Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Kardi írta:hogyan vannak a rangok? hány hozzászólás után miylen rang következik?
Nem akarok hülyeséget mondani de szerintem akkor tűnik el a kimenődből a PÜ ha a címzett elolvastaAprieto írta:Hali!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy mindenkinél vagy csak nálam akadozik a pü-k küldése?
Ez a honlap hibája vagy egyedi?![]()
Pl. elküldök egy pü-t és az esetek 20%-ában megy csak el azonnal (mérettől függetlenül), általában pedig ott van az üzenetem a kimenő fiókban. Van hogy 5 percet áll ott, de volt már példa arra hogy 15 órát.
Mivel nem láttam még ilyen problémát, ezért most jelezném. Lehet hogy egyedi..
Másról sincs képbázisunk... ez esetleg a jövő zenéje lehet, de lehet hogy az se nagyon.fbalazs2008 írta:Sziasztok.Oan kérésem lenne, hogy Valdesről rakjatok már fel új képeket,amennyit csak tudtok, mert ő a kedvenc kapusom.Nagyon jó lenne.Előre is kösz.Hajrá BARCA!!
http://href.hu/x/84vc szerintem itt találsz eleget!fbalazs2008 írta:Sziasztok.Oan kérésem lenne, hogy Valdesről rakjatok már fel új képeket,amennyit csak tudtok, mert ő a kedvenc kapusom.Nagyon jó lenne.Előre is kösz.Hajrá BARCA!!
Ezt nem egészen értem...Bobán írta:Ha meg engedtek egy hozzá szólást! a Fórum lehetne át tetszőbb! IWIW szerű.. Ha persze lehetséges
Bajnokságban 65,Bl-ben 18, így a maradék 16 pedig a kupa lenne,de akkor valami tényleg nem stimmel...fcbarcelona.cat írta: 99 competitive goals
With just more than half the season gone, Barça is one goal shy of a hundred for the campaign. The Catalans have been scoring at a rate of 2.75 per game.
Cookie-kat ne töröld, vagy ha nincs beállítva, akkor engedélyezd!tomabence írta:Azt meg tudjátok nekem mondani h mért van az hogy néha amikor feljövök eurobarcára akkor a nem vok bejelentkezve.
Pedig : az auto bejelentkezés mindig be van jelölve ráadásul ez a kezdőlapom szóval minden nap ittvok és soha senki nem jelentkezik ki mivel ezt csak én használom!
Nem mintha nehezem lenne bejelentkezni de már 1 picit idegesítő amikor hetente 3x be kell jelentkeznem![]()
Ez a probléma másnál nincs??
Bár nem én vagyok a kompetens személy ebben az ügyben,de Andris már válaszolt ez ügyben, ha visszaolvasol, és leírta,hogy ő szívesen csinálná, viszont kisebb gondja is nagyobb az oldal karbantartóinak,hogy erre most "helyet" teremtsenek!Andris azt mondta,hogy amint lesz rá lehetőség,szerkeszteni fogja azt a részt!Colos írta:Köszönöm a linkeket, de ezzel végülis nem kaptam érdemleges választ arra vonatkozóan, hogy várható-e ezen adatok megjelenítése az oldalon.
Sok cikkre reagálnék, de úgy gondolom, hogy jó lenne, ha nem minden apróság miatt írnék ebbe a topicba, hanem ahogy korábban működött, a cikkek után hozzájuk lehetne szólni. Vagy csak én hiányolom ezt?
Köszönöm a linkeket, de ezzel végülis nem kaptam érdemleges választ arra vonatkozóan, hogy várható-e ezen adatok megjelenítése az oldalon.CFirpo3 írta:Góllövőlista: http://www.zerozerofootball.com/edicao_ ... dicao=2328Colos írta:Többen is szóvát tették már, hogy jó lenne egy góllövőlistát feltüntetni az oldalon, ezennel én is csatlakozom hozzájuk, kiegészítve azzal, hogy rendkívül hasznosnak tartanám, ha a sárga lapokat is nyomon követhetnénk, hogy tudjuk, kinek kell vigyáznia, és hogy kit tiltanak éppen el.
Lapok: http://www.zerozerofootball.com/edicao_ ... _equipa=40
Egyetértek.Titinho írta:Most tudtam teljes egészében elolvasni a Kocsisról írt mindkét cikket.
Hatalmas gratuláció és tisztelet Tamás! Óriási cikk, minden sorát nagyon élveztem! És ezúton köszönöm is, hiszen elég sok mindent nem tudtam róla, de most ezt hála Neked sikerült pótolni!
Köszönöm!Mit írhat az ember e szép-szomorú történet végére, főleg ha az illető Barça-szurkoló. Egy csodálatos pálya, amely szomorú véget ért. Egy ember, aki mindig kápráztatott, aki mindig varázsolt, a végén elvesztette azt, amivel varázsolt. Csodálkozni való, ha depressziós lett? Nem. A sors igazságtalan volt Hozzá? Igen. Büszkének kell rá lennünk? Igen – kétszeresen is. Mint Magyarok, és mint Barcelona-drukkerek, egyaránt.
Pedig még gondolkoztam is ezen, amikor elkezdtem írni,hogy itt valami nem stimmelhetRumig írta:Majd utánna szépen felsorolod mind a 6 gólt, amit csereként lőtt![]()
Amúgy érdekes a témaválasztás, jó h eszedbe jutott erről írni.
Majd utánna szépen felsorolod mind a 6 gólt, amit csereként lőttEtooka írta:A padról beállva is dob a csapat játékán, avagy 6 meccs csereként, 4 gól…