Bogika87 írta:Huuuuh hát nem is tudom az a fóbia??Nincs ott agyban de áááá nem hiszem el h megint ez jön elő!Oké persze Nadal rettentően koncentrál és amikor kell odateszi magát a nyerőkkel
Viszont amig nem mondják ki hogy GAME SET MATCH... addig reménykedem!!Gyerünk Roger!!
erre a végén akartam kitérni, de azért nem tartom a tenisz valaha volt legnagyobbjának, hiába nyert 13 Slamet, a legnagyobb ellenfele ellen nem tudja legtöbbször azt nyújtani amit kell, márpedig a legeslegnagyobbak akkor nyújtják a legjobbat, amikor kell.
Samprasnek végig ott volt egy Agassi mégis hihetettlen jó %al verte meg, megnéztem volna Rogert egy ereje tejében lévő Andre ellen.
Nadal előtt nem mondanám egyik ellenfelére sem,hogy extra klasszis volt a mezőnyben Roger mellett, Roddicknak voltak jó versenyei,de szervákból él általában, játékban nem veszi fel a versenyt. No sebaj, többit majd később.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy Federerre nézve nagyon erős kritika,ha Nadal ellen nem tudja magát hozni. Ha már úgy állítjuk be, hogy a spanyol játékának ehhez nincs köze (szntem van),és csak Roger fejében dől el.
szett: 1-1, 3.ban vezet Rafa 1-0ra

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.