Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is ezt a döntést hoztam volna. Huntelaarból semmi sincs. Ez is profi igazolás volt a részükről.Varga Tamás írta:Juande Ramos Diarrát választotta a BL-re:
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 18481.html?
így van. azt,h miért nyert két bajnokságot (amit páran jó párszor leírtunk,h az ellenfelek ott 'segítettek' ahol csak lehetett, köztünk mi is), tudjuk, + elég jól mutatja, hogy ezzel párhuzamosan Europában ugyanannyira semmi esélyük sem volt bizonyítani, mint azelőtt. mivel az európai élcsapatok, meg még a közép csapatok sem estek annyira vissza, mint tette azt tavaly a Barca, ott sanszuk sem volt. bár olyan játékkal csoda lett volna ha van.lionelmessi19 írta:
No persze nyert két bajnokságot ez a süllyesztő... lehet hogy ez sok madridistának elég, hát örülök (szinte), hogy boldogok. Viszont hogy rendes focit így is szökőévente láttak csak, az is biztos.
Miért nem igazolja le Messit ?hétfő, 22:28 - Perez miért nem igazolja le Messit? 1. Mert a vállalatának komoly érdekeltségei vannak Barcelonában és Katalóniában. 2. Költséges (150 millió euró + adó + juttatások). 3. Messi elégedett a csapattal, a szurkolókkal, a fizetésével. 4. Nagy a kockázat a médiával szemben, ha csalódás lenne a vége.
azééér' sztem még akkoris nálunk maradna, ha még utolsók is vagyunk a listán...fir3bird írta: jelen helyzetben mi mást nyilatkozott volna? tökéletes körülötte minden. a csapatának nagyo megy, ő is csak rúgdossa a gólokat, a társairól nem is beszélve.
JR helyesen döntött. Sokkal többet fog érni Lassana-val, mint Huntelaar-al.Varga Tamás írta:Juande Ramos Diarrát választotta a BL-re:
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 18481.html?
jelen helyzetben mi mást nyilatkozott volna? tökéletes körülötte minden. a csapatának nagyo megy, ő is csak rúgdossa a gólokat, a társairól nem is beszélve.McLovin írta:Ezt már szeretem!La Pulga írta:vas, 10:34 - Messi: "Nem tudom, hogy honnan jöttek azok a pletykák a távozásomról, ugyanis soha sem állt szándékomban eligazolni. Ha elmegyek, az csak azért lenne, mert a klub nem tart rám igényt. Magamtól nem akarok távozni."
![]()
Pöpec!
Bírom a srácot, nagyon örülök, hogy eképpen gondolkozik!
Amikor nem sérült, akkor általában jól játszik, főleg ha nem szerencsétlenkednek körülötte. Azért mert drága volt, miért kéne a listára mennie? Mert szerinted el tudnánk adni 30ért?Szerintem így kell kezdeni. Bár még Pepe is mehetne a listára, Ő sem azt játssza, amit vártak tőle...Ennyiért..pff
Nem kell Dudeket eladni, megy magától, lejár a szerződése. És nem akar újat, mert most rájött, hogy játszani akar!1.miért Dudeket akarja eladni?Ha jól tom van náluk egy Codina nevezetű állítólag igen tehetséges kapus, aki a büdös életbe nem lesz kezdő Casillas mellett, neki kéne elmenni, hogy ne menjen tönkre a karrierje.Dudek pedig elég rutinos ahhoz, hogy meccshiány mellett is elég jól védjen.
Most is Heinze az elsőszámú balhátvéd!2.Marcelot el akarják adni és Heinzet nem.Eszerint jövőre valszeg Heinze lesz az elsőszámú balbekk Arrow Laughing
Szerintem ő megy vissza a Napoliba. Ez is 80%!Cannavaro-ról pedig már hallottam hogy egy kis csapatban akarja befejezni a pályafutását.
Mert van akiben felmerült valami halvány eseély arra, hogy Messi távozni fog?Nesze Inter, nesze Real!
Lesérült 2 vkp egész évre, tehát kellet valaki! Mi olyan érthetetlen ebben?Várható volt, bár én az egész igazolást nem értem!
