Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
http://www.fc-arsenal.hu/hirek/1418,wen ... dobni.htmlCFirpo3 írta:Tottenham-Arsenal hamarosan, és Arshavin ott lesz a kispadon, valamint Eduardo is, akire emlékezhetünk, hogy milyen durva sérülése volt még tavaly.
a nagy havazások miattFernando írta:Angliában miért marad el mostanában egy rakat másod-harmadosztályú meccs?
Sztem ugy értette a kiegyensúlyozottságot, h nem lehet 1x sen hibázni. Hiába hengerel egy csapat az elődöntőig minden meccsen, ha ott becsúszik 1etlen egy rossz meccs, akkor minden elúszhat. Abban teljesen egyet értek, h a védelem a BL-ban nagyon fontos, Mi sem bizonyitja jobban, h a Pool és a Milan domináltak az elmúlt években, holott a bajnokságaikban nem voltak olyan erősek.torrestoni írta:A többi dolog elég egyértelmű, és helyénvaló, azonban ez a gondolat nekem nem állja meg a helyét. Számomra a BL alaptörvénye a jó védekezés. Ha ez megvan, onnantól a csapatnak óriási esélyei vannak. Másrészt a stabilitás és a kiegyensúlyozottság az, aminek semmi köze sincs a Bajnokok Ligájához, már csak a verseny mivolta, és presztízse miatt is. Az egyenes kieséses szakaszban a csapatoknak mindent, a lehető legtöbbet kell kihozniuk magukból, így egy papíron gyengébb csapat is képes kimagasló, csodába illő teljesítményre.gergo9 írta: BL-hez stabilitás és jóadag szerencse is kell.
Az viszont vitathatatlan, hogy jelenleg az említett két csapat az abszolút favorit, papíron...
Szerk.: én minden esetre gyengébbnek érzem a vörösöket, legalábbis játékban nem olyan gördülékenyek és hatékonyak, mint a tavasz végén/nyár elején. Tehát a bajnokságban bár most ismét felpörögtek, s az eredmények sem maradnak el, ez könnyen lehet, hogy nem fog kitartani...
A többi dolog elég egyértelmű, és helyénvaló, azonban ez a gondolat nekem nem állja meg a helyét. Számomra a BL alaptörvénye a jó védekezés. Ha ez megvan, onnantól a csapatnak óriási esélyei vannak. Másrészt a stabilitás és a kiegyensúlyozottság az, aminek semmi köze sincs a Bajnokok Ligájához, már csak a verseny mivolta, és presztízse miatt is. Az egyenes kieséses szakaszban a csapatoknak mindent, a lehető legtöbbet kell kihozniuk magukból, így egy papíron gyengébb csapat is képes kimagasló, csodába illő teljesítményre.gergo9 írta: BL-hez stabilitás és jóadag szerencse is kell.
BL+PL címvédő meg a PLben jelenleg is vezető csapatról kijelenteni hogy esélye sincs mindenképpen túlzás. A Barca jelenleg jobb sőt legjobb csapat jelenleg Európában de elég egy hasonló napot kifogni az Old Traffordon mint tegnap és kész vége a BL álomnak.szajko írta: Am a MU-nak semmi esélye sincs a BL-be idén sztem, mert ott a Barca és a Poolt is erősebbnek vélem.
LG írta: Azért a tavaly a Mu közel sem volt olyan meggyőző, mint most a Barca. A Muv-val kb. egyszinten volt a Chelsea, hiszen csak egy hajszál döntött, de a Barcát most megközeliteni sem tudják nagyon.
Azt ne mondd, hogy akkor 2000-ben a BL-döntőn a Valenciát utáltad, mert kiejtettek minket, és a Realnak szurkoltál...ezért utálni valakit, mert jobb volt. Tavaly örülhettünk, hogy egyáltalán elődöntőig jutottunk, baromi nagy mázlink volt a sorsolásnálkleno04 írta: Én nem szurkolok senkinek csak vannak olyan csapatok mint a chelsea és mu akit utálok utóbbit azért mert tavaly ők ejtettek ki minket a Bl-ből a chelsea-t meg csak úgy szimplán utálom mert beképzelt felfuvalkodott alakok és azt hiszik hogy ők mindent megtehetnek mert van pénzük (most ilyen lesz a man. city akit ugyan úgy utálni fogok szerintem).
ParancsoljAlberto10 írta:vki be tudná linkelni a liv-che 2-0 góljait!!! előre is köszi
Én nem szurkolok senkinek csak vannak olyan csapatok mint a chelsea és mu akit utálok utóbbit azért mert tavaly ők ejtettek ki minket a Bl-ből a chelsea-t meg csak úgy szimplán utálom mert beképzelt felfuvalkodott alakok és azt hiszik hogy ők mindent megtehetnek mert van pénzük (most ilyen lesz a man. city akit ugyan úgy utálni fogok szerintem).soadroli írta:Én a Poolnak és az Arsenalnak szorítok!
MU meg Chelsea![]()
az a smile nálam azt jelenti, hogy kikapnak a M.U.-tól,mivel én Manchester párti vok angliában, de ez szerintem egyértelmű, banner,és abból,h odaírtam,h van egy elmaradt meccsünk.kleno04 írta:hát ja jobb lenne ha Liverpool nyerné meg a bajnokságot nem a Muozsimiki írta:ultrasur Madrid drukker,azért![]()
Chelsea kiszállt, jobban örültem volna egy xnek,de ez sem vészes, jön még a Pool Manchesterbe+ egy elmaradt meccsünk is van még.
hát ja jobb lenne ha Liverpool nyerné meg a bajnokságot nem a Muozsimiki írta:ultrasur Madrid drukker,azért![]()
Chelsea kiszállt, jobban örültem volna egy xnek,de ez sem vészes, jön még a Pool Manchesterbe+ egy elmaradt meccsünk is van még.
hát figyu, tavaly kb ugyanez volt. tök rosszul kezdtek, aztán lassan, de biztosan felkúsztak a tabella élére, és végül bajnokok lettekStelios írta:Úgy beszélsz az egészről, mintha ez már lefutott lenne. pedig még ott is hátra van cirka 15 forduló. Még bőven elbukhatja a Manchester.