Élő közvetítések 08/09
- Messiboy19
- Jugador d'estrella
ez elmenőben van

na hozd már be Messit meg Bojant, mert ez siralmas
- kennyke04
- Entrenador del Barça
de az a vicc h még a racingos gyerek is tovább akart menni
na VV nem vagy nagy kapus de bízok benned.... 
szerk.: kár volt leirnom is...

szerk.: kár volt leirnom is...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kennyke04 2009.02.01. 18:12:13-kor.
jézusom, Marquez, mint egy csiga, olyan lassú
- Messiboy19
- Jugador d'estrella
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá........ nem igaz 

Az Piqué-re mondta, hogy holnap lesz 22.tomabence írta:Komm.: 21 éves a srác, 22 lesz valamikor nyár elején.
Az első 10percben tisztán halottam ( még le is írtam ide h boldogot kívánjunk " Businak " ) h 2 nap múlva lesz 22.
Saját magát hazuttolja meg ...na mind1...

- tomabence
- Jugador d'estrella
Komm.: 21 éves a srác, 22 lesz valamikor nyár elején.
Az első 10percben tisztán halottam ( még le is írtam ide h boldogot kívánjunk " Businak " ) h 2 nap múlva lesz 22.

- Danka00792
- Director del Fútbol
Messi melegít, szomoru ezt látni. 

- baas11
- Entrenador del Barça
fcjoc írta:itt küzd ez a részeg szántánder.. a realnak meg majd lefexik. xavi ini sb vv elég jó, a többiek meg csináljanak vmit.
ez a qwa kommentár de felbax. blankóferi
szerk.: KELL EGY BALSZÉLSŐ!
Van balszélsőnk csak az nem Henry.....bár tudom ezt sokan nem tudják elfogadni!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- Messiboy19
- Jugador d'estrella
az 1-ső félidő:
nagyon gyenge ! egyszerűen nem lőttünk normálisan kapura

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem vmi színvonalas meccs, 2.félidőben csak jobb lehet részünkről, jön Messi az tuti.
de h gólfesztivál nem lesz ezúttal abban is biztos vagyok, amúgy se jellemző a santanderre h sokat kapna.
de h gólfesztivál nem lesz ezúttal abban is biztos vagyok, amúgy se jellemző a santanderre h sokat kapna.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Nincs különösebb baj, nem lehet minden meccsen közönségszórakoztató a játék. Pláne egy ilyen csapat ellen. A Reálnak a rusnya meccsein is 3 pontot adnak a győzelemért, úgyhogy fel a fejjel! Itt is kiadó a 3 pont.
Messi valóban dobna egyet játékon. Eto'o nem kapott labdát, és amikor kapott, rögtön el is adta. Henry mozgott valamit a szélen, volt 2-3 jó beadása. Iniesta is cselezget, de igazából nem tudom meghatározni a helyét.... ő most jobbszélső?
Messi valóban dobna egyet játékon. Eto'o nem kapott labdát, és amikor kapott, rögtön el is adta. Henry mozgott valamit a szélen, volt 2-3 jó beadása. Iniesta is cselezget, de igazából nem tudom meghatározni a helyét.... ő most jobbszélső?

-
- Capitá del Barça
Sztem Eto'o egyátalán nincs rémes formába!!!!Cooltiszo írta:Gyérek vagyunk.
Nem CSAK a mai meccs miatt, de ebbe a csapatba kell nyáron még egy "playmaker", mégpedig baloldra vagy középcsatárnak.
Eto'o rémes formában van már vagy másfél-2 hónapja, Henry meg a szokásos, egy jó csapatban jó, de nem miatta lesz jó a csapat. Most tényleg nem a keserűség szól belőlem a mai meccs félideje miatt, hanem mert így látom már egy ideje, ez a mai félidő csak egy bizonyíték.
Busquets nagyon tetszik. 1-2 év és nagyon nagy császár lesz, technikailag félelmetes, olyan cseleket, visszahúzásokat veret,hogy csak na. Van még mit fejlődnie, de eddig bravo.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Nem volt kapuralövésünk.
Ilyen se volt még idén.

Ilyen se volt még idén.
itt küzd ez a részeg szántánder.. a realnak meg majd lefexik. xavi ini sb vv elég jó, a többiek meg csináljanak vmit.

- baas11
- Entrenador del Barça
hát az helyzet h Messi nélkül ennyit tudunk...szomorú !Eto'o nem kap labdát ,Henry a szélen nem tudja kamatoztatni azt amihez ő ért ,ugye az ősi dilemma...nem részletezem !Xavi sztem túlságosan mélyen játszik,Alves nincs formában...Csak ilyenkor nem értem azokat akik szerint nincs szükség bal oldalra (elég oda Henry is)hisz ott van Messi és majd mindent megold,és ha nincs ?????akkor most mi van megállt a tudomány...kaput nem találjuk el!Ini-t ki a bal szélre !!!!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Gyérek vagyunk.
Nem CSAK a mai meccs miatt, de ebbe a csapatba kell nyáron még egy "playmaker", mégpedig baloldra vagy középcsatárnak.
Eto'o rémes formában van már vagy másfél-2 hónapja, Henry meg a szokásos, egy jó csapatban jó, de nem miatta lesz jó a csapat. Most tényleg nem a keserűség szól belőlem a mai meccs félideje miatt, hanem mert így látom már egy ideje, ez a mai félidő csak egy bizonyíték.
Busquets nagyon tetszik. 1-2 év és nagyon nagy császár lesz, technikailag félelmetes, olyan cseleket, visszahúzásokat veret,hogy csak na. Van még mit fejlődnie, de eddig bravo.
Remélem nem jön Messi. nem kell hogy függjünk tőle. Ráadásul sztem igy is többet játszik mintkéne pedig tudjuk mennyire sérülékeny. inkább jöjjön bojan sergi helyére(bár eddihg ö a meccsembere sztem) és akkor xavi yaya ini bojan henry etoo sor lenne fent. ja és sylvinho is befáradhatna ha a padon van.
Ha így játszunk nem lesz ma 5000. gól!
Remélem Pep kitalál valamit

Remélem Pep kitalál valamit