Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2009.02.14. 22:53:16

Valami egészen elképesztően játszik az elmúlt néhány meccsen, újra. 1es gólátlag fölött, bravúros, szenzációs.
És még jól is játszott mellé, remekül adta vissza védővel a derekán rengetegszer a labdát, voltak veszélyes beindulásai, 1-2 helyzet amit saját magának teremtett meg..
Kár a szépséghibás 11es gólért. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Stelios
Jugador del Barça

2009.02.14. 22:48:15

22 meccs 23 gól. A tények magukért beszélnek.

Bár igaz, csak egy kicsit kellett volna nagyobb szerencséje, és 4 gólt lőtt volna. Ha nem sérül le, akkor fantasztikus szezonja lesz.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.02.14. 21:09:28

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

pedig milyen megoldás, és utána hú de rondán rúgta el...pedig ez parádés gól lehetett volna :idea:

na de ott a 2. 8) szépen oldotta meg, kiküszöbölte.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2009.02.14. 21:00:11

Ilúvatar írta:másrészt ne felejtsétek el, hogy Eto'o csak zsoldos. Inkább a pénzért és a gólokért focizik mint Barcáért.

Hááát,sztem ez így erős azért... :?
De ha már,akkor amennyiben a gólokért focizik,a BARCELONA góljaiért is teszi.Ergo a BARCÁért is játszik :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.02.14. 20:51:39

Sanama írta:Hát az is biztos,hogy büntetőnél messzire zavarnám el a labdától...
Én még nézni sem engedném neki :lol:

Nagyon rosszul rúgja a tiziket... :?
.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.02.14. 20:51:02

Valaki remélem örökre eltiltja Eto'ot a büntetőrúgásoktól, két év alatt legalább az 5. kihagyott büntetője(az hogy utána berúgta ebből a szempontból irreleváns), ezt egyszer biztos, hogy megszívjuk.
Egyébként ma is szürke, lehet bennem van a hiba, de a góljai számán kívül nem sok pozitívum mondható el róla az utóbbi hónapokban.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.02.14. 20:50:28

Hát az is biztos,hogy büntetőnél messzire zavarnám el a labdától...
westerngom
Entrenador del Barça

2009.02.14. 19:26:01

noname írta:Lehet h Etoo nem egy példaképnek való ember, nem is az a nagyon klubhű típus, de a legfontosabb tulajdonsága miatt mindenképp nagy szükség lesz rá a jövőben is: AMikor a pályán van, mindent kiad magából!Amikor az egész csapat motiválatlan volt, neki akkor s romlott a gólátlaga, lőtt egy csomő gölt, pedig még sérült is volt!

Egyet értek veled! Többször kifejtettem, de mindenki elmegy mellette, hogy fiatal "katalán" születésű, saját nevelésű B keretből fennmaradt játékos mondta: - ha nem fizetik meg kellőképpen, akkor kisétál az ajtón, ahol már tárt karokkal várják a nagy európai sztár klubok képviselői.
Érdekes módon ezt mindenki hirtelen elfelejtette és sztár ként kezeli, illetve senki nem hívja zsoldosnak! Szóval ne beszéljen nekem senki klub hűségről és hazafiságról......, kérem tisztelettel. Nem vagyok véresszájú, de bizonyítson mint Puyi, Iniesta, Xavi vagy Leo és majd kap elismerést.
Samu vagy Yaya, de akár az "öreg" SYL meghalnak a pályán a csapatért, ha kell és mindig a maximumot adják ki magukból, pedig nem katalánok.
noname
Llegenda del Barça

2009.02.14. 18:39:32

Lehet h Etoo nem egy példaképnek való ember, nem is az a nagyon klubhű típus, de a legfontosabb tulajdonsága miatt mindenképp nagy szükség lesz rá a jövőben is: AMikor a pályán van, mindent kiad magából!Amikor az egész csapat motiválatlan volt, neki akkor s romlott a gólátlaga, lőtt egy csomő gölt, pedig még sérült is volt!
A Fifa egy szégyen
Deus
Boixos Nois

2009.02.14. 18:36:25

másrészt ne felejtsétek el, hogy Eto'o csak zsoldos. Inkább a pénzért és a gólokért focizik mint Barcáért.
KépKép
barca99
Llegenda del Barça

2009.02.14. 13:20:26

Pedig én is így emlékszem, hogy csak az újságírók fújták fel Samu nyilatkozatát. Muszáj szenzációhajhásznak lenni, különben a kutya nem olvassa el... :? Viszont a cikkben tényleg az szerepelt, hogy ha nem nyernek semmit, az nagyrészt Samu érdeme is lesz, annak pedig nincs értelme, hogy fizessék a "semmiért".

