Martin Cáceres

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.02.04. 20:14:36

Varatrix a Carles Puyol topicban írta: Érzésem szerint Cáceres a gáz!
Amennyit szerintem tud a kölyök, azzal az erővel maradhatott volna Oleuger is!

Puyollal meg nem szabad elkapkodni!
Gijon ellen nem kell játszania!

Érdekesség! Nem tudom írták e már! De a Gijon állítólag tele van F.Alonso volt osztálytársaival!
Azért elég meredek összehasonlítani Olegurerrel.Messze nem olyan katasztrófa szerintem.Én is inkább a kölcsönadás mellett vagyok.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
TZS
Capitá del Barça

2009.02.04. 16:14:54

McLovin írta:Ennél jobb lehetőség nem adódik számára a bizonyításra szerintem, nagyon remélem jól fog szerepelni holnap!!! :) Veled vagyunk Martin, mutasd me, hogy igenis, te egy nagyszerű játékos vagy, akit csiszolni kell egy kicsit és hallgattasd el azt a sok buggyantat, akik szerint te mihaszna vagy!!! :)

HAJRÁ MARTIN, HAJRÁ BARCAAAAAAAAAA!!! :D
Maximális egyetértés! :wink:
Nem értem miért kell folyton kritizálni sok-sok embert a csapatból, mikor jönnek az eredmények..... Érthetetlen.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
McLovin
Capitá del Barça

2009.02.04. 15:37:33

Ennél jobb lehetőség nem adódik számára a bizonyításra szerintem, nagyon remélem jól fog szerepelni holnap!!! :) Veled vagyunk Martin, mutasd me, hogy igenis, te egy nagyszerű játékos vagy, akit csiszolni kell egy kicsit és hallgattasd el azt a sok buggyantat, akik szerint te mihaszna vagy!!! :)

HAJRÁ MARTIN, HAJRÁ BARCAAAAAAAAAA!!! :D
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
Mihu
Director del Fútbol

2009.02.04. 15:34:08

Varatrix írta:
Érzésem szerint Cáceres a gáz!
Amennyit szerintem tud a kölyök, azzal az erővel maradhatott volna Oleuger is!

Puyollal meg nem szabad elkapkodni!
Gijon ellen nem kell játszania!

Érdekesség! Nem tudom írták e már! De a Gijon állítólag tele van F.Alonso volt osztálytársaival!
Cáceres több szerelést mutatott be azalatt az 5 bajnoki és 3 BL meccs alatt, amikor pályára lépett, amennyit Oleguer 4 év alatt nem tudott felmutatni. Mellesleg legalább Cáceres mellett nem csak az nem megy el, aki nem akar. Az hogy az Atletico elleni meccsen volt két akkora hibája, hogy megye1-ben nem engedheti meg magának egy védő sem, az egy dolog. De ott is a 2. félidőre feljavult a játéka. Szerintem tehetséges a srác, csak szerencsétlenségére Marquez és Piqué nagyon jó formában van.
bali 15
Director del Fútbol

2009.01.30. 14:07:12

Dave87 írta:Igazából nem csinált semmi extrát, átlagosan hozta le a meccset, sok dolga nem volt.
A gólokat ugye távoli lövésekből kaptuk, szóval nem volt benne egyikben sem. Mindenesetre látszik rajta a meccshiány, én személy szerint bizonytalanabbnak érzem a többieknél.
Mindig nagyon drukkolok neki, mert szimpatikus és jó képességű játékosnak tartom!
Egyetértek,csupán a rutin hiányzik.
Dave87
Capitá del Barça

2009.01.30. 14:03:01

Igazából nem csinált semmi extrát, átlagosan hozta le a meccset, sok dolga nem volt.
A gólokat ugye távoli lövésekből kaptuk, szóval nem volt benne egyikben sem. Mindenesetre látszik rajta a meccshiány, én személy szerint bizonytalanabbnak érzem a többieknél.
Mindig nagyon drukkolok neki, mert szimpatikus és jó képességű játékosnak tartom!
Drukker
Jugador d'estrella

2009.01.30. 13:53:03

Milyen volt tegnap a srác??? me kapott fél órát ha jól láttam;)
Mikaos
Director del Fútbol

2009.01.22. 19:53:36

Guardiola eddigi ténykedését figyelembe véve most inkább Piqué játékára van esély.
Persze nem ártana Cáceresnek sem a meccs-rutin, de talán Piqué magabiztosabb egyelőre.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.01.22. 19:48:56

Sanama írta:Numancia hatalmas önbizalommal fog kijönni
Hát nem tudom, de a Camp Nouba amúgy sem szoktak önbizalommal jönni, hát még mostanság... :roll:

Amúgy én is osztom Tamás nézetét, miszerint lényegtelen, hogy ki lesz hátul, mert mind Pique, mind Cáceres ugyanolyan jól el tudja látni a feladatát.Természetesen a forma alapján Pique kezdene egy erősebb csapat ellen, de a Numancia ellen akár az uruguayi is játszhatna az elejétől...

