Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, legnagyobb.2 nagyon durva volt, amikor a nő úgy indult a férjével, h az egyik lába művégtag volt.A másik meg a törpe csaj, akik be is kerültek a döntőbe.barca99 írta:Én követtem egy pár évadot az AXN-en. Kb. az egyetlen reality, amit néztem.Bogika87 írta:Valaki szokta nézni az Amazing Race c. sorozatot??![]()
![]()
Szerintem a legjobb reality amit eddig láttam![]()
![]()
Ha Amerikában élnék tuti benveznék![]()
![]()
![]()
Itt a 14. évad promója![]()
![]()
http://www.freevlog.hu/video/18637.htmlA magyar rész külön jó volt.
Hát szerintem pár rész,és megoldódik ez az időutazásos dolog....Slither írta:Hát nem tudom, ez az időutazásos cucc nekem kezd sok lenni. Most már jobban örülnék, ha nem kavarnának túl sokat a sztorival, és a rejtélyeket lassan felgöngyölítenék. Nekem kicsit fárasztó ez a sok ködösítés, de lehet hogy csak nem volt meg a "mood".
Szerintem sem volt nagy durranás.Saviola írta:Nem volt nagy eresztés,ne várj sokat.Sanama írta:Yes Man(Igenember) című filmet látta valaki?
Aki igen,valami kis véleményt formáljon már nekem róla lgéyszi.
Köszi!
Hát nekem is ez volt a reakcióm a rész utánozsimiki írta:Lost, 5.évad, 3.rész:
wtf,wtf,wtf![]()
már tudjuk,h widmore mi is volt a szigeten,
Nem volt nagy eresztés,ne várj sokat.Sanama írta:Yes Man(Igenember) című filmet látta valaki?
Aki igen,valami kis véleményt formáljon már nekem róla lgéyszi.
Köszi!
Én követtem egy pár évadot az AXN-en. Kb. az egyetlen reality, amit néztem.Bogika87 írta:Valaki szokta nézni az Amazing Race c. sorozatot??![]()
![]()
Szerintem a legjobb reality amit eddig láttam![]()
![]()
Ha Amerikában élnék tuti benveznék![]()
![]()
![]()
Itt a 14. évad promója![]()
![]()
http://www.freevlog.hu/video/18637.html
Támogatom, igaz nem most láttam,de megérte megnézni. jól mutatja be a börtön életet, bár az egyik főszereplőt nem ismertem egy könnyen fel,h tényleg az az a színészBányász írta:
És itt ajánlanék még egy börtönfilmet(bár a Chopper csak részben az).Bár lehet már megtettem de nézzétek meg sztem a Felon című filmet.Nekem nagyon tetszett.
Oks,hiszek Neked!Bogika87 írta:Miihii azt a filmet nagyon nem ajánlom![]()
Vmi eszméletlenül rossz film![]()
Imádom a mexikói kultúrát szval emiatt kezdtem bele de pffff szörnyű!
![]()
![]()
De Te tudod ha télleg nincs más amivel tölthenéd az idődet akkor de csakis akkor!
Ezt Önnek nagyon nem ajánlom!!!Sőt,senkinek!Fernando írta:
-A halál vámszedői
eh, akkor nézd meg a visszafordíthatatlan c. filmet, azaz IrréversibleWolfsburg írta:Ken park az egyik legjobb film, Cannibal Holocaustal egyetembe.![]()
Ajánlhatok még ilyen filmeket.![]()
Több klasszikus filmet kéne néznetek!