Mondom ezt úgy, hogy én is azon a véleményen vagyok, hogy Eto'o a pótolható kategóriába tartozik.
Capon
Llegenda del Barça

2009.02.14. 13:14:26

westerngom írta:
LG írta:Nem is ezekre a dolgokra gondoltam, hanem az olyan nyilatkozataira, h pl.: "A Barca én vagyok", "Rám nem vonatkozik a rotáció", "Ha idén sem nyer semmit a csapat elmegyek", meg hogy megsértődik, ha lecserélik stb...Rijkaard egyértelműen nem tudta ezeket a problémákat kezelni, szerencsére Pep ugy látszik, tudja.
Igen, ezeket is ő mondta.......így kiemelve a mondatkörnyezetből tényleg nagyképű dolog! DE! az "Ha idén sem nyer semmit a csapat elmegyek" szövegnek a mondatkörnyezetéből nekem úgy jött le annak idején a jelentés, hogy: - ha, érdemben nem tudom segíteni a csapatot, mert a gólokért nagy mértékben én vagyok a felelős és ezért vagyok ennyi pénzért itt "tartva", akkor inkább elmegyek! - ez inkább lehet áll szemérem, mint nagy képűség.
Illetve mindenki szereti fényesíteni magát, ha emlékeztek bennem pl. Sergi kampánya hagyott tüskét és nehezen oldódom a sráccal szemben, mikor a nagy csapatbeli szerződésekor bekeményített (: - ha, nem kapok kedvezőbb szerződést sorban állnak értem a nagy klubok!) és zsarolta a vezetőséget. Ez a szememben pl. vérlázító volt egy olyan fiatal játékostól, aki kb. 10 mérkőzés után magának képzelte a világot, ahelyett, hogy Pep-nek és a klubnak megköszönte volna, hogy lehetőséget kapott.
Na mind 1, egyébként R10 mellett Samunak is nagy volt az arca, de ezt inkább emberi butaságnak tudtam be, mint rossz indulatnak vagy eredendő bűnnek!
Az vitathatatlan, hogy Samunak szüksége volt, DE! az egész csapatnak is, egy erős kezű határozott, jó "pedagógus" edzőre, mint Pep!
érdemben nem tudom segitnei a csapatot... ez nekem már nagyon belemegyarázósan hangzik. Nem kell Eto'o-bol sem szentet csinálni neki is vannak dolgai nyilatkozatai amik igenis jogosan szúrják az ember szemét. Pep sem véletlenűl akarta elküldeni az elején tényleg sokszor kezelhetetlen ember volt. Mostanra Eto'o is vissza vet az arcából (nagyon helyesen) de azért ez sem véletlen. Jönnek az eredmények jól játszik a csapat még jó hogy mindenki normálisan viselkedik ez idő alatt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
westerngom
Entrenador del Barça

