Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
socio66

2009.03.09. 16:22:53

matusss írta:

a kiállításról aztajllottam hogy 2 percesek lesznek.de én is hülyeségnek tartom.
2 perc kb egy lassan elvégzett kapuskirúgás meg egy bedobás..
Ennek nemigen lenne értelme.
matusss
Barça C

2009.03.09. 16:21:23

socio66 írta:
Aprieto írta:Hali!

Nem tudom hallottatok-e róla, hogy érkezett egy kérelem a FIFA-hoz. Nagyban arról szól az egész, hogy vezessék be a sárga és piros lapok MELLÉ a RÓZSASZÍN lapot.
Ezt akkor osztanák ki a játékvezetők, ha nagyon kétes a szitu és a sárga és piros között nem tudnak dönteni.
A lényege/következménye: x percre kiszáll az adott játékos a játékból, elhagyja a pályát.

Én ezt egy baromságnak tartom.
Ti?
Igazából 'működés' közben lehetne látni a dolog előnyeit/hátrányait,így nehéz eldönteni hogy jó lenne-e,vagy nem. Az is érdekes lenne hogy mennyi az az x perc,mert pl.10-15 minutum szinte semmi fociban,ráadásul el tudom képzelni mekkora időhúzás menne a büntetett csapat részéről..
A videóbíró szerintem értelmesebb lenne,ha már változásokról beszélnek.

a kiállításról azthalottam. hogy 2 percesek lesznek.de én is hülyeségnek tartom.
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.03.09. 16:19:55

socio66 írta:

Nem tudom hallottatok-e róla, hogy érkezett egy kérelem a FIFA-hoz. Nagyban arról szól az egész, hogy vezessék be a sárga és piros lapok MELLÉ a RÓZSASZÍN lapot.
Ezt akkor osztanák ki a játékvezetők, ha nagyon kétes a szitu és a sárga és piros között nem tudnak dönteni.
A lényege/következménye: x percre kiszáll az adott játékos a játékból, elhagyja a pályát.

Ti?
Igazából 'működés' közben lehetne látni a dolog előnyeit/hátrányait,így nehéz eldönteni hogy jó lenne-e,vagy nem. Az is érdekes lenne hogy mennyi az az x perc,mert pl.10-15 minutum szinte semmi fociban,ráadásul el tudom képzelni mekkora időhúzás menne a büntetett csapat részéről..
Sztem ez má picit kézilabdás lenne, hiszen ott van ilyen 2 perces. Sztem is inkább a videobíro. Platini meg mindenen változtatni akar. Semmi nem o neki. Mindenen változtatni AKAR, de semmin nem változtat végül.
Szerk.: bali 15, én is hallottam már csipogo labdárol, ez okos lenne.
De Platini szerint ez elembertelenítené a focit. Inkább akar 2 asszsztenst még a 16-os hoz. Mert ő is sokat szinészkedett és ezt meg lehetne akadályozni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kabekabe 2009.03.09. 16:24:06-kor.
bali 15
Director del Fútbol

2009.03.09. 16:15:37

Ti?
Ez tényleg nagyon nagy hülyeség. Viszont ami engem nagyon felizgatott az az hogy pár hete/napja a fókuszban vagy az aktívban volt egy téma:elfeledett magyar találmányok. Na, és ott egy volt partjelző feltalált egy olyan zászlót (ami a partjelzőnél van) hogy bele van építve egy speckó csipogó ami jelzi hogy a játékos lesen van vagy azt hogy a labda átment e a gólvonalon. És valami szintén speciállis kamera is van mellé ami figyeli a játékosokat. És már állítólag szabadalmaztatva is van csak az ürge nem akarja lepasszolni valami holmi külföldi [auto_cenzúra] aki majd eldicsekszik vele hogy "nézzétek mit találtam ki". Nem. A magyarokat akarja népszerűsíteni ezzel a találmánnyal, ami nincs ellenemre csakhogy szerte a világon valamelyik bajnokságban előfordul a "most les volt vagy nem". Vagy amikor a kapufáról pattan és nem tudják megállapítani azt hogy a labda a gólvonal mögé pattant e.
Ezt amikor én megláttam akkor még a villanykörtét is csórónak neveztem ehez a találmányhoz képest. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.03.09. 16:21:15-kor.
socio66

2009.03.09. 16:14:04

Ti?
pety27
Capitá del Barça

2009.03.09. 16:09:45

Ti?

