Ajha.Történnek ám az események,csak egy fél napig nem figyelek.
A leköszönő moderátorokat én is sajnálom,hogy befejezik pályafutásukat,s köszönöm a munkájukat!
Az új moderátoroknak sok sikert és jó munkát kívánok!
A szabályokkal kapcsolatban annyit,hogy ezek a szankciók tényleg megfelelőek és mindenekelőtt szükségesek,de csak akkor érnek valamit,ha betartásra kerülnek.Ehhez pedig nem kis idő és munka kell,hogy megvalósuljon,de remélem meg fog.
Lehet,hogy kicsit pesszimista a hozzáállásom,magyar létemből fakadóan nem meglepő,de azokat az "ősi" állapotokat,amikor én is még zöldfülű voltam,s itt volt minden régi motoros,soha az életbe nem lehet majd visszahozni.Próbálkozni lehet,de már az egész halva született.
A fórum romlását a "szép időktől" idáig a Barca sikereiben látom.Amióta kicsiny,6-7. hely körül bukdácsoló csapatunkból világverő egyesület lett,azóta megnőtt a fórumozók száma,s onnatól indult el a lejtőn az egész.Ki tudja hol a vége?
A 3 cirkuszkirály kivonulásán meg már csak mosolyogni tudok kínomban.Nem tudom,hogy hogyan lehet megvádolni olyan embereket,akik a szabadidejüket áldozzák ránk,valótlan dolgokkal,úgy,hogy a rágalmazó is mostanában kezdte a fórumozást.Érdekes elképzeléseitek vannak a dolgok folyásáról.Azzal,hogy ti megsértődve elhagyjátok a fórumot,szerintetek lesz bármiféle változás?Lehet,hogy nem lesznek hatalmas cirkuszok,az pozitívum pl.,de nem értek el vele semmit.Ahogy érzitek,de szerintem ez az egész hiszti alaptalan és szánalmas.
Az lesz a vége,hogy Perreroval ketten maradunk,s nem is kell privi,mert írhatunk egymásnak bárhol,senki nem lesz itt.
A továbbiakban is a fórum hű látogatója és olvasója leszek,az előzőekben leírtakat vállalom,s remélem,hogy a fórum javulásnak indul,bár erre egyre kevesebb esélyt látok.
ViScA eL BaRcA!