Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ötletelés a fórum átalakításához:

Cali vázlata:
4
80%
https://docs.google.com/document/d/17Z- ... 9ctPs/edit" target="_blank
1
20%
Ehhez lehet ötleteket írni még ide a topicba, amik aztán összegezve lesznek.
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 5
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.03.13. 16:27:18

Krojf írta:Már annyira régen regisztráltam, hogy nem igazából tudom, hogy
találkoztam-e valamilyen házirenddel?
házirend= szabályzattal, amit a moderálás topikban bárki bátran elolvashat, ottani neve: felhívások

Krojf írta:valamint esetleg csak
akkor vehessék birtokba a fórum többi topikját is, ha a "Portrék"
topikban már megejtették a bemutatkozásukat.
azért csak ezt idéztem, mert többi mondandóddal egyetértek, ezzel nem.

szerintem sokkal jobb úgy, ha vkit előbb vmennyire megismerünk az írásai alapján, és utána bemutatkozik.

+ valamennyire a névtelenségről is szólhat egyeseknél ez az egész, ez "csak" egy fórum, és aki idővel úgy érzi,h be szeretne mutatkozni, úgy is befog.

de spec én annak sok értelmét nem látom,h aki regelt egyből bemutatkozzon,és majd csak utána kezdjen írni, eleinte úgy se jegyezné meg senki,h most pontosan ki is ő, míg ha már egy ideje fórumozik,és utána mutatkozik be,már lehet társítani vmihez,és összevetni az addig kialakult képhez róla.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.03.13. 00:03:34

Már annyira régen regisztráltam, hogy nem igazából tudom, hogy
találkoztam-e valamilyen házirenddel?
Ha ilyen nincsen, akkor kiváló lenne alkotni egyet!
Legalább arra illene felhívni a friss regisztrálók figyelmét, hogy
a magyar helyesírás szabályait tartsák be, valamint esetleg csak
akkor vehessék birtokba a fórum többi topikját is, ha a "Portrék"
topikban már megejtették a bemutatkozásukat.
Sajnos rengeteg felhasználónkon nem látszik, hogy iskolába jár
és magyar nyelvet is tanul.
Egyre nagyobb százalékban kerülnek a fórumunkra nehezen
minősíthető minőségű postok, melyeket jó lenne valamilyen
ennél jóval alacsonyabb szintre leszorítani!
Az előre látható jövő sajnos semmiképpen sem rózsás ebben a
témában, ezért féltem a fórumunkat a tartós és egyenletes
minőségromlástól.
Kedves Modi- És Admin Komáim!
Tegyetek meg ezért minél többet, nehogy kiessen kezetekből
a gyeplő!
Rend a lelke mindennek!
Köszöni a magyar nyelv nevében a Ti Krojf komátok.
Drigo
Eurobarca Staff

2009.03.07. 12:52:50

Drukker írta:Én csak a moderátorok felé fordulnák egy kéréssel. Vmelyik általában törli a hszjeim 10-20% és naon viccesnek tarthatja ezt mert többször kérdeztem h ki az de nem jelntkezett úgyh itt megkérném h most már haggya abba. Köszönet: Drukker
A kérdésed kb önmagában tartalmazta a választ. Annak ugyanis nem ott a helye, ahova írtad. Lehet, hogy a többi is emiatt törlődött?

De én attól tartok Te vagy a történelem első eurobarca usere, akire egy moderátor, netán admin, ne adj isten az egész rendfenntartó kar együttesen rászállt. Egészen biztosan minden ok nélkül csupán kedvtelésből törli valaki a hsz-eid. Szerencsédre a szabályzat a Te problémádat is tárgyalja, így amennyiben az ott elhangzottak szerint jársz el, biztosan megoldódik a problémád.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.03.05. 11:26:55

Nem akarok okoskodni, de szerintem José Pintorol is lehetne csinálni egy topicot. Meg akartam dicsérni a tegnapi teljesítménye után de nem tuttam hol.
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.03.01. 20:27:27

Benga írta:Ez a Kodó vagy ki nincs kitiltva a madridistáról is? Aláírásában lehet animált gif? Nem mintha idegesítene csak...mégis
,
Én már leszoktam a piramis építgetésről de úgy látszik neki nehezebb lesz.
Mondjuk szerintem nem fogja magától megtanulni.
Mozgóképet meg még mindig nem szedte ki...
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Benga
Entrenador del Barça

2009.03.01. 20:20:13

Ez a Kodó vagy ki nincs kitiltva a madridistáról is? Aláírásában lehet animált gif? Nem mintha idegesítene csak...mégis
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.02.22. 11:18:38

Varga Tamás írta:Olyan kérdésem lenne, hogy 2 hete azt az ígéretet kaptuk, hogy meglesz az 'Év szavazása' végeredménye.
Türelemmel, és tisztelettel kérdezem a kedves illetékeseket, hogy mikorra számíthatunk a végeredmény közlésére.
Köszönöm!