Amúgy szvsz jól játszott tegnap, sokkal összeszedettebb volt és magabiztosabb!
.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.01.22. 19:39:46

Varga Tamás írta:
lionelmessi19 írta:Itt a lehetőség, Rafa kiesett, az egyik bajnokin is kezdhetne Puyol mellett.
Remélem Pep megadja neki.
Eddig mindig Piqué kezdett. Most is ennek az esélyét látom a legnagyobbnak.
Pedig a Numancia ellen remélhetőleg, teljesen lényegtelen lesz, hogy kik alkotják a védősort.
Abszolút nem lesz mind1,hogy kik alkotják a védősort.
Kitől kaptunk ki a bajnokságban? Csak nem a Numancia? Na hát,ha egy meccsen kell a 100% akkor itt igen. Numancia hatalmas önbizalommal fog kijönni és bele fog adni mindent...
Pique fog kezdeni nagyon valószínűnek tartom.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.22. 19:28:34

lionelmessi19 írta:Itt a lehetőség, Rafa kiesett, az egyik bajnokin is kezdhetne Puyol mellett.
Eddig mindig Piqué kezdett. Most is ennek az esélyét látom a legnagyobbnak.
Pedig a Numancia ellen remélhetőleg, teljesen lényegtelen lesz, hogy kik alkotják a védősort.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.01.22. 19:17:56

Itt a lehetőség, Rafa kiesett, az egyik bajnokin is kezdhetne Puyol mellett.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.22. 18:18:21

Martin a kapott lehetőséggel - egy meccset, az Atlético elleni hazai meccset kivéve - megfelelően élt, szerintem.
Igen, lehetne magabiztosabb.
Igen, lehetne határozottabb.
Igen, javulnia kell még.
Én továbra is bízom benne, és nagyon drukkolok neki.
Az egészet tekintve eddigi teljesítményével elégedett vagyok - maximálisan.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.22. 18:12:35

Engem sokakkal ellentétben, nem érdekel, hogy mennyiért vettük. nekünk az sehol sem fáj, és a Barcának sem, mivel ez a csapat egyáltalán nem arról híres,h ha gond lenne,akkor csak úgy szórja el a zsét...sőőőt.

a lényeg, hogy ha bizalmat kap, hozzon egy jó átlagot, ha nem, akkor üljön a padon várva a lehetőségre, és ha már így alakult, nem bosszankodom,h mennyi volt az ára. a mai fociban a legritkább esetben egyenesen arányos a játékos ára,és teljesítménye. itt azzal egyenesen arányosak a dolgok, hogy egy-egy csapatnak mennyire van szüksége az adott játékosra, és annyi lesz, annyit tudnak kisajtolni belőle az eladók. persze ez most pont nem erre az esetre igaz, mert kétlem, hogy ennyire kellett volna Martin.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2009.01.22. 18:07:40

Azért mostanság pont akadt 1-2 meccse majdnem egymás után, és hát nem az maradt meg bennem hogy bármely másik középső védőnknél jobb volna. Remélem megmarad legalább átlag ennyi lehetőség neki, és él is vele.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.01.22. 17:58:58

Szerintem Caceres egy tehetséges védő és talán még ennyi pénzt is lehet adni érte, de nem játszik és ez engem aggaszt. Nem tom Pep miért nem játszatja. Sztem az egyik legtehetségesebb védő a világon. És nekem szimpatikus is.
albicelesteX
A Vadász

2009.01.22. 17:48:29

Eddig kétségtelenül a nyár leghaszontalanabb igazolása!Gyakorlatilag momentuma sincsen!Ami szerintem nem véletlen Guardiola nem hagyná ki szerintem mert hosszú a haja vagy valami!Sántít ez a dolog!
Kép
Lesy
Capitá del Barça

2009.01.22. 17:41:18

Nekem az eddigi teljesítménye alapán csak kidobott 16 millió euró, amit sokkal hasznosabban is el lehetett volna költeni. De nagyon remélem, hogy rám cáfol.... :?
Varatrix
Director del Fútbol

2009.01.22. 14:32:10

"Pofára" nekem is szimpatikus!
De játéktudásra mondhatni "unszimpatikus"!
Szerintem hosszú még a szezon, lesz esélye bizonyítani!
De ha így folytatja nem vagyok biztos benne, hogy nem fogják eladni!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Sanama
Llegenda del Barça

