Szerintem így kell kezdeni. Bár még Pepe is mehetne a listára, Ő sem azt játssza, amit vártak tőle...Ennyiért..pff
Amikor nem sérült, akkor általában jól játszik, főleg ha nem szerencsétlenkednek körülötte. Azért mert drága volt, miért kéne a listára mennie? Mert szerinted el tudnánk adni 30ért?

Majd kiderül mi lesz, de ez a fekete lista kis túlzással az egyértelmű embereket tartalmazza, kb 90%át bárki megmondja. Az lesz érdekes, aki rajtuk kívül megy esetleg. VdV, Sneijder, RVN, ilyesmi...
1.miért Dudeket akarja eladni?Ha jól tom van náluk egy Codina nevezetű állítólag igen tehetséges kapus, aki a büdös életbe nem lesz kezdő Casillas mellett, neki kéne elmenni, hogy ne menjen tönkre a karrierje.Dudek pedig elég rutinos ahhoz, hogy meccshiány mellett is elég jól védjen.
Nem kell Dudeket eladni, megy magától, lejár a szerződése. És nem akar újat, mert most rájött, hogy játszani akar!
Codina meg lehet el lesz adva, és jön helyette a kispadra más, pl Adán. A kapusutánpótlásunkkal sosem volt gons. Casillas mögött kb tökmindegy, hogy ki üldögél.
2.Marcelot el akarják adni és Heinzet nem.Eszerint jövőre valszeg Heinze lesz az elsőszámú balbekk Arrow Laughing
Most is Heinze az elsőszámú balhátvéd!

Jó eséllyel egyébként vesznek oda védőt szerintem.
Cannavaro-ról pedig már hallottam hogy egy kis csapatban akarja befejezni a pályafutását.
Szerintem ő megy vissza a Napoliba. Ez is 80%!
Nesze Inter, nesze Real!
Mert van akiben felmerült valami halvány eseély arra, hogy Messi távozni fog?

Ugyanmár...
Várható volt, bár én az egész igazolást nem értem!
Ha a chelseaban nem alkotott semmit, akkor majd Madridban jó lesz!?
Lesérült 2 vkp egész évre, tehát kellet valaki! Mi olyan érthetetlen ebben?
A Chelseaben volt vagy 21 éves, és Essien-t meg Makelelét kellett volna kiszorítania. Hát igen, az gyerekjáték lett volna bárkinek!

Kicsit jobban utána kéne nézni a körlményeknek!
Egyébként eddig nagyon jól teljesít, jól játszott a meccseken. Kicsit még arra kell figyelnie, hogy ez nem Anglia, és könyebben lefújják a keményebb testi kontaktusokat.