Hú... tényleg! Pedig utána is néztem csak elgépeltem.lopakodo írta:CFirpo nekem nagyon bejött a második fordulós képed.Használatba veszem
Csak egy probléma van vele.Nem "Niel" hanem Neil.
Vedd kisebbre mielőtt beteszed!
S.

Hú... tényleg! Pedig utána is néztem csak elgépeltem.lopakodo írta:CFirpo nekem nagyon bejött a második fordulós képed.Használatba veszem
Csak egy probléma van vele.Nem "Niel" hanem Neil.
Vedd kisebbre mielőtt beteszed!
S.
énis várom..socio66 írta:Ilúvatar,őszintén gratulálok.
Az első fordulós bannered is egyedi,kreatív és profi volt és ez a mostanira is elmondható. Az első műveddel magasra tetted a lécet,de most sikerült azt is túlszárnyalni. Várom a következő alkotásod.
nekem is, de ezt csekkold:Kardi írta: Nekem az első személy szerint jobban teccik mivel meccsen is az angol (fehér-piros ) zászló van és nem a britt!
Nekem az első személy szerint jobban teccik mivel meccsen is az angol (fehér-piros ) zászló van és nem a britt!Ilúvatar írta:Nem rég derült ki, hogy valószínűleg rossz zászlót raktam a 3 -ra... Bár angliával focizott M.o., de hivatalosan Nagy-Britannia...
Elvileg ez a helyes zászló...
Igen, be tudod tenni simán, csupán a profil menüpontnál ott van egy kis szövegdoboz az aláírásnál:Kardi írta: ez iszonyatosan tetszik én leis mentettem...gratula! Aláíráshoz betudom ezt tenni? ha igen hogyan (vki segitsen lécci)?!
ez iszonyatosan tetszik én leis mentettem...gratula! Aláíráshoz betudom ezt tenni? ha igen hogyan (vki segitsen lécci)?!Ilúvatar írta:Második fordulóra beküldött bannerem, aminek a témája az "Emlékezetes pillanatok!" volt:
Ez igen egy emlékezetes pillanat marad örökre... Mai napig is mindenütt említik Puskás nevét, világon bárhol.
bárki használhatja, ha úgy tetszik
Danka00792 írta:Basszus, én is csináltam egy Koeman-ost, de nem számitottam rá, hogy kingjames23 is csinál egyet. Igy teljesen fölösleges belinkelnem az enyémet, de nem szeretném hogy csak ugy kárbavesszem, még ha kárba is fog.![]()
![]()
Szuper lettkingjames23 írta:Ezt sikerült:madmushroom írta:Sziasztok.
Lenne egy nagy kérésem az aláíráskészítő srácokhoz/lányokhoz. De előtte egy kis monológ, hogy igazából megértsétek miért is szeretnék annyira egy Ronald Koeman aláírást.
6 éves koromban lettem Barca szurkoló elsősorban az akkori edzőmnek köszönhetően. Akkoriban teljesen tejföl fehér volt a hajam és a lövésem erőssége a tőlem 3-4 évvel idősebbek szintjét súrolta.(R.Koeman köztudottad acéllábú volt, kapus kezét is törte már el lövése) Deli Attila (edzőm)aki maga is Barca fan volt, rám akasztotta a Koeman becenevet amit a mai napig nem tudok magamról levakarni, természetesen nem is akarom. Sajnos "delosz" már nincs közöttünk pont BL győzelmet ünnepelhettünk a halálának évében...hála az égnek a győzelemnek még részese lehetett. Az ő emlékére szeretnék igazából egy Ronald Koeman aláírást. Előre is köszönöm a fáradtságot. Sziasztok
Krisztián
Ha nem tetszik akkor boccs.
nekem nagyon tetszik!CFirpo3 írta:Most csináltam:
Vélemények?
Ezt sikerült:madmushroom írta:Sziasztok.
Lenne egy nagy kérésem az aláíráskészítő srácokhoz/lányokhoz. De előtte egy kis monológ, hogy igazából megértsétek miért is szeretnék annyira egy Ronald Koeman aláírást.
6 éves koromban lettem Barca szurkoló elsősorban az akkori edzőmnek köszönhetően. Akkoriban teljesen tejföl fehér volt a hajam és a lövésem erőssége a tőlem 3-4 évvel idősebbek szintjét súrolta.(R.Koeman köztudottad acéllábú volt, kapus kezét is törte már el lövése) Deli Attila (edzőm)aki maga is Barca fan volt, rám akasztotta a Koeman becenevet amit a mai napig nem tudok magamról levakarni, természetesen nem is akarom. Sajnos "delosz" már nincs közöttünk pont BL győzelmet ünnepelhettünk a halálának évében...hála az égnek a győzelemnek még részese lehetett. Az ő emlékére szeretnék igazából egy Ronald Koeman aláírást. Előre is köszönöm a fáradtságot. Sziasztok
Krisztián
Kösz!Slither írta:Nekem CFirpo3 és kingjames23 sigjei jönnek be a legjobban.
Amúgy sztem megadott méretben lenne érdemes versenyezni, mert úgy jobb összehasonlítani a képeket.