(nem udvariatlanság, nem is elégedetlenkedés, csupán a kíváncsiság tüze hajt, mielőtt megkapnám a negatív válaszokat)
Iván már elkezdte, viszont a sok aktualitás közepette nehéz megírni egy ilyen nagy lélegzetvételű,3 részes cikksorozatot.

Megértéseteket kérjük, pár napon belül szerintem az első rész mindenképp fent lesz :wink:

Üdv.

Etooka
.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.02.22. 11:14:10

Olyan kérdésem lenne, hogy 2 hete azt az ígéretet kaptuk, hogy meglesz az 'Év szavazása' végeredménye.
Türelemmel, és tisztelettel kérdezem a kedves illetékeseket, hogy mikorra számíthatunk a végeredmény közlésére.
Köszönöm!

(nem udvariatlanság, nem is elégedetlenkedés, csupán a kíváncsiság tüze hajt, mielőtt megkapnám a negatív válaszokat)
Kép
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.02.16. 18:13:10

Na, szóval :!:
1. Mindenek előtt(ha kicsit megkésve is) szeretném megköszönni az exmoderátorok remek munkáját és külön kiemelném Boixos-t aki tényleg(mióta itt vagyok a fórumon) fantasztikusan végezte munkáját. Sajnálom nagyon, hogy nem folytatjátok munkátokat :cry:
2. Az új szabályoknak örülök szerintem eddig beváltak. Csak így tovább
:!:
3. Ezeken kívül szeretném bíztatni az új moderátorokat, akik(bár előzetesen fenartásokkal kezeltem őket) eddig szerintem eddig remekül végezték munkájukat. Nekik is csak így tovább :!:
4. Legvégül pedig egy picit mást szeretnék mondani. Konkrétan pedig, hogy miért kell bejelenteni, hogy ideiglenesen abba hagyja vki a forumozást. Persze egyikőjüknek sem örülök, hogy abba hagyták egy időre.
lopakodo
Capitá del Barça

2009.02.16. 17:11:35

Hello!

Lenne egy kis problémám.Amikor egy topicba rákattintok az idézetre egyszerűen nem tudok írni, mert kidob a fórum kezdőlapra.

Mitől lehet ez?
miihii
KHAL

2009.02.14. 20:18:28

Hello!

Régebben volt róla szó,h a Következő meccsek ablakba vhogy nem lehetne e becsempészni,h melyik adó nyomja,de nem műxik a reklám miatt.
És egy olyan esetleg,h az Élő közvetítések felületre felvinni egy-két linket,ahol neten lehet válogatni?Gondolok itt pölö rojadirectára,myp2p...
Mondjuk olyasmi formában,mint ahogy egyes topicokban van beépítve a szavazás.Pölö Forma 1 rovat...
Legalább nem kellene minden meccs alatt 9milliószor beírni egy-egy elérhetőséget.Csak 6milliószor :twisted: :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Andris
Adminisztrátor

2009.02.08. 15:16:48

Passzolok. Ott van a Felhívások topicban a szabályzat, mindenki elolvashatja.
Főleg azért tűnnek el egyébként hszek, mert piramis, off, vagy káromkodást tartalmaz (akár kipontozva is).
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.02.08. 10:52:04

Nem igazán vágom ezt az új moderálást.A Mozi,filmek,sorozatok topicból törlődött az a hozzászólásom, amikben 2009 nyári filmeket reklámozok.Aztán a Humor topicban írt, vki egy választ a hozzászólásomra, gyakorlatilag válaszolt a kérdésemre és az is törlődött. :roll:

Hmhm.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.02.03. 23:22:35

Barcaforever írta:Mióta jelent problémát ha tobb smileyt használok egyszerre??????? :roll:

Világ életemben sokat használtam.Ez miben gátolja az oldal működését?
Nem gátolja az oldal működését, ellenben bántja a szemet. És nemmellesleg benne van a szabályzatban.
Nincs ezzel semmi para, nemtom hányat raktál, de 2-3 dbnál több esetén már kiveszegetjük a felesleget. Mindig, ahogy ezelőtt is. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.02.03. 22:51:51

Mióta jelent problémát ha tobb smileyt használok egyszerre??????? :roll:

Világ életemben sokat használtam.Ez miben gátolja az oldal működését?
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2009.01.29. 00:49:00

Kralonak igazsága vagyon... Éljen a fórum! :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.01.28. 22:51:21

Én is köszönöm a leköszönő moderátoroknak az eddigi munkájukat,és remélem maradnak velünk fórumozni,és együtt feljavíthatjuk a fórum színvonalát,bár én nem vagyok olyan sokat hozzászóló fórumozó,több mint 3 éve regisztráltam,ahhoz képest nem olyan sok a hozzászólásaim száma :)
Én megpróbálok segíteni,mivel láttam már itt ezt azt,szóval rajtam a fórum színvonalának javulása nem fog múlni :)

