Amúgy sztem megadott méretben lenne érdemes versenyezni, mert úgy jobb összehasonlítani a képeket.

Pölö:madmushroom írta:
Távol áll tőlem a fikázás, nincs hozzá jogom hiszen még ilyet sem tudok...
Az aránytalan és ötlettelen jelző miért fikázás ? Hogy tudnám úgy megfogalmazni, hogy ne hasson sértőnek de közben a véleményemet is tükrözze ?
Távol áll tőlem a fikázás, nincs hozzá jogom hiszen még ilyet sem tudok...miihii írta:Halkan megjegyzem,talán nem kéne oltani más munkáját...A véleményformálás egy dolog,de a fikázás egy másik.madmushroom írta:teljesen aránytalan, ötlettelen...
Egyetértek mihiivel.Valamint annyit hozzátennék,h más sorrendbe is betehettem volna az utolsó kettőt mert holtverseny van.Amúgy pedig nem magyarázkodokmiihii írta:Halkan megjegyzem,talán nem kéne oltani más munkáját...A véleményformálás egy dolog,de a fikázás egy másik.madmushroom írta:teljesen aránytalan, ötlettelen...
Halkan megjegyzem,talán nem kéne oltani más munkáját...A véleményformálás egy dolog,de a fikázás egy másik.madmushroom írta:teljesen aránytalan, ötlettelen...
pedig jobb mint az utolsó előtti helyzett aláírás...teljesen aránytalan, ötlettelen...Danka00792 írta:Nos igen, valakinek utolsónak is kell lennie.![]()
Nagyon jók lettek, az elsőt használom is...:Poldi:.. írta:Cozmás banner 1.
Cozmás banner 2.
Köszi.Az emlékezetes pillanatok témát,nem tudom ki talála ki de nagyon jó ötlet!
Nagyon jóóó! Már meg is jött az ihlet, egyböl, ahogy elolvastam.Bányász írta:Na srácok bár még várunk pár munkát közzé tenném a következő forduló témáját!
Emlékezetes pillanatok!
Katalán88 írta:Pls. Melyik a jobb? segítsetek dönteni.![]()
![]()
ezt a döntést neked kell meghoznod, hogy melyiket kivánod nevezni a versenyrePls. Melyik a jobb? segítsetek dönteni.
Nekem ugyanugy nem jött az ihlet, nekemis nagyon bénára sikeredett, dehát lesz még 9 fordulo.Bányász írta:Nem baj az a lényeg,h összehoztál valamit!És azért van több forduló,h majd behozhasd a lemaradásodat.Ilúvatar írta:az a baj, hogy nem jön rám most ez az ihlet, szóval most nagyon béna bannert hoztam össze :S
Nem baj az a lényeg,h összehoztál valamit!És azért van több forduló,h majd behozhasd a lemaradásodat.Ilúvatar írta:az a baj, hogy nem jön rám most ez az ihlet, szóval most nagyon béna bannert hoztam össze :SAprieto írta:Még 8 résztvevőtől várjuk a bannereket, húzzatok bele, hajrá![]()