Jah teljesen felesleges.Nem tudom mi bajuk a régi jól bevált rendszerrel,mindenképp át akarják alakítani... :?
Kép

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
Aprieto

2009.03.09. 16:04:42

Hali!

Ti?
Titinho
Director del Fútbol

2009.03.08. 17:57:18

Dzsudzsák góljával megszerezte a vezetést a PSV a Twente otthonában a 62. percben! :twisted:

Ollléééé!!! Csak így tovább Dzsudzsi! :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Fernando
Llegenda del Barça

2009.03.04. 12:37:35

Ez érdekes
Boixos írta:ez nagyon súlyos :lol: :lol:

ez benne a legkeményebb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :
Nestor Gorosito Fabbianiról mondta, nem írta:„Azt mondtam neki, hogy hiába eszik rengeteg salátát, az ugyanúgy étel. Egy marha is folyamatosan füvet legel, de egész nap, aztán szép nagyra nő…
nesze neked update menü...
"Minden idők leghíresebb túlsúlyos játékosa alighanem William Foulke, a 20. század elejének hírneves angol kapusa, aki „jó napjain” 150 kiló volt és mindent megevett, ami elé került… Egy esetben többek közt új csapattársai reggelijét is, ugyanis a Chelsea labdarúgói nem voltak felkészülve arra, hogy a frissen igazolt Foulke beront a kantinba és totális pusztítást rendez.

Három FA-kupa-döntőn játszott, egyszeres válogatott. Karrierjét több színes esemény is feldobta: kergetett bírót, valamint egyszer le kellett fújni miatta egy meccset, mert unalmában a felső lécen húzódzkodott, az meg kettétört a rendkívüli megterheléstől."
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Boixos
Llegenda del Barça

2009.03.03. 21:31:14

ez nagyon súlyos :lol: :lol:

ez benne a legkeményebb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :
Nestor Gorosito Fabbianiról mondta, nem írta:„Azt mondtam neki, hogy hiába eszik rengeteg salátát, az ugyanúgy étel. Egy marha is folyamatosan füvet legel, de egész nap, aztán szép nagyra nő…
nesze neked update menü...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.02.28. 00:40:30

A vége pedig 2-3!
Egy tizi döntött végül...
K.
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.02.27. 22:06:15

Szandi írta:ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS Dzsudzsák góljával 1-1 :D PSV-Hee 8)

szerk: már 2-1 :D 8) :)
2-2 :(
Dzsudzsi lejött kisebb sérülése miatt :?
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Szandi
Főnökasszony

2009.02.27. 21:14:26

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS Dzsudzsák góljával 1-1 :D PSV-Hee 8)

szerk: már 2-1 :D 8) :)
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Boixos
Llegenda del Barça

2009.02.21. 10:56:33

mondjuk én nem annyira csípem, de az mindenképpen tény, h nagy edző. sztem a madridnál, ha nem ment volna oda legutóbb, lehet, h nemhogy a két bajnoki cím nem esett volna le, hanem még az uefás helyekért is harcolniuk kellene mostanában. lehet mindent mondani az akkori játékstílusukra, de capello nagy gödörből húzta ki azt a brigádot. amit ugye szépen meg is köszöntek neki. =D>
kiváncsi vagyok, h meddig jut el az angolokkal.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.21. 10:56:14

Én értem, nem is arra irtam, hanem a cikk első bekezdésére. Capello nem tarja magát a világ legjobb edzőinek egyikének, pedig sztem nem lenne akkor sem nagyképű, ha annak tartaná magát, mert simán ott van a legjobbak között.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.02.21. 10:54:08

Szerintem, Boixos nem feltétlenül szakmai felkészültségére, és edzői kvalitásaira kívánt célozni az interjúval, ill. az idézetekkel.

Hanem elsődlegesen emberi kvalitásaira, és viselkedési hiányosságaira világított rá. Sosem szerettem azokat az edzőket, játékosokat, akik visszamutogattak egykori kenyéradóikra. Ez egyszerűen nem illendő, és nem korrekt eljárás. Ha klubot váltott, tegye meg: csendben, halkan, ahogy pl. Dani Álves tette a nyár folyamán. Miért kell utána tücsköt-bogarat kiabálni a volt Klubomra? Nem lesz attól sem több, sem okosabbnak nem fog tűnni. Maximum kiröhögik, vagy felesleges vitákat generál.

