Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pedig úgy néz ki, hogy lehet Ő lesz Scolari utóda.barca0417 írta:De hogy ne csak off legyen, Rijkaardot tényleg nem szeretném a chelsea kispadján, inkább a Milanén vagy a Juvé-én esetleg.
Dehogy ott is 1 meccs természetesen mind másutt. Alapestben. Ő vagy aki írta ezt a cikket elgépelte.fir3bird írta:nem is tudtam, hogy Angliában egy piros után 3 meccs pihenő vár. azt hittem ugyanúgy 1 meccs, mint spanyolhonban (természetesen alapesetben).
Jó lehetne szvsz ha megkapná azokat a játékosokat akiket szeretne/szeretett volna:Luis Fabiano,Robinho valamint a korábban az általa irányított portugál válogatottból kellett volna neki még 2-3 kreatív játékos szvsz.Bár lehet ,hogy elfogult vagyok vele ,és rosszul gondolom.fir3bird írta:ez már lógott a levegőben. a Chelsea sorra bukta a rangadókat, így nem sok esélye maradt a bajnokságban. Scolari nem jó klubedzőnek szvsz.
Mi a szánalom hogy menesztették?MichaaBee írta:
Szánalom... Ezért nem nyer a Chelsea...
ez már lógott a levegőben. a Chelsea sorra bukta a rangadókat, így nem sok esélye maradt a bajnokságban. Scolari nem jó klubedzőnek szvsz.