2009.02.14. 13:08:00

LG írta:Nem is ezekre a dolgokra gondoltam, hanem az olyan nyilatkozataira, h pl.: "A Barca én vagyok", "Rám nem vonatkozik a rotáció", "Ha idén sem nyer semmit a csapat elmegyek", meg hogy megsértődik, ha lecserélik stb...Rijkaard egyértelműen nem tudta ezeket a problémákat kezelni, szerencsére Pep ugy látszik, tudja.
Igen, ezeket is ő mondta.......így kiemelve a mondatkörnyezetből tényleg nagyképű dolog! DE! az "Ha idén sem nyer semmit a csapat elmegyek" szövegnek a mondatkörnyezetéből nekem úgy jött le annak idején a jelentés, hogy: - ha, érdemben nem tudom segíteni a csapatot, mert a gólokért nagy mértékben én vagyok a felelős és ezért vagyok ennyi pénzért itt "tartva", akkor inkább elmegyek! - ez inkább lehet áll szemérem, mint nagy képűség.
Illetve mindenki szereti fényesíteni magát, ha emlékeztek bennem pl. Sergi kampánya hagyott tüskét és nehezen oldódom a sráccal szemben, mikor a nagy csapatbeli szerződésekor bekeményített (: - ha, nem kapok kedvezőbb szerződést sorban állnak értem a nagy klubok!) és zsarolta a vezetőséget. Ez a szememben pl. vérlázító volt egy olyan fiatal játékostól, aki kb. 10 mérkőzés után magának képzelte a világot, ahelyett, hogy Pep-nek és a klubnak megköszönte volna, hogy lehetőséget kapott.
Na mind 1, egyébként R10 mellett Samunak is nagy volt az arca, de ezt inkább emberi butaságnak tudtam be, mint rossz indulatnak vagy eredendő bűnnek!
Az vitathatatlan, hogy Samunak szüksége volt, DE! az egész csapatnak is, egy erős kezű határozott, jó "pedagógus" edzőre, mint Pep!

LG, mi lett az avatarod béli megszokott képpel?, anélkül beletűnsz az általam is képviselt szürkeségbe! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára westerngom 2009.02.14. 13:17:13-kor.
Andris
Adminisztrátor

2009.02.14. 12:42:28

Szerintem sehol nem vagyunk még időben és feszültségben ahhoz, hogy ezt az utolsó részt csak megközelítőleg kijelenthetnénk. :)

De reménykedni lehet, minden okunk megvan rá.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.14. 12:14:23

Nem is ezekre a dolgokra gondoltam, hanem az olyan nyilatkozataira, h pl.: "A Barca én vagyok", "Rám nem vonatkozik a rotáció", "Ha idén sem nyer semmit a csapat elmegyek", meg hogy megsértődik, ha lecserélik stb...Rijkaard egyértelműen nem tudta ezeket a problémákat kezelni, szerencsére Pep ugy látszik, tudja.
westerngom
Entrenador del Barça

2009.02.14. 11:58:41

LG írta:
westerngom írta:Samunak, ha sérülés nem sújtja van még hátra jó pár éve ezen a magas szinten, adjuk meg amit a "király" kér! Érthetően tudtára adta a közönségnek, hogy szeret itt élni, dolgozni, az, hogy a múltban odáig fajultak a dolgok, hogy majdnem eladták nagy részben Csiki és Pep hülyesége volt.
Az, h odáig fajultak a dolgok, Etoo hülyesége volt, mert kezdett túl sokat képzelni magáról, Szerencsére ugy tűnik, észrevette magát, és Pep tud vele bánni, nem engedi, h elszáljon. Én ugy gondolom, akár mekkora jétékos lehet, ha a viselkedése nem megfelelő, mehet :!:
Hát ez a Te véleményed melyet tiszteletben tartok és nem is kívánlak meggyőzni! DE!, ha vissza emlékszünk, hogy mik voltak azok a rettenetes bűnök (: beszélt arról, amiről mindenki csak hallgatott és nem dugta a fejét a homokba, hogy a csapat mentálisan széthullott és gondok vannak egyes "dolgozókkal"!). Igen, igazad van ezt nem neki kellett volna kommunikálni "kifelé" és nem abban a formában ahogy tette, DE! ezen kívül soha nem tett semmit a csapat vagy a klub ellen. Illetve Te elmentél volna sorfalat állni az RM-nek, ha Samu bőrében vagy? (: mikor Laporta is azt ígérte, hogy ott lesz, aztán "életbe" vágó dolga akadt hirtelen és lemondta az utolsó pillanatban sajnálkozva. Amennyire gyűlöli az RM-et én megbocsátok neki, ill megnéztem volna, hogy a Boixos Nois-ból hányan vettek volna részt ezen a kis ünnepi szertartáson.
Ja és ő keményen végig darálta a tavalyi szezont is, nem rajta és az akaratán múlott, hogy így alakult a tavalyi év.
Köszönöm, hogy elolvastad a véleményem!
W.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.14. 11:29:37

westerngom írta:Samunak, ha sérülés nem sújtja van még hátra jó pár éve ezen a magas szinten, adjuk meg amit a "király" kér! Érthetően tudtára adta a közönségnek, hogy szeret itt élni, dolgozni, az, hogy a múltban odáig fajultak a dolgok, hogy majdnem eladták nagy részben Csiki és Pep hülyesége volt.
Az, h odáig fajultak a dolgok, Etoo hülyesége volt, mert kezdett túl sokat képzelni magáról, Szerencsére ugy tűnik, észrevette magát, és Pep tud vele bánni, nem engedi, h elszáljon. Én ugy gondolom, akár mekkora jétékos lehet, ha a viselkedése nem megfelelő, mehet :!:
westerngom
Entrenador del Barça