Még egyszer köszönöm az eddigi munkátok,az újaknak meg legalább ilyen sikeres munkát kívánok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.01.28. 22:46:18

Akkor most egy perces,néma gyász Zozzy és Rivaldinho testvérünk lelkéért. :cry:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2009.01.28. 22:44:40

Csak azt nem értem, miért kel bejelenteni, hogy nem fórumozok többet ? Minek kell sajnáltatni magunkat ? Én sem jelentettem be, de hónapok óta alig járok fel, talán csak híreket olvasni, senkinek nem tűnt fle, szomorú is vagyok miatta.... :( :wink: :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2009.01.28. 22:37:37

Tőlem miért nem köszönt el senki hosszú és unalmas nekrológban ? :cry: Ezt nem hiszem, hogy fel fogum tudni dolgozni, szerintem bezárkózok a szombámba és nem beszélek emberekkel :(
Boixos
Llegenda del Barça

2009.01.28. 15:39:57

fiatalok, kár ezért a hisztiért és az oda-vissza szarrdobálásért.
ezek a szabályok azért vannak, h valamilyen szinten kordában tartsák az illetékesek a dolgokat, és nem kőbe vésett szituk, amik praktikus megfontolásokból nem változhatnak (gondolom). nem kellene ezen annyira kiakadni sztem.
inkább azon kellene pörögni ami összeköti az itteni embereket, nem pedig azon ami szétválasztja.
eddig sem volt az és sztem ezután sem lesz túlságosan nagy feladat ellenni itt a fórumon. örüljünk inkább annak, h van egy lehetőség a neten, ami ráadásul rendkívűl színvonalas is, ahol közösen szurkolhatunk a kedvenceinknek!

ja, és még csak annyit, h a moderátorok és az adminok 0 ftért, a saját szabadidejükben teszik a dolgukat, és nem azért, mert arra kerekedik erekciójuk, h a felhasználókat szekszualizálják.
ezt barátsággal mondom. :wink: :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.28. 15:28:25

Az új modiknak sok sikert, a régieknek pedig egy hatalmas kösz az eddigi munkáikért!

Véleményem szerint az új szabályok jók, a szankciók is megfelelőek, ám itt Jelwazzal is egyet lehet érteni, hogy nem mindig kell kitiltani az adott személyt addig, ha meg is sérti a szabályt, (gondolok itt bármire, nem csak a káromkodásra)amíg még a tolerancia, a másik felé való tisztelet és a humor keretein belül mozog.

A három eddigi fórumozó "kilépéséről" csak annyit, hogy természetesen szívük joga eldönteni, hogy szüneteltetik vagy nem a fórumot, viszont a várt színvonaljavulásra kellenének ún. "vezető egyéniségek" ,akik megmutatják,merre, mi, hány méter...A modik nem tudják csak egyedül ellátni ezt a feladatot, ezért kéne pár olyan személyiség, akik már régebb óta itt vannak és a modik által betartatott és febr. 1-től bevésett szabályokat betartván vezetnék a fórum népét...

A régi időkről én nem tudok nyilatkozni, viszont, amikor idejöttem, én is teljesen kezdő voltam, nem tudtam, hogyan is kell fórumozni. Le is lettem oltva, de lám, itt vagyok és - talán mondhatom - hogy nem írok 1szavas hsz-eket, nem szegem meg a szabályokat és próbálom betartani azokat és úgy érzem, hogy a véleményeim helytállóak és ordító hülyeségeket nem írok... Legalábbis remélem...

Szóval, aki idejön és le lesz oltva, annak ugyanúgy nem kell, hogy elvegye ez a kedvét, mint annak, aki már itt volt. Belegondolhat, hogy ő is volt kezdő és ha nem is ugyanolyan kirívó dolgokat csinált, mint az az adott fórumozó, akire rászólnak, egy kicsit belegondolhat a helyzetébe vagy egyszerűbb:Elolvassa és elfelejti az adott hozzászólást...

Na, csak ennyit akartam, amúgy tényleg jók a változások!Csak így tovább, modik!

Üdv.

Etooka
.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.01.28. 11:41:59

Ajha.Történnek ám az események,csak egy fél napig nem figyelek. :lol:

A leköszönő moderátorokat én is sajnálom,hogy befejezik pályafutásukat,s köszönöm a munkájukat!

Az új moderátoroknak sok sikert és jó munkát kívánok! :wink:

A szabályokkal kapcsolatban annyit,hogy ezek a szankciók tényleg megfelelőek és mindenekelőtt szükségesek,de csak akkor érnek valamit,ha betartásra kerülnek.Ehhez pedig nem kis idő és munka kell,hogy megvalósuljon,de remélem meg fog.

