Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ozsi Koma!ozsimiki írta:szutykos hócipőmért nem lehet már kihasználni egy breaket![]()
ááá
Most már magam is elbizonytalanodtam, Nadal-t figyelve, egyértelmüen kezd fáradni.ozsimiki írta:De bízok benne előszőr is,h meglesz már végre vhogy ez a meccs, és h tud pihenni,és ha nem is 100%osan,de 90 körül ki tud állni Federer ellen.
azért én már láttam nagyon csúnyán kikapni 6-0, 6-2 re úgy,h előtte volt vmi óriási meccse.Replay írta:Hát nem tudom, de én még nem nagyon láttam fáradtnak ezt az embert és ezt csak megerősitette Wimbledon.LG írta:Sztem meg Federer fog nyerni, egy fáradt ellenfél ellen könnyedén.
De tény, nagy előny ez Federer-nek.
Hát nem tudom, de én még nem nagyon láttam fáradtnak ezt az embert és ezt csak megerősitette Wimbledon.LG írta:Sztem meg Federer fog nyerni, egy fáradt ellenfél ellen könnyedén.
ha nem a döntőről írsz, akkor meg utána pihent 2 napotBogika87 írta:Nana azért Rogi is játszott ilyen meccseket(pl:Wimib 2007,2008. stb..)
Sztem meg Federer fog nyerni, egy fáradt ellenfél ellen könnyedén.Replay írta:NEM EMBER!!!
NEM IGAZI!!!
Tökmind1, meddig játszik, Federer-nek igy nincs sok esélye.
nem mintha, hanem biztosan. átlendült, lehet rajta látni, meg a felfogásában is megváltozott, nem görcsöl egy egy elszalasztott lasztinál, hanem fintorog egyet,és magasról tesz rá, viszont most megint ott lesz a szeme előtt,h 'játszmában' van,talán ez Nadalnak előny lehet, mindenesetre remélem a továbbiakban is tartja a formáját,mert nem az a típus aki összecsinálja magát egy egy nagy teniszező láttán (mint sorolhatnék párat...)Replay írta:6 játszmalabda.Drigo írta:Hihetetlen ami itt folyik, ez már-már a tavalyi wimbledoni finálét idézi. Most már nem csak azért szurkolok Verdasconak, hogy ne Nadal jusson tovább, élvezet nézni ezt a játékot, egészen elképesztő.
Mintha teljesen új erőre kapott volna, nem hiszem el.
6 játszmalabda.Drigo írta:Hihetetlen ami itt folyik, ez már-már a tavalyi wimbledoni finálét idézi. Most már nem csak azért szurkolok Verdasconak, hogy ne Nadal jusson tovább, élvezet nézni ezt a játékot, egészen elképesztő.