Kitartó, türelmes munkát az új modiknak! Úgy gondolom megfelelő arcok lettek a jövő rendfenntartói!
Az új szabályzat.. hát jójó. Bár nem biztos, hogy igazi megoldás lesz.
A legnagyobb baj az, hogy a fórumon rendkívül sok ellentét alakult ki az utóbbi pár év alatt, és egy-két szabály nem fogja visszahozni azt a jó kis csapatot, amivel nekiindult ez a kommunikációs közeg. Pedig akkoriban is voltak egy soros hszek, voltak piramisok, voltak kis betűvel kezdődő mondatok mégis JÓ volt. Még a mai napig is elolvasgatom a hszek nagy részét, ami az akkori időknek köszönhető.
Szerintem rajtam kívül is vannak fórumozók, akik a fórum azon korszakát síratják.
Nos ezen már kár keseregni, a helyzet mára változott. Rengetegen vagyunk! A fórumhoz másképp kell hozzáállni. Az ellentétek elkerülése végett segíteni kellene a friss tagoknak, elvégre, ha a beilleszkedése során nincs problémája és jól érzi magát, akkor valszeg régi motorosokkal sem próbál vérre menő személyeskedő vitákba lépni, maximum véleményt cserélne ő is. Tehát figyelni kelll a fórumutánpótlásra. Most mi van? Most az van, hogy sok rossz példát lát maga előtt és követi ő is azt.
Nah igen, csakhogy kinek van ideje fórumozók büntetése, osztása mellett nevelésre is, és ez amúgyse szeretetotthon, így valljuk aki h*lye haljon meg.
Pedig mindenki volt zöldfülű és vannak akik a netbekötés után egyből nekiugrottak a fórumnak, nos ezt kellene szem előtt tartani.
Nah meg vannak, akik már túl sokat várnak. Például itt van a napokban felmerült legnagyobb probléma: az élő közvetítések színvonala. Nem tudom ki mit vár tőle, de ki fog oda fél oldalakat írni, amikor meccset néz. Gólörömnél magányában mit tesz a gyerek, há beírja, hogy góóóóóóóóól, meghogyhuzzonannyába abiro ha nemaggyameg.
Ez van. Sztem ezzel nincs probléma.
Ha minden igaz sok jó ember kis helyen is elfér. Azt sajnálom, hogy szétrobbant a fórum. Legalább 20 ember van, akit hirtelenjében fel tudnék sorolni hiányzóként. Én be is írom nekik az igazolatlant. 4 éve is legalább olyan elfogalaltak lehettek, mint ma. Úgyhogy ez máris nem mentség.
Vagy megtanuljuk elfogadni minden korosztály mindenszintű véleményét, vagy döglődik tovább a fórum, és nem csak a butusok viszik a 0 szint felé, hanem a tétlenül okoskodó, olykor szurkálódva beíró -hogy te h*lye vagy, az igazad nem az én igazam, emiatt nem fórumozok többé.- fórumozók is.
Nos Tim kimondott egy(nah nem egyet, szinte minden mondata az, csak most ezt kiemelném, szóval értitek) nagy igazságot:
Csak összefogva tudunk igazán tenni valamit.
Ehhez pedig nem csak a modik kellenek, hanem minden egyes fórumozó, aki eurobarca fórumozónak is vallja magát civilként!
Végül pedig a modik történelemkönyvébe bekerülő tagoknak köszönöm az évek munkáit! El ne tűnödjetek teljesen. Ha jól látom a modik most már teljesen kicserélődtek az induláshoz képest. Változnak az idők.
Remélem nem minősültem hangulatkeltőnek.