Ha a chelseaban nem alkotott semmit, akkor majd Madridban jó lesz!?
Várható volt, bár én az egész igazolást nem értem!kabekabe írta:Sztem is renbe van ez a nyilatkozata is!!!
MÁS:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 18481.html? majd meglátjuk mennyire lesz hasznos azon a 2 meccsen amit a Madrid a BL-ben tölt..
Sztem is renbe van ez a nyilatkozata is!!!McLovin írta:Ezt már szeretem!La Pulga írta:vas, 10:34 - Messi: "Nem tudom, hogy honnan jöttek azok a pletykák a távozásomról, ugyanis soha sem állt szándékomban eligazolni. Ha elmegyek, az csak azért lenne, mert a klub nem tart rám igényt. Magamtól nem akarok távozni."
![]()
Pöpec!
Bírom a srácot, nagyon örülök, hogy eképpen gondolkozik!
Ezt már szeretem!La Pulga írta:vas, 10:34 - Messi: "Nem tudom, hogy honnan jöttek azok a pletykák a távozásomról, ugyanis soha sem állt szándékomban eligazolni. Ha elmegyek, az csak azért lenne, mert a klub nem tart rám igényt. Magamtól nem akarok távozni."
![]()
Nagyon helyes!La Pulga írta:vas, 10:34 - Messi: "Nem tudom, hogy honnan jöttek azok a pletykák a távozásomról, ugyanis soha sem állt szándékomban eligazolni. Ha elmegyek, az csak azért lenne, mert a klub nem tart rám igényt. Magamtól nem akarok távozni."
119-et, a tegnapi meccsel.Adam04 írta:csak egy statisztika ebben az idényben már 115 gólt lőttek a fiúk a felkészülési meccsekkel együtt hihetetlen![]()
gondolom nem engednék, el, max akkor lenne esélye a realnak ha a kivásárlási árat letenné, ami azért mégse két forint hanem asszem 150 millió...akkor viszont messi beleegyezése kéne, sztem eléggé esélytelen...Hidegkutis írta:Te jó ég ugye ezt madridba se gondolták komolyan h Messit leigazolják....
Messit (gondolom) sehovase engednék el ném ám pont madridba....
De ügye nem Drenthére gondoltál?bali 15 írta:Nekem csak az piszkálja a csőrömet hogy mindenki mondja azt hogy Henry öreg és le fog lépni. Csak úgy fantáziálok arról hogy ki lehetne jó a helyére. Abidal is állítólag Júniusban le akar lépni.
Mondjuk e tekintetben igazad van. Pedig én a Feyenord óta figyelem őt. Mindenki a holland Ronaldinho-t látta benne, és akkor még én is de most már nem.vd17 írta:Drenthe játéka a tipikus izomagyú focista játék,lényegében mindent erőből,vagy a gyorsaságából akar megoldani,ráadásul százból egy beadása sikerül...Ez már a madridi közönségnek és a szurkolóknak is feltűnt,ha nem tévedek!És ha már nekik is feltűnt,akkor mi keresnivalója lenne nálunk?
Amugy egy [auto_cenzúra] a Drenthe, és sok értelmes dolgot nem láttam tőle. Az El Classicon is csak köszönhetük neki, h elqrta a 100%-os ziccert, + rengeteg támadás elakadt benne.noname írta:Látom te nem ismered a Drethe-sztorit.Mielőtt a madridba igazolt, töbször is elmondta h a Barca a kedvenc csapata, mindenképp itt szeretne játszani.Rá egy hétre már pózólt is a mezzel a kezében Calderon mellett.Ilyenből nem kérek!bali 15 írta:Drenthe jól jöhetne nekünk is. Bárhol tud játszani. A lényeg az hogy a Bal oldalon legyen. És hogyha az ő gyorsaságát és Pep edzéstervét összevetjük abból még valami jó elsülhet. De ez csak puszta feltevés. Cannavaro-ról pedig már hallottam hogy egy kis csapatban akarja befejezni a pályafutását.
Drenthe viszont még csiszolatlan gyémánt és még csak 21 éves.