Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2 perc kb egy lassan elvégzett kapuskirúgás meg egy bedobás..matusss írta:
a kiállításról aztajllottam hogy 2 percesek lesznek.de én is hülyeségnek tartom.
socio66 írta:Igazából 'működés' közben lehetne látni a dolog előnyeit/hátrányait,így nehéz eldönteni hogy jó lenne-e,vagy nem. Az is érdekes lenne hogy mennyi az az x perc,mert pl.10-15 minutum szinte semmi fociban,ráadásul el tudom képzelni mekkora időhúzás menne a büntetett csapat részéről..Aprieto írta:Hali!
Nem tudom hallottatok-e róla, hogy érkezett egy kérelem a FIFA-hoz. Nagyban arról szól az egész, hogy vezessék be a sárga és piros lapok MELLÉ a RÓZSASZÍN lapot.
Ezt akkor osztanák ki a játékvezetők, ha nagyon kétes a szitu és a sárga és piros között nem tudnak dönteni.
A lényege/következménye: x percre kiszáll az adott játékos a játékból, elhagyja a pályát.
Én ezt egy baromságnak tartom.
Ti?
A videóbíró szerintem értelmesebb lenne,ha már változásokról beszélnek.
Sztem ez má picit kézilabdás lenne, hiszen ott van ilyen 2 perces. Sztem is inkább a videobíro. Platini meg mindenen változtatni akar. Semmi nem o neki. Mindenen változtatni AKAR, de semmin nem változtat végül.socio66 írta:Igazából 'működés' közben lehetne látni a dolog előnyeit/hátrányait,így nehéz eldönteni hogy jó lenne-e,vagy nem. Az is érdekes lenne hogy mennyi az az x perc,mert pl.10-15 minutum szinte semmi fociban,ráadásul el tudom képzelni mekkora időhúzás menne a büntetett csapat részéről..Aprieto írta:Hali!
Nem tudom hallottatok-e róla, hogy érkezett egy kérelem a FIFA-hoz. Nagyban arról szól az egész, hogy vezessék be a sárga és piros lapok MELLÉ a RÓZSASZÍN lapot.
Ezt akkor osztanák ki a játékvezetők, ha nagyon kétes a szitu és a sárga és piros között nem tudnak dönteni.
A lényege/következménye: x percre kiszáll az adott játékos a játékból, elhagyja a pályát.
Ti?
A videóbíró szerintem értelmesebb lenne,ha már változásokról beszélnek.
Ez tényleg nagyon nagy hülyeség. Viszont ami engem nagyon felizgatott az az hogy pár hete/napja a fókuszban vagy az aktívban volt egy téma:elfeledett magyar találmányok. Na, és ott egy volt partjelző feltalált egy olyan zászlót (ami a partjelzőnél van) hogy bele van építve egy speckó csipogó ami jelzi hogy a játékos lesen van vagy azt hogy a labda átment e a gólvonalon. És valami szintén speciállis kamera is van mellé ami figyeli a játékosokat. És már állítólag szabadalmaztatva is van csak az ürge nem akarja lepasszolni valami holmi külföldi [auto_cenzúra] aki majd eldicsekszik vele hogy "nézzétek mit találtam ki". Nem. A magyarokat akarja népszerűsíteni ezzel a találmánnyal, ami nincs ellenemre csakhogy szerte a világon valamelyik bajnokságban előfordul a "most les volt vagy nem". Vagy amikor a kapufáról pattan és nem tudják megállapítani azt hogy a labda a gólvonal mögé pattant e.Aprieto írta:Hali!
Ti?
Igazából 'működés' közben lehetne látni a dolog előnyeit/hátrányait,így nehéz eldönteni hogy jó lenne-e,vagy nem. Az is érdekes lenne hogy mennyi az az x perc,mert pl.10-15 minutum szinte semmi fociban,ráadásul el tudom képzelni mekkora időhúzás menne a büntetett csapat részéről..Aprieto írta:Hali!
Ti?
Aprieto írta:Hali!
Ti?
"Minden idők leghíresebb túlsúlyos játékosa alighanem William Foulke, a 20. század elejének hírneves angol kapusa, aki „jó napjain” 150 kiló volt és mindent megevett, ami elé került… Egy esetben többek közt új csapattársai reggelijét is, ugyanis a Chelsea labdarúgói nem voltak felkészülve arra, hogy a frissen igazolt Foulke beront a kantinba és totális pusztítást rendez.Boixos írta:ez nagyon súlyos![]()
ez benne a legkeményebb![]()
![]()
![]()
![]()
:
nesze neked update menü...Nestor Gorosito Fabbianiról mondta, nem írta:„Azt mondtam neki, hogy hiába eszik rengeteg salátát, az ugyanúgy étel. Egy marha is folyamatosan füvet legel, de egész nap, aztán szép nagyra nő…
nesze neked update menü...Nestor Gorosito Fabbianiról mondta, nem írta:„Azt mondtam neki, hogy hiába eszik rengeteg salátát, az ugyanúgy étel. Egy marha is folyamatosan füvet legel, de egész nap, aztán szép nagyra nő…
2-2Szandi írta:ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS Dzsudzsák góljával 1-1PSV-Hee
szerk: már 2-1![]()
![]()
persze, pláne akkor válhatsz közellenséggé, ha a hét elején még hűségesküt teszel a Klubodnak, a hétvégén viszont már a legjobban gyűlölt ellenfélnél nyalod a seggeket...Capello mondta Rómáról, nem írta:„A városnak különleges kisugárzása van, a szurkolók viselkedése pedig nagy erőt ad. Csodálatos hely, ugyanakkor nem könnyű Rómában dolgozni, mivel egyik napról a másikra hősből közellenséggé válhatsz” – folytatta, majd rátért torinói éveire.
igen, a juventusnál nagyon profin működött a csapat, mindenki kivette a részét a sikerekből. a szövetség, a bírók és moggiék is.Capello mondta a juventusról, nem írta:„A Juventus – ellentétben a Romával – egy jól működő klub volt, ahol mindennek és mindenkinek megvolt a helye, így nekem csak a saját feladatomra kellett koncentrálnom. Nagyon profi játékosaim voltak, akik a bajnokság megnyerése utáni napon már a következő idényre koncentráltak. Ez a Románál nem így volt, ott túl sokáig tartott az ünneplés...”