Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kedves Dani!Drigo írta:
És egy-kettő magánjellegű kérdés: Ti nem bírjátok elviselni, hogy a Föld a Nap körül kering nem körülöttetek??? Nem fura, hogy csak hárman cirkuszoltok (félreértések elkerülése végett: Varga Tamás, gekkodan és G-Jay), a maradék ~10000 felhasználó nem? Történtek személyes változások hoztunk néhány új szabályt, amik még életbe sem léptek és menekültök?
Mikor ezt megláttam első gondolatom a "pedig én az eurobarca fórumra akartam jönni" volt. Nem tudom kitől hallottál "meghívásos" moderátori pályázatról (valahogy Tőled nem kaptam privátot - és legjobb tudomásom szerint egyik admin/moderátor sem - amiben jelezted volna, hogy indulni kívánsz az egyik posztért.) én ezt a többiek (Ivántól - Boixosig) valamint a saját nevemben kikérem magunknak teljes mértékben visszautasítóm és már a feltételezést is sértőnek találom.gekkodan írta:Viccesnek hangzik egy "meghívásos" moderátori pályázat után a szabályok véleményezésére való felszólítás.
Nem,nem neked szólt! . Egyszerűen nem értettem miért kellVarga Tamás írta:Kedves Tim!
Ez hová lett?
Csak mert nem tiszta: nekem szólt?
Milyen jó is volt az... régi szép eubc időkTim írta: A nép odacsődítésének igazából Ördög a nagymestere.Mindenféle nyereményeket ígert,meg különleges akciókat.
Viszont így utólag azt kell mondanom soha nem nyert senki semmit
A nép odacsődítésének igazából Ördög a nagymestere.Mindenféle nyereményeket ígert,meg különleges akciókat.Ákocka írta: És az oldalon található cset-lehetőségre még nem gondoltál? Én elég sokszor be szoktam oda kukkantani, de mindig üres.
A modik valamikor odacsődíthetnék a népet.
És az oldalon található cset-lehetőségre még nem gondoltál? Én elég sokszor be szoktam oda kukkantani, de mindig üres.lionelmessi19 írta:Am. ha meccsközbeni beszélgetés volna, én ajánlom az msnes konferenciabeszélgetést, szinte ugyanolyan ,csak gyorsabb, no meg persze kicsit kevesebb emberre alkalmas.
a politikus szólt belőledTim írta:Csak összefogva tudunk igazán tenni valamit.
Persze, az úgy rendben van bőven..G-Jay írta:Nah így már értelmet nyert akkor. Jó, újabb topik a nem nézem többet státuszba![]()
Azért véleményt a félidőről írhatok a Bajnokik topikba?