Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó hogy írtál,de hogy erőteniszre beskatulyázni ezt? Istenem, nem 3évvel ezelőtt élünk.Koeman írta:Mivel itt mindenki Nadal-nak szurkol, ezért be kell írnom, hogy Federer a király!![]()
A technikás tenisz a kedvencem, éppen ezért nem szeretem Nadal "erőteniszét".
Go Federer!!![]()
(fairplay)
Igen én is így látom...és fárad Rafa,látszik rajta...Sajnos kijött hogy nem a világelsőt segítették(mint máskor X évtizede mindig),hanem a Federer nevű versenyzőt...és aki szerint ez nem számít,az nem ért hozzá...mert igenis számít,akár 1 nap is sokat számít egy ilyen párharcnál...ozsimiki írta:á de könnye adta ezt oda...
Csababarca: más sansza nem igen van, kapott egy új taktikai lehetőséget Verdasco által, kihasználja, kb rég vége lenne,ha azonos időt töltöttek volna az elődöntőben pályán.
picikétBogika87 írta:Ááááááá nem hiszem el lerágom az összes körmöm!!
Most egy kettős hibával istekém...komolyan mint Nando![]()
C'mon Roger koncentrálj egy kicsit jobban![]()
Mikiii mennyire örjöngtél a tie végén??
erre a végén akartam kitérni, de azért nem tartom a tenisz valaha volt legnagyobbjának, hiába nyert 13 Slamet, a legnagyobb ellenfele ellen nem tudja legtöbbször azt nyújtani amit kell, márpedig a legeslegnagyobbak akkor nyújtják a legjobbat, amikor kell.Bogika87 írta:Huuuuh hát nem is tudom az a fóbia??Nincs ott agyban de áááá nem hiszem el h megint ez jön elő!Oké persze Nadal rettentően koncentrál és amikor kell odateszi magát a nyerőkkel![]()
Viszont amig nem mondják ki hogy GAME SET MATCH... addig reménykedem!!Gyerünk Roger!!