Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért elég meredek összehasonlítani Olegurerrel.Messze nem olyan katasztrófa szerintem.Én is inkább a kölcsönadás mellett vagyok.Varatrix a Carles Puyol topicban írta: Érzésem szerint Cáceres a gáz!
Amennyit szerintem tud a kölyök, azzal az erővel maradhatott volna Oleuger is!
Puyollal meg nem szabad elkapkodni!
Gijon ellen nem kell játszania!
Érdekesség! Nem tudom írták e már! De a Gijon állítólag tele van F.Alonso volt osztálytársaival!
Maximális egyetértés!McLovin írta:Ennél jobb lehetőség nem adódik számára a bizonyításra szerintem, nagyon remélem jól fog szerepelni holnap!!!Veled vagyunk Martin, mutasd me, hogy igenis, te egy nagyszerű játékos vagy, akit csiszolni kell egy kicsit és hallgattasd el azt a sok buggyantat, akik szerint te mihaszna vagy!!!
![]()
HAJRÁ MARTIN, HAJRÁ BARCAAAAAAAAAA!!!
Cáceres több szerelést mutatott be azalatt az 5 bajnoki és 3 BL meccs alatt, amikor pályára lépett, amennyit Oleguer 4 év alatt nem tudott felmutatni. Mellesleg legalább Cáceres mellett nem csak az nem megy el, aki nem akar. Az hogy az Atletico elleni meccsen volt két akkora hibája, hogy megye1-ben nem engedheti meg magának egy védő sem, az egy dolog. De ott is a 2. félidőre feljavult a játéka. Szerintem tehetséges a srác, csak szerencsétlenségére Marquez és Piqué nagyon jó formában van.Varatrix írta:
Érzésem szerint Cáceres a gáz!
Amennyit szerintem tud a kölyök, azzal az erővel maradhatott volna Oleuger is!
Puyollal meg nem szabad elkapkodni!
Gijon ellen nem kell játszania!
Érdekesség! Nem tudom írták e már! De a Gijon állítólag tele van F.Alonso volt osztálytársaival!
Egyetértek,csupán a rutin hiányzik.Dave87 írta:Igazából nem csinált semmi extrát, átlagosan hozta le a meccset, sok dolga nem volt.
A gólokat ugye távoli lövésekből kaptuk, szóval nem volt benne egyikben sem. Mindenesetre látszik rajta a meccshiány, én személy szerint bizonytalanabbnak érzem a többieknél.
Mindig nagyon drukkolok neki, mert szimpatikus és jó képességű játékosnak tartom!
Hát nem tudom, de a Camp Nouba amúgy sem szoktak önbizalommal jönni, hát még mostanság...Sanama írta:Numancia hatalmas önbizalommal fog kijönni
Abszolút nem lesz mind1,hogy kik alkotják a védősort.Varga Tamás írta:Eddig mindig Piqué kezdett. Most is ennek az esélyét látom a legnagyobbnak.lionelmessi19 írta:Itt a lehetőség, Rafa kiesett, az egyik bajnokin is kezdhetne Puyol mellett.
Remélem Pep megadja neki.
Pedig a Numancia ellen remélhetőleg, teljesen lényegtelen lesz, hogy kik alkotják a védősort.
Eddig mindig Piqué kezdett. Most is ennek az esélyét látom a legnagyobbnak.lionelmessi19 írta:Itt a lehetőség, Rafa kiesett, az egyik bajnokin is kezdhetne Puyol mellett.
Remélem Pep megadja neki.
Szimpatikus nekem is,viszont ahhoz képest,amit nyújt nagyon drága volt.lionelmessi19 írta:Össze kell kapnia magát, most azért több lehetőséget kap majd talán... remélem.
De van egy olyan félelmem az eddigiek alapján, hogy nem stabilizálódik ő nálunk. Ne legyen igazam, szimpatikus srác. Bár az ára kifejezetten unszimpatikus, még akkor is ha ennél lényegesen jobban játszik majd.
Vagy inkább balszélen kaphatna több lehetőséget, ott játszott már korábban, és Abidal nem mindig van a helyzet magaslatán, bár mostanában elég jó, Sylvinhoval meg komolyabb meccseken nem nagyon számol Pep.barca0417 írta:egy kölcsönadás esetleg nem lenne rossz, de semmiképpen nem mondanék le róla. Én inkább mivel nagyon gyors, párszor bevetném a jobboldalon, mert alvesnek nincs cseréje, és ha Caceres tudna ott játszani, és megszokná azt a szerepkört is akkor még hasznosabb játékos lehetne belőle. Sánchez se sokkal fiatalabb, mégis érezni azért a különbséget a 2 játékos között. Egy 21 éves védőnek amúgy sem "kell" alapembernek lennie a világ egyik legerősebb csapatában.
Szóval mindenképpen számolni kell vele szerintem.
Már 2-0ra vezettünk és továbbjutásra álltunk, amikor ez történt.Grege írta: Na, pontosan ezért vagyok én is bizakodó... Emlékszem, amikor Puyol először került a csapatba, legszívesebben helyből elzavartam volna a csapat környékéről is. Életem egyik legemlékezetesebb meccsén Chelsea ellen a Bl-ben, miután idegenben kikaptunk 3:1-re, már rögtön a meccs elején megoldották Hesppel, h hátrányba kerüljünk...szépen, szabályosan odaadták a lasztit T.A. Flonak.
Nyárról beszéltem. Jelenleg nem tartom hiányposztnak én sem a balszélt, de amikor ezek az igazolási kérdések eldőltek, akkor igenis az volt. R10 távozott, Henry teljesen formán kívül és alkalmatlan volt a balszélre. Hála istennek azóta ez megoldódott.LG írta:gekkodan, nem értek veled egyet. Miért lenne a belszélső poszt égető kérdés. 2 kiváló játékosunk van oda, Iniesta és Henry. Na hozzájuk képest egy Silva visszalépés lenne. Caceres sokat még nem láthattunk, ez igaz, de én vhogy ugy érzem, jó lesz ő még.