Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én vennék!Pety-d írta:és még annyi, hogy melyik a fontosabb a vezetői képesség vagy az edzői képesség?
Szerintem 100 VIP helyre érdemes lenne beruháznod minden másban egyet értek Firpo-valCFirpo3 írta:Azt ajánlom, hogy EZT (főleg a 6-os ponttól)olvasd el figyelmesen + a súgót sem ártana áttanulmányoznod.Ronaldinho&Barca írta:Igen, 1 nap és meg is kaptam.De huh.. kicsit mély víz ez még nekem. Esetleg valaki aki tapasztalt már, tudna segíteni mi szerint kezdjek neki?
Kéne igazolnom is, mert elég silány csapatom van.
Tehát röviden:
-végezd el a ht menedzserképzőt
-ne kezdj el költekezni feleslegesen, inkább vegyél egy posztra pár 17 éves, megfelelő képességű játékost a többire idősebbeket(25 körülit) vagy gazdálkodj a már meglévő játékosokkal.
-a stadiont ne fejleszd
-minél hamarabb szerezz be egy jó edzőt
Pety-d írta:Kellene a segítségetek!! Hol tudok edzőt cserélni, és ezt mikor éredemes, tehát már közvetlen a játék elején vagy ráérek később is? És ha az eredeti edzővel is megy a játék , akkor is le kellene cserélnem?
McLovin írta:Ha edzőt szeretnék cserélni, akkor milyen képességűt ajánlanátok nekem? 1 hete van HT csapatom és a mostani edzőm gyenge képességű. 45 000 eFt-om van jelenleg, milyen edzőt kellene felvennem és mennyibe kerülne?
Ha jelenleg nem tellene ki olyan edző, amelyet ti javasoltok, akkor takarékosabb leszek és spórolni fogok, csak segítsetek már kérlek mert nem tudom hogy mi hány méter ezen a téren! Köcce!
Én is ezt tenném, am kiegészítve az előttem szólót, csapnivaló vezetői képességgel rendelkezne az az edződ.CFirpo3 írta:Szerintem gyűjtsd még a pénzed és majd ha lesz 53 740 eFt-od, akkor vegyél egy jó edzőt.McLovin írta:Ha edzőt szeretnék cserélni, akkor milyen képességűt ajánlanátok nekem? 1 hete van HT csapatom és a mostani edzőm gyenge képességű. 45 000 eFt-om van jelenleg, milyen edzőt kellene felvennem és mennyibe kerülne?
Ha jelenleg nem tellene ki olyan edző, amelyet ti javasoltok, akkor takarékosabb leszek és spórolni fogok, csak segítsetek már kérlek mert nem tudom hogy mi hány méter ezen a téren! Köcce!
Szerintem gyűjtsd még a pénzed és majd ha lesz 53 740 eFt-od, akkor vegyél egy jó edzőt.McLovin írta:Ha edzőt szeretnék cserélni, akkor milyen képességűt ajánlanátok nekem? 1 hete van HT csapatom és a mostani edzőm gyenge képességű. 45 000 eFt-om van jelenleg, milyen edzőt kellene felvennem és mennyibe kerülne?
Azért mert a PIC-kel eddig hozta a nagyszerű kp-t és bőven elég a nagyszerű kp az 5ödbe.Markionni005 írta:De minek PIC-eltél?
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. A 6. ponttól fokozott figyelemmel kell olvasni, valamint a hattrick wikit is a figyelmedbe ajánlom.Ronaldinho&Barca írta:Igen, 1 nap és meg is kaptam.De huh.. kicsit mély víz ez még nekem. Esetleg valaki aki tapasztalt már, tudna segíteni mi szerint kezdjek neki?
Azt ajánlom, hogy EZT (főleg a 6-os ponttól)olvasd el figyelmesen + a súgót sem ártana áttanulmányoznod.Ronaldinho&Barca írta:Igen, 1 nap és meg is kaptam.De huh.. kicsit mély víz ez még nekem. Esetleg valaki aki tapasztalt már, tudna segíteni mi szerint kezdjek neki?
Jó játékot!Ronaldinho&Barca írta:Nos regisztráltam erre az oldalra, kíváncsi vagyok a játékra. Bár én egy kosaras managerrel tolom, de ott túl jó a szezonom.. () Jó kis játék ahogy nézem. Amúgy kb. csapatomat mikor kapom meg szerintetek? Főoldalon 1 hetet írnak körülbelül..
Ez csakis attól függ, hogy mennyire kitartó és türelmes az ember. Ha nem vagy az, akkor csak drágábban találsz neked megfelelő játékost, de ha kitartó vagy és ráérsz keresgélni az átadólistán és nem licitálsz a maximum érték fölé akkor jó játékost is lehet találhatsz olcsón.noodle77260 írta: Hát nem akarlak elkeseríteni, de drágán vetted.Én őt vásároltam: 22800eft-ért
Hát nem akarlak elkeseríteni, de drágán vetted.Én őt vásároltam: 22800eft-ért30 kiló volt,ennyi most belefért.