2009.01.22. 14:27:15

lionelmessi19 írta:Össze kell kapnia magát, most azért több lehetőséget kap majd talán... remélem.
De van egy olyan félelmem az eddigiek alapján, hogy nem stabilizálódik ő nálunk. Ne legyen igazam, szimpatikus srác. Bár az ára kifejezetten unszimpatikus, még akkor is ha ennél lényegesen jobban játszik majd.
Szimpatikus nekem is,viszont ahhoz képest,amit nyújt nagyon drága volt.
Nagyon gyengén játszik,tegnap is volt jopár hibája...
Cáceres sztem egyre valószinűbb,hogy el fog menni minimum kölcsönbe.
Andris
Adminisztrátor

2009.01.22. 14:25:37

Össze kell kapnia magát, most azért több lehetőséget kap majd talán... remélem.
De van egy olyan félelmem az eddigiek alapján, hogy nem stabilizálódik ő nálunk. Ne legyen igazam, szimpatikus srác. Bár az ára kifejezetten unszimpatikus, még akkor is ha ennél lényegesen jobban játszik majd.
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.01.19. 19:46:42

barca0417 írta:egy kölcsönadás esetleg nem lenne rossz, de semmiképpen nem mondanék le róla. Én inkább mivel nagyon gyors, párszor bevetném a jobboldalon, mert alvesnek nincs cseréje, és ha Caceres tudna ott játszani, és megszokná azt a szerepkört is akkor még hasznosabb játékos lehetne belőle. Sánchez se sokkal fiatalabb, mégis érezni azért a különbséget a 2 játékos között. Egy 21 éves védőnek amúgy sem "kell" alapembernek lennie a világ egyik legerősebb csapatában.
Szóval mindenképpen számolni kell vele szerintem.
Vagy inkább balszélen kaphatna több lehetőséget, ott játszott már korábban, és Abidal nem mindig van a helyzet magaslatán, bár mostanában elég jó, Sylvinhoval meg komolyabb meccseken nem nagyon számol Pep.
Rumig
Entrenador del Barça

2009.01.19. 15:55:54

Grege írta: Na, pontosan ezért vagyok én is bizakodó... Emlékszem, amikor Puyol először került a csapatba, legszívesebben helyből elzavartam volna a csapat környékéről is. Életem egyik legemlékezetesebb meccsén Chelsea ellen a Bl-ben, miután idegenben kikaptunk 3:1-re, már rögtön a meccs elején megoldották Hesppel, h hátrányba kerüljünk...szépen, szabályosan odaadták a lasztit T.A. Flonak.
Már 2-0ra vezettünk és továbbjutásra álltunk, amikor ez történt.
Viszont ami lényeges, h valóban Puyol elég szerencsétlen volt az elején, de a bizalomnak hála, látjuk, hova fejlődött. Szóval sztem egyelőre elég, ha érzi Pep bizalmát. A kevés játéklehetőség meg nem gondolom, h a bizalom hiánya miatt van, egyszerűen erős a konkurencia. Ha Caceres is így látja, az nagyon jó, mert még több munkára sarkallja, amiből mi is profitálunk később.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
barca0417
Entrenador del Barça

2009.01.19. 15:22:44

egy kölcsönadás esetleg nem lenne rossz, de semmiképpen nem mondanék le róla. Én inkább mivel nagyon gyors, párszor bevetném a jobboldalon, mert alvesnek nincs cseréje, és ha Caceres tudna ott játszani, és megszokná azt a szerepkört is akkor még hasznosabb játékos lehetne belőle. Sánchez se sokkal fiatalabb, mégis érezni azért a különbséget a 2 játékos között. Egy 21 éves védőnek amúgy sem "kell" alapembernek lennie a világ egyik legerősebb csapatában.
Szóval mindenképpen számolni kell vele szerintem.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.19. 15:09:51

LG írta:gekkodan, nem értek veled egyet. Miért lenne a belszélső poszt égető kérdés. 2 kiváló játékosunk van oda, Iniesta és Henry. Na hozzájuk képest egy Silva visszalépés lenne. Caceres sokat még nem láthattunk, ez igaz, de én vhogy ugy érzem, jó lesz ő még.
Nyárról beszéltem. Jelenleg nem tartom hiányposztnak én sem a balszélt, de amikor ezek az igazolási kérdések eldőltek, akkor igenis az volt. R10 távozott, Henry teljesen formán kívül és alkalmatlan volt a balszélre. Hála istennek azóta ez megoldódott.

De ahogy Cáceres a sérülések elmaradása miatt játszik kevesebbet sztem, úgy a balszél feljavulása Hleb "poszttalanságát" eredményezte. Nagyon nem találom a helyét, de ezt már kifejtettem.

Amúgy nem akarom elkezdeni a témát, de Silva személyében napjaink labdarúgásának egyik legjobb szélsőjátékosáról beszélünk. Túlzás nélkül. Ráadásul spanyol bajnokságban nevelődött. Tudom, hogy nem csiped, de tény, hogy nagyon jó ballábas szélső.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Lezárt