Lehet,hogy kicsit pesszimista a hozzáállásom,magyar létemből fakadóan nem meglepő,de azokat az "ősi" állapotokat,amikor én is még zöldfülű voltam,s itt volt minden régi motoros,soha az életbe nem lehet majd visszahozni.Próbálkozni lehet,de már az egész halva született.

A fórum romlását a "szép időktől" idáig a Barca sikereiben látom.Amióta kicsiny,6-7. hely körül bukdácsoló csapatunkból világverő egyesület lett,azóta megnőtt a fórumozók száma,s onnatól indult el a lejtőn az egész.Ki tudja hol a vége?

A 3 cirkuszkirály kivonulásán meg már csak mosolyogni tudok kínomban.Nem tudom,hogy hogyan lehet megvádolni olyan embereket,akik a szabadidejüket áldozzák ránk,valótlan dolgokkal,úgy,hogy a rágalmazó is mostanában kezdte a fórumozást.Érdekes elképzeléseitek vannak a dolgok folyásáról.Azzal,hogy ti megsértődve elhagyjátok a fórumot,szerintetek lesz bármiféle változás?Lehet,hogy nem lesznek hatalmas cirkuszok,az pozitívum pl.,de nem értek el vele semmit.Ahogy érzitek,de szerintem ez az egész hiszti alaptalan és szánalmas.

Az lesz a vége,hogy Perreroval ketten maradunk,s nem is kell privi,mert írhatunk egymásnak bárhol,senki nem lesz itt. :lol:

A továbbiakban is a fórum hű látogatója és olvasója leszek,az előzőekben leírtakat vállalom,s remélem,hogy a fórum javulásnak indul,bár erre egyre kevesebb esélyt látok. :?

ViScA eL BaRcA!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Andris
Adminisztrátor

2009.01.28. 00:42:46

Igyekszünk megfogadni a tanácsokat, egyébként sok dolgon, amit leírtatok, majd az idő és a tapasztalatok is alakítanak, remélhetőleg pozitív irányba.

Amit esetleg sokan nem tudhatnak, de jobbnak gondolom tisztázni:

A moderálás még személyenként megy, de a tiltások, súlyosabb szankciók ügyében a teljes társaság dönt, mérlegelve azt, amit az adott problémát észrevett moderátor állít, idéz, bizonyít. Illetve nagyobb horderejű "balhék" után komoly konferenciabeszélgetések is folynak, nagyjából a teljes társaság részvételével.
Ez a rendszer nem mindig ment így, bár talán az eredeti rendszer akkor is ez volt, de nem annyira rég történt egy kis változás, amire sokan emlékeznek, azóta kivétel nélkül minden komoly helyzet meg van vitatva alaposan. Igyekszünk elkerülni az igazságtalanság bármiféle formáját.
- József Attila
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.01.28. 00:34:57

Tisztelt moderátorok!

Elolvastam a Felhívások topicot, az elvvel egyet is értek, úgy, ahogy (a törekvéssel mindenképpen). Ami kifogásolni valóm van az következő:
kicsit szubjektív. Nyílván erre megoldás nagyon nincs, de belátható, hogy a jó érzés határai minden embernél mást jelentenek. A kitiltás meg egy erős fegyver, véleményem szerint óvatosan kell vele bánni, mindenkinek van rossz napja, vagy az átlagostól nagyon eltérő véleménye. Továbbá a káromkodás minden nyelvnek fontos eszköze. Ezalatt nem azt értem, hogy ha valakinek minden második szava vulgáris, akkor még elfogadható, de egy jó helyre tett káromkodás nagyon érzékletes és érzelemgazdag tud lenni, számos költő és író nagyra becsült művében is találunk káromkodást. Szóval én csak ezt szerettem volna ezzel kifejezni, hogy a szabályokhoz való merev ragaszkodás is ölni tudja a fórumot. Minden szituáció, helyzet más és más, a szankciók előtt fontos azt tisztázni.
Ja és még egy tanács: azért a modik ne legyenek nyelvészek. Volt sajnos egy incidesem itt, amiben én is hibás voltam, rosszul fogalmaztam meg, amit le akartam írni, viszont egy modi 3. féle képpen értelmezte egyetlen szó által (nem is az volt leírva, amit ő vélt benne látni) és majdnem végleges bann-t kaptam. Félreértés ne essék, egyáltalán nem a személyem ellen irányuló támadás volt, semmi rossz szándék nem volt senki részéről, nem is haragszik senki senkire, de ez egy olyan példa, amiből okulni lehet szerintem. Fontos horderejű kérdésekben azért jó, ha van párbeszéd a "bűnös" fórumozó és felelős moderátor között.
Lezárt