Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Viszgaidőszak végeztével magam is követem az Open-t, lentebb olvasva láthatod ennek jeleitSanama írta:Sziasztok!
Valaki tudna adni egy gyors felvilágosítást az Ausztrál-Open-ről?
Hanyadik forudló van,vagy hol járnak a felek,illetve,hogy Nadal könnyedén jutott el idáig,vagy nem?
Előre is köszi! VAMOS RAFA!
Rafael Nadal szettet sem vesztve jutott túl a 4. fordulón.Sanama írta:Sziasztok!
Valaki tudna adni egy gyors felvilágosítást az Ausztrál-Open-ről?
Hanyadik forudló van,vagy hol járnak a felek,illetve,hogy Nadal könnyedén jutott el idáig,vagy nem?
Előre is köszi! VAMOS RAFA!
hohóóó, sokmindenenBogika87 írta:Mert talán máson tudsz??![]()
![]()
![]()
Huuuh Murraynek ez a verés nagyon kijárt akkora arca lett hogy beteritette az egész pályát...sőt még a mai meccsen nagyon flegma is volt!
Amugy a brutális tempó lett a veszte alig ivott![]()
42 fokban
![]()
Na mind1 megérdemelte![]()
![]()
Roger meccsét 4 szettesre várom...és ajánlom neki h ne az első szetett veszítse el![]()
megnéztem volna a rém magabiztos roger-t, hogy mit kezd egy így játszó verdasco-val, na de majd inkább Djoko ellen sasolom, ha argentin barátunk nem tesz egy szívességetBogika87 írta:
Csak igaza volt Djokovicnak és Rogernek Murrayvel kapcsolatban![]()
Andy-Djokovic
Na erre nagyon kiváncsi leszek két kis szervakirály![]()
![]()
Ez a Verdasco bámulatos javuláson ment keresztül az elmúlt pár hónapban, emlékszem nem oly rég,az verte hülyére aki csak akarta, aztán megnyerte a Davis kupát hazájának,és utána látható a javulás. abban a 3 szettben amit ő nyert Murray ellen, eszméletlenül jól játszott, pl 4.szettben 93%banReplay írta:Hoppá, Murray out!
Nem gondoltam volna, hogy Verdasco állitja meg azt a Murray-t, aki az utóbbi fél évben elkapta Federer-t és Nadal-t is (akkor is, ha ezek jelentéktelen tornák voltak).
Talán lenézte a spanyolt, talán Verdasco-nak tett jót, hogy megszabadult Ana-tól
Nadal világelsőhöz méltóan simán küldte haza (a hullafáradt) Fernando Gonzálezt, fejben iszonyatosan uralja az egész mezőnyt és vmit előrevetithet, hogy Federer illetve Djokovic igencsak bajlódik, bajlódott.
Sajnos Monfils sérülés miatt feladta a meccsét, illetve mindjárt játszik a tavalyi döntős, időnként lehetetlen dolgokat müvelő Jo-Wilfried Tsonga.
Azért 2007-ben még döntős volt Fernando (Federer nyert ellene).ozsimiki írta: hát már pár éve ez köztudott, ő már inkább kifelé megy a pályájáról, de így is veszélyes, sajna nem maradt folyamatosan az élbolyban, pedig 5-6 éve nagyon ígéretes volt,de fejben ő se az igazi.
GO NADAL!
federernek meg édes kevés lesz ,ha ilyen formában nyomja ahogy a cseh ellen
hát már pár éve ez köztudott, ő már inkább kifelé megy a pályájáról, de így is veszélyes, sajna nem maradt folyamatosan az élbolyban, pedig 5-6 éve nagyon ígéretes volt,de fejben ő se az igazi.Replay írta:
Ennek a Fernando Gonzáleznek iszonyat tenyerese van!
Majd Nadallal kell játszania.
Safin-t én is sajnálom,h visszavonul, ha nem lett volna annyi sérülése, és egy picivel több türelemmel rendelkezik, óriási eredményeket ért volna el.Replay írta:Nem igaz, mennyire brutál ez a Federer-Safin meccs!
Nagyon fog hiányozni az orosz a dühkitöréseivel együtt
Ma végeztem a vizsgáimmal, következő félév csak 2-án indul, most már állandóan nézem az Open-t
Ivanovic kiesett, kár, mig Nadalra nagyon kiváncsi vagyok, ebben az évben még nem láttam játszani.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=217546&Replay írta:Hát akkor Áginak ennyi volt az Aus Open...