2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kihívtalak,hétfőre találtam időpontot,remélem megfelel.Pety-d írta:én benne vok
Ha épp nem vagy bajnokságban,akkor meg lehet szüntetni.Pety-d írta:és az ificsapatodat nem tudod megszüntetni, ha csináltál egyszer?
Később már jobb ifiket is ki lehet nevelni, csak ahhoz türelem kellMichaaBee írta:Meg kell várni az ifibajnokság végét. Csak akkor tudsz kilépni/átlépni/megszűntetni. Én igazából nem látom az ifibajnokság értelmét, csak a 2000-es fenntartási költséget a heti számlán.Azért, hogy szezononként egyszer feljöjjön egy olyan játékos, akit piacon 10ért megveszek semmi értelme sincs. Legalábbis szerintem, de a tapasztaltabb HT-sek javítsanak ki, ha nem jól mondom.
![]()
Gondolom meg vesz egy vkit jó drágán és semmi más. Ezzel kizárva a csapatát. De a legegyszerűbb a Ht-ból kiszállni ahogy piton teszi csak csináljon mellé egy másik csapatot amit megkapsz úgy 1-2 napon belül és abból a legrosszabb játékost kirakod annyiért mint amennyid lesz a nagy csapatodnál és rálicitálsz így mind a két csapatot bannolva.socio66 írta:Mertpiton írta:
Azt nem tudom mit csináljak azzal a pénzzel ami bejön majd belőlük.
Egy nagyon szerencsés vki jól fog járni.![]()
Mi a szándékod a bejövő pénzzel?
Az senkié sem lesz. A csapatod akkor fog megszűnni, ha nem lépsz be hozzá kb 2 hónapig.Azt nem tudom mit csináljak azzal a pénzzel ami bejön majd belőlük.
Egy nagyon szerencsés vki jól fog járni
Ez sok mindentől függ...Pety-d írta:milyen edzéskategóriát javasoltok?
Mertpiton írta:
Azt nem tudom mit csináljak azzal a pénzzel ami bejön majd belőlük.
Egy nagyon szerencsés vki jól fog járni.
Azt nem tudom mit csináljak azzal a pénzzel ami bejön majd belőlük.socio66 írta:Jó kis csapatod van,kár,hogy abbahagyod.piton írta:Én kiraktam majdnem az összes játékosomat, 0 ft-ért.
Ha vkit érdekli, a csapatom neve: Ragadozó Pitonok
Befejeztem a hattricket.
A játékosaid közül majd megpróbálkozok megszerezni egy-kettőt,ha bírom tartani a lépést a licittel..
Ja,egyébként sehogy sem lehetséges átadni csapatot a játékban? Szívesen vállalnám az irányítást a továbbiakban![]()
Nem kell feladni az elején mindenkinek anyagi problémája van.Pety-d írta:Én is pont ezt akartam kérdeznipersze nem szívesen hagynám ott szeretett csapatomt, de az anyagi helyzetem nem alakul valami fényesen.
Szerkeszt gomb.B
Jó kis csapatod van,kár,hogy abbahagyod.piton írta:Én kiraktam majdnem az összes játékosomat, 0 ft-ért.
Ha vkit érdekli, a csapatom neve: Ragadozó Pitonok
Befejeztem a hattricket.
A legfontosabbak a segédedzők/kapusedzők a gyúrók, orvosok meg a szóvivők. (9 segédedző/kapusedző edzéstől függően kb 1 szintet tol az edződön) Közgazdász semmiképpen sporpszihológus meg csak ha nincs mire költened a pénzt. Amíg nincs komoly/fontos sérülted orvos sem kell. Mindenből max 10. Szóvivőből úgy tudom hetedben kb 2 ajánlott.Pety-d írta:A személyzetnél melyik a legfontosabb és melyikből nem szükséges egyse?