Nem szép, na.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.21. 10:50:36

Pedig sztem nyugodtan monhatjuk rá, h a világ 1ik legjobb edzője. Akárhol dolgozott, nyerte a trófeákatk, a madridi 2. fellépésénél pl. szinte lehetetlen helyzetből, és a Madrid még mindig azt játsza, amit ő felépitett. A lúzer angolokat is most egész rendesen összekapta. Elég csak megnézni, h az EB selejtezőn hogy kaptak ki a horvátoktól, és most meg h gázoltak át rajtuk. Nyugodtan mondhatjuk, 100%-ot hoz ki a csapataiból, bár néha a játék rovására megy, de pl. egy Juventussal, vagy ezzel a Reallal nem is lehet nagyon mást játszani. A Milannal meg a Romával azért nem volt annyira rossz a játék sem. Elég csak, ha ugye a 4-0 BL döntőre gondolunk :cry:
Boixos
Llegenda del Barça

2009.02.21. 10:39:21

capello interjú
Capello mondta Rómáról, nem írta:„A városnak különleges kisugárzása van, a szurkolók viselkedése pedig nagy erőt ad. Csodálatos hely, ugyanakkor nem könnyű Rómában dolgozni, mivel egyik napról a másikra hősből közellenséggé válhatsz” – folytatta, majd rátért torinói éveire.
persze, pláne akkor válhatsz közellenséggé, ha a hét elején még hűségesküt teszel a Klubodnak, a hétvégén viszont már a legjobban gyűlölt ellenfélnél nyalod a seggeket...
Capello mondta a juventusról, nem írta:„A Juventus – ellentétben a Romával – egy jól működő klub volt, ahol mindennek és mindenkinek megvolt a helye, így nekem csak a saját feladatomra kellett koncentrálnom. Nagyon profi játékosaim voltak, akik a bajnokság megnyerése utáni napon már a következő idényre koncentráltak. Ez a Románál nem így volt, ott túl sokáig tartott az ünneplés...”
igen, a juventusnál nagyon profin működött a csapat, mindenki kivette a részét a sikerekből. a szövetség, a bírók és moggiék is.
Romában viszont tényleg "kicsit" sokáig tartott az öröm 8) 60 napig ment a bugi... 8) 8) :D :D :D ez van, vidám emberek laknak arrafelé :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
kilibarca
Capitá del Barça

2009.02.12. 15:10:30

Hat szurkoló megfulladt egy ghánai mérkőzésen. A 44 ezres stadionba túl sokan zsúfolódtak be. A meccset ráadásul nagy hőségbe rendezték.

sms hírként kaptam

:cry: :x azért ez durva :cry:
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.02.12. 12:00:48

Egy Spanyol-Argentín Vb döntő rendel.Köszi.

Naggyon finom lenne. :wink:
Kép
baas11
Entrenador del Barça

2009.02.12. 01:26:45

Szerintem is a válogatott játéka mintha gyorsabb lenne mint a Barcáé,igaz teljesen más a felállás is...és Büszkék lehetünk "fiainkra" bármely ország válogatottjában is játszottak....
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Marci
Capitá del Barça

2009.02.12. 00:22:52

Domenech monnyon le!
Na nem feltétlenül csak emiatt a meccs miatt, de azért ezzel a kerettel így szenvedni..
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Andris
Adminisztrátor

2009.02.12. 00:05:02

Xavi és Iniesta a világ legjobb középpályásai.

Ez az Angol válogatott nagyon harmatos... dehát az angol játékosanyagból kihozott olasz foci, talán rosszabb párosítás nem is létezik.

Óriási különbség volt a két csapat közt. És szvsz nem lesz nagyon más az sem, amikor a Barcelona egy Angol csapattal találkozik a BLben.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
gergo9
Director del Fútbol

2009.02.11. 23:52:14

Llorente 2:0 Xavi assist 8)
Olyan assistokat nyom Európa legjobbja hogy keresem az állam. Ini szintén brillliáns.
Hawk
Jugador del Barça

2009.02.11. 23:24:13

Xavi a csapatkapitány :!:

Szerk: Mekkora labdát adott megint Torres-nek.
Kép
Lezárt