Élő közvetítések 08/09
- tomabence
- Jugador d'estrella
Az 1. félidőben talán az egyetlen pozitivum a fiatal Busquets és megemlíteném még Ini-t aki próálkozik,próbálkozik, a támadósorunk nagyon gyenge eddig a védelemről pedig ne is beszéljünk. Marquez és Pique elég gyengének bizonyul 1ütt Abidal még mindig formán kivül van Alves meg 1 olyan átlagos formában van amiben nincs benne Messi jelenléte. Ha ez így megy tovább Messit lépném meg az első cserének, de gondolom ezzel ti is így vagytok ( de mivel nem mi ülünk ott Pep helyén ezért ez csak feltételezés ).
FEL KELL PÖRÖGNÜNK SRÁCOK!! Visca el Barca!!
FEL KELL PÖRÖGNÜNK SRÁCOK!! Visca el Barca!!
- kennyke04
- Entrenador del Barça
szerintem meg örülni kéne h valaki megpróbál előretőrni, és nem mellesleg sztem ő a csapat legjobbja eddig! Ini játéka nagyon halovány, igazából nem tudom milyen poszton akar most játszani, Xavi nagyot küzd, hátul elég gyérek vagyunk.matyi25 írta:Busquets önző a csapat olyan mintha most keltek volna egyszerűen oylan mintha realosok játszanának barca mezben...
-
- Capitá del Barça
ez a meccs Barca szempontból 1 rakás kaki!!! ha igy jáccanak a 2.félidöbe akkor az lesz a hab az urnán mert előbb vagy utobb betalál sztem a Racing!! Messi lépj pályára gyorsan 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Iszonyat gyengék vagyunk, és kicsit hasonlít a mostani produkció, a tegnapi madridi játékra. De semmi baj, akkor sem esek pánikba, ha csak 1 esetleg 0 ponttal távoznánk. De Guardiola felrázhatná azért a csapatot, és mindenképp beküldeném Messit, mert semmi kreatív játék nincs. Csak néha Iniesta próbálkozik, de ő egyedül kevés. Mint ahogy az eddig játékunk is.
És Henry is nagyon gyenge, flegma, nem fut. Cserét rá.
És Henry is nagyon gyenge, flegma, nem fut. Cserét rá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kovi 2009.02.01. 17:50:50-kor.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Ez a 4-4-2 nem a mi felállásunk. 2. félidőre mindenképp be kéne hozni Messit, jobb oldalunk teljesen hatástalan volt.
Eto'o egy darab labdát nem kapott. Sergi picit pontatlan néha, sok jó labdát elad. 2. félidőre sokkal több kell, ha győzni akarunk!

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- pety27
- Capitá del Barça
Messitől sem várhatunk mindig gólt, lsd: Espanyol elleni meccsMcLovin írta:Hát gyerekek, ez vmi hihetelenül rossz egy meccs!Semmi elképzelés, semmi akarás, semmi jól kidolgozott helyzet, folytonos elkésett játékosok, pontatlan paszok, ami a mai meccset jellemzi mindkét félről az a bénaság, az elképzeletlenség és az agresszió! Nagyon régóta nem láttam már iylen rossz Barcát, mint a mai, azaz, csakis tavaly, vagy pl az Espanyol elleni meccs max.
![]()
Emberek! Mesit be kell hozni hogy adjon egy gólpasszt, lőjön egy gólt, aztán kezét csókolom...

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
Nem Eto'o hibája hogy nem ért labdához.pety27 írta:na Eto'o talán ma elsőnek labdához ért.

Nem emlékszem, hogy Pep valaha is cserélt volna a szünetben, most itt az ideje elkezdeni, Messi kéne nagyon
- McLovin
- Capitá del Barça
Hát gyerekek, ez vmi hihetelenül rossz egy meccs!
Semmi elképzelés, semmi akarás, semmi jól kidolgozott helyzet, folytonos elkésett játékosok, pontatlan paszok, ami a mai meccset jellemzi mindkét félről az a bénaság, az elképzeletlenség és az agresszió! Nagyon régóta nem láttam már iylen rossz Barcát, mint a mai, azaz, csakis tavaly, vagy pl az Espanyol elleni meccs max.
Emberek! Mesit be kell hozni hogy adjon egy gólpasszt, lőjön egy gólt, aztán kezét csókolom...

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

Eto'o ért már labdába?
- don gamper
- Capitá del Barça
minden bánto szándék nélkül,ma 1 fillért sem érünk eddig.