Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha azt akarod hogy bennelegyenek akkor igazold vissza corsast a celticből Oleguert pedig az Ajaxbólmessideco írta:Helo! Lenne egy kerdesem hozzatok. Offline jatszom, es a Barcaban nincs ott sem Busquets, sem Gudy, sem Pedro, de ott van Oleguer, es az a Crosas, akirol meg soha nem hallottam. Elore is kosz
Reméljük nem az a kérdés,hogy ki az a Crosas? Ha esetleg igen nézz rá a Celtic honlapra.messideco írta:Helo! Lenne egy kerdesem hozzatok. Offline jatszom, es a Barcaban nincs ott sem Busquets, sem Gudy, sem Pedro, de ott van Oleguer, es az a Crosas, akirol meg soha nem hallottam. Elore is kosz
Itt hol a kérdés?messideco írta:Helo! Lenne egy kerdesem hozzatok. Offline jatszom, es a Barcaban nincs ott sem Busquets, sem Gudy, sem Pedro, de ott van Oleguer, es az a Crosas, akirol meg soha nem hallottam. Elore is kosz
Nincs szerencsém!Danka00792 írta:Elsö csapatom Deportivo. Aztán a második évem felénél kaptam ajánlatot a Barcától.Varatrix írta:Elég eredményes, csapataim legjobb játékosa vagyok, mégsem kapok rendes ajánlatokat!
Ez normális?
Nem értem hol a hiba!
Én értem melyik részekre gondolsz, csak lehet hogy a boltban nem fogják. Pes7 nincs.Carles Puyol Saforcada írta:vki tudna nekem segíteni hogy a pro evlotion soccer 7/8/9-hez hogyan lehetne hozzájutni,mert próbálkoztam letöltéssel de mindegyik óriási, nincs tömörítve és baromi lassú![]()
vagy ha tudtok valamilyen pc game-es boltot akkor segítsetek
Elsö csapatom Deportivo. Aztán a második évem felénél kaptam ajánlatot a Barcától.Varatrix írta:Elég eredményes, csapataim legjobb játékosa vagyok, mégsem kapok rendes ajánlatokat!
Ez normális?
Nem értem hol a hiba!
576 boltokban biztos kapsz!Carles Puyol Saforcada írta:vki tudna nekem segíteni hogy a pro evlotion soccer 7/8/9-hez hogyan lehetne hozzájutni,mert próbálkoztam letöltéssel de mindegyik óriási, nincs tömörítve és baromi lassú![]()
vagy ha tudtok valamilyen pc game-es boltot akkor segítsetek
Jó neked!faithnomore írta:nem tudom, én mindig a jobb csapathoz igazoltam, én nem akartam tovább maradni kisebbnél....
először volt a fulham, utána torino, milan, barca most
nem tudom, én mindig a jobb csapathoz igazoltam, én nem akartam tovább maradni kisebbnél....Varatrix írta:Legend módban normális, hogy két sikeres év után az első csapatod nem akar hosszabbítani?
Mallorában játszottam, és távoznom kellett!!!
Nekem vízszintesCFirpo3 írta:Ha arra gondolsz, hogy meccs közben föntről lefele megy egy csík, akkor olyan nekem is van. De nem tudom miért.LM10 írta:Nekem csak a PES09-nél fordul elő,hogy néha-néha egy kis halvány csík zavarja a játékot.Ez mitől lehet?
Ha arra gondolsz, hogy meccs közben föntről lefele megy egy csík, akkor olyan nekem is van. De nem tudom miért.LM10 írta:Nekem csak a PES09-nél fordul elő,hogy néha-néha egy kis halvány csík zavarja a játékot.Ez mitől lehet?