Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
házirend= szabályzattal, amit a moderálás topikban bárki bátran elolvashat, ottani neve: felhívásokKrojf írta:Már annyira régen regisztráltam, hogy nem igazából tudom, hogy
találkoztam-e valamilyen házirenddel?
azért csak ezt idéztem, mert többi mondandóddal egyetértek, ezzel nem.Krojf írta:valamint esetleg csak
akkor vehessék birtokba a fórum többi topikját is, ha a "Portrék"
topikban már megejtették a bemutatkozásukat.
A kérdésed kb önmagában tartalmazta a választ. Annak ugyanis nem ott a helye, ahova írtad. Lehet, hogy a többi is emiatt törlődött?Drukker írta:Én csak a moderátorok felé fordulnák egy kéréssel. Vmelyik általában törli a hszjeim 10-20% és naon viccesnek tarthatja ezt mert többször kérdeztem h ki az de nem jelntkezett úgyh itt megkérném h most már haggya abba. Köszönet: Drukker
,Benga írta:Ez a Kodó vagy ki nincs kitiltva a madridistáról is? Aláírásában lehet animált gif? Nem mintha idegesítene csak...mégis
Iván már elkezdte, viszont a sok aktualitás közepette nehéz megírni egy ilyen nagy lélegzetvételű,3 részes cikksorozatot.Varga Tamás írta:Olyan kérdésem lenne, hogy 2 hete azt az ígéretet kaptuk, hogy meglesz az 'Év szavazása' végeredménye.
Türelemmel, és tisztelettel kérdezem a kedves illetékeseket, hogy mikorra számíthatunk a végeredmény közlésére.
Köszönöm!
(nem udvariatlanság, nem is elégedetlenkedés, csupán a kíváncsiság tüze hajt, mielőtt megkapnám a negatív válaszokat)
Nem gátolja az oldal működését, ellenben bántja a szemet. És nemmellesleg benne van a szabályzatban.Barcaforever írta:Mióta jelent problémát ha tobb smileyt használok egyszerre???????![]()
Világ életemben sokat használtam.Ez miben gátolja az oldal működését?