Pontosan ezt akartam írni!!! esküszömBarcafeco írta:Katalán88! Nagyon jók a képek, de betütipuson változtass, mer már naon uncsi:) de a képek nagyon jók.
katalán te egyre jobb vagy! marha jók lettek, a Messis is megg ez a Hajnalos is(meg úgy általában a többi isKatalán88 írta:Értettem Aprieto!Hajnalos:
5*. mást nem tudok hozzáfűzniKatalán88 írta:Ez ilyen lett:
vélemények?
Tök megéri azért kiadni ennyi zsetont hogy utána ide az eurobarcára csinálj Messis sigeket.Aprieto írta:Pulga:
![]()
150 ruppóért már meg lehet venni a Photoshopot. Tudom durva árnak tűnik, viszont ha megtekinted hogy mit kapsz cserébe akkor láthatod hogy reális... főleg úgy nézve hogy nincs vetélytársa az Adobe ezen termékének -sem-.
Megint belemegyünk ilyen témákba, pedig nem akartam
Honnan töltötted le ha megkérdezhetem?danko94 írta:Én használom, de sok újdonságot nm találtam benne, talán kicsit egyszerűbb a kezelése és az új kezelőfelület miatt szebb és áttekinthetőbbAprieto írta:Danka! Fel a fejjel, pl. a most belinkelt cuccosod is egész jó
Nem kételkedem, lesz ez még jobb is! Csak legyél kitartó.
Olyan kérdésem lenne mindenkihez, hogy a mostanában megjelenő 11-es CS4 Photoshop mekkora ugrást jelent a CS3-hoz képest?
Használja-e egyáltalán valaki?![]()
Én használom, de sok újdonságot nm találtam benne, talán kicsit egyszerűbb a kezelése és az új kezelőfelület miatt szebb és áttekinthetőbbAprieto írta:Danka! Fel a fejjel, pl. a most belinkelt cuccosod is egész jó
Nem kételkedem, lesz ez még jobb is! Csak legyél kitartó.
Olyan kérdésem lenne mindenkihez, hogy a mostanában megjelenő 11-es CS4 Photoshop mekkora ugrást jelent a CS3-hoz képest?
Használja-e egyáltalán valaki?
340x150kingjames23 írta:Szerintem nagyon jó lett,amugy ennek a signek mi a mérete?
Szerintem nagyon jó lett,amugy ennek a signek mi a mérete?Danka00792 írta:Csináltam egy sig-et levezetésképpen.
Egyébként asszem ez a versenyesdi nem nekem való, minden tekintetben nagyon levagyok maradva a többiektöl. Ugy néz ki megint utolsó leszek.