyanolyan ,csak gyorsabb, no meg persze kicsit kevesebb emberre alkalmas.
És az oldalon található cset-lehetőségre még nem gondoltál? Én elég sokszor be szoktam oda kukkantani, de mindig üres.
A modik valamikor odacsődíthetnék a népet. :)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.27. 20:19:48

Gratula mindenkinek, aki modi lett, és sajnálom akik lemondtak.

A szigorításoknak örülök.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2009.01.27. 20:18:22

Tim írta:Csak összefogva tudunk igazán tenni valamit.
a politikus szólt belőled :D

hajrá Tim, kemény a modik élete
:)

Köszi a biztatást! T.
Tim
Mezei fórumozó

2009.01.27. 20:10:39

Köszönöm a bizalmat mindenkinek,és köszönöm azoknak a munkáját akik most lemondtak tisztségükről!
Ugyanakkor szeretném ha segítenétek is nekünk(elsősorban nekem mint újoncnak),ha úgy érzitek hogy olyasmivel találkoztok ami nem fér bele a fórumon mindenki által elfogadott szabályzatba,jelezzétek nekem vagy
bármely modinak! Csak összefogva tudunk igazán tenni valamit.

U.I:G-Jay! Ne aggódj erős vagyok mint az eperfahordóban érlelt szilvapálinka :wink:
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2009.01.27. 19:48:31

Tamás, köszi a kedves szavakat a többi leköszönő társam nevében is, de ennyi talán elég is a "nekrológokból". :lol: :lol: semmiféle "veszteség" nem érte a brigádot, sőt mindenképpen jobb a fórumnak, ha olyan emberek figyelnek a rendre, akiknek van idejük ezzel foglalkozni!
egyébként is, ahogy higany alfréd mondaná: the show must go on!
PUYOL-XAVI-INIESTA
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.27. 19:44:54

Gratulálok Timnek a moderátori tisztség kivívásához! Sok sikert, és mindenképpen sok erőt kívánok, mert rá fog jönni hogy nehéz ott maradni ahol jelenleg van!
Örülök a kinevezésednek!

A Forumszabályzathoz:
Kb én is hasonlóan látom a dolgokat, ezt már rég meg kellett volna lépni, mármint a szigorításokat. Kíváncsian várom hogyan fogjátok betartattni (akár magatokkal is)

Nagyon sajnálom Boixos, Badi és Vito lemondását én is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G-Jay 2009.01.27. 19:51:45-kor.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.27. 19:27:25

Elolvastam Dani üzenetét a "Felhívások" topikban.

Úgy gondolom, és úgy érzem, mint egyszerű felhasználónak, jogom és lehetőségem van véleményt alkotni az eseményekről.

Az újakkal nem szeretnék foglalkozni különösebben.
Tim kinevezésének és megválasztásának tiszta szívvel örülni tudok! Munkájához kívánok jó erőt, egészséget és türelmet!

A távozók esetében viszont, két személlyel kapcsolatban, mély fájdalom van a szívemben.
Ja, elfelejtettem, ill. elkerülte a figyelmemet: természetesen BADI kollégának is köszönetet szeretnék mondani korrekt és úriemberhez méltó moderátorságához! És az eurobarca-találkozók szervezésében vállalt szerepét pedig külön ki kell emelni!

Kedves BOIXOS!

Megértem, és elfogadom a döntésedet, bár fáj a szívem, és szomorúsággal van eltelve. A legkorrektebb, legfelkészültebb, és legemberségesebb modik egyike távozik, aki hozzászólásaival, és korrekt munkavégzésével nagyban hozzájárult a fórum színvonalának emeléséhez. Távozása hatalmas veszteség a fórum számára! Remélhetőleg fórumozóként itt marad, megosztja velünk mélyszántású és őszinte gondolatait!
Én nagyon köszönöm a munkádat, a korrektségedet és a tisztességedet!
Munkád példaértékű lehet a többi modi számára! Zsinórmérték kell, hogy legyen a maradók előtt! Így kell ezt csinálni!

Kedves VITO!

Csak hasonló jókat és pozitívumokat tudok elmondani Veled kapcsolatban is, mint amit Boixos esetében leírtam. Stílusod és moderálásod mindig korrekt, következetes, és példaértékű volt. Remélem, a véleményedet továbbra is megosztod velünk, nagy szükségünk van rá!
Köszönjük!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2009.01.27. 20:20:32-kor.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.01.25. 11:33:04

G-Jay írta:Nah így már értelmet nyert akkor. Jó, újabb topik a nem nézem többet státuszba :lol:
Azért véleményt a félidőről írhatok a Bajnokik topikba?
Persze, az úgy rendben van bőven..
Az élővel is csak az a baj, hogy ha azt nekiállnánk moderálni, jó ha 15 percet látnánk a 90ből... ez már ilyen lesz, 430 gól című hsz a sok linkkérés közt. Am. ha meccsközbeni beszélgetés volna, én ajánlom az msnes konferenciabeszélgetést, szinte ugyanolyan ,csak gyorsabb, no meg persze kicsit kevesebb emberre alkalmas.
- József Attila
socio66

2009.01.25. 10:38:47

Szerintem nincs semmi baj a bizonyos topikkal,sőt,kell ilyen. Én általában akkor 'használom' csak amikor neten nézem a meccseket. Ez is egy fajta élmény,nekem jólesik olvasgatni a véleményeket,kivéve persze az örök pesszimistákét,akik rendszeresen vészmadárkodnak,ha nem vezetünk 5 góllal az első halfban..
Együtt,társaságban jobb nézni a meccseket,még ha ezt itt képletesen is értem. Egy szó mint száz,szvsz teljesen jó,hogy van egy ilyen topik,nem kell bezárni vagy megszüntetni!
Lezárt