2009.02.14. 10:43:55

Samunak, ha sérülés nem sújtja van még hátra jó pár éve ezen a magas szinten, adjuk meg amit a "király" kér! Érthetően tudtára adta a közönségnek, hogy szeret itt élni, dolgozni, az, hogy a múltban odáig fajultak a dolgok, hogy majdnem eladták nagy részben Csiki és Pep hülyesége volt.
Ne csodálkozzunk, hogy óvatosan nyilatkozik és nem kívánja a fenekét odatartani még egyszer. Nagyon megdolgozott és megdolgozik azért, hogy itt lehessen és igazán él, hal a csapatért. Az, hogy csak az a dolga, hogy berugdossa az üres kapuba a lasztit, mert a többiek kiszolgálják, szerintem butaság. Nézzétek meg hányszor jön vissza mélységig labdáért, zergeként rohangál Keita helyén (: Farkas Norbi folyamatosan össze is keveri a két boxost) és foggal körömmel védekezik, ha kell.)
A számok, statisztikák, mutatók is őt igazolják, bár gyűlölöm, mikor valaki evvel vagdalódzik.
Szóval én azt mondom, jó ez így, fantáziálgatni meg csak a nagy cicijű csajokról érdemes..... :lol:
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.14. 09:37:12

palesz77 írta:
matyi02 írta:1-et mondok Eto'o hosszabítson 1évet 2010-nyarán elpasszoljuk

Ott lesz középen Bojan :wink:

Nem kell itt egyből nagy neveken gondolkozni :wink:

:twisted:
ez hülyeség.
Bojan mindig csere legyen, hogy sokan örülhessenek egy sztárigazolásnak :D :D :D

végre valaki komolyan számol Bojanal, gratula az okos hsz-hez, télleg :D
Nem ezzel van a gond. Szted Etoo belemenne, ha csak 1 évet szeretnének hosszabitani vele :?: :roll:
Bojannal én is komolyan számolok, de mindig kell legalább 2 klasszis csatár. Szóval ha már Bojan beérik, akkor is lehet mellette vki, akár Etoo, akár az, aki a helyére jön, ha nem lehet megegyezni vele.
cps46
Entrenador del Barça

2009.02.13. 23:39:16

Mikaos írta:Gyakorlatilag a középcsatár feladata nálunk igen hálás meló, helyzetek sokasága egy meccsen, gyakori 1 in 1 a kapussal szemben. Nem mondom, hogy bárki jó erre a posztra, de igenis: van az a pénz, amiért más is el tudja rugdosni a bőrt a kapu előtt, hiszen elég, ha 10-ből 2-t berúg egy meccsen...Értelemszerűen akik Villában reménykednek, szintén ne gondolják azt, hogy túlságosan nagy különbség lesz a fizetési igényekben :D
Én azért nem mondanám, hogy ez túlságosan hálás meló. Egy általában 9 emberrel védekező csapat sűrűjében őrlődni nem a legfelemelőbb. Az általad említett "1 in 1"-es helyzetek meg általában nem is Samunak jutnak, inkább a mélységből induló középpályásoknak. Azt meg nem vitatom, hogy Villa nagyon jó, de nem biztos, hogy hasonló helyzetben ugyanennyi gólt tudna szállítani, mert a jelenlegi játékunkhoz pont Samu erősségei ideálisak, Villának pedig mások az erényei.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.02.13. 23:29:59

Egy dolog biztos...
Amíg Titi, Leo és Sammy fent van a pályán, addig az ellenfél
védőinek tele van a gatyesz!
Ezt az állapotot fenn kell tartani, nehogy már mi féljünk az ellenféltől,
inkább ők rezeljenek be tőlünk!
Amíg ők "rezelnek", addig én nyugodtabb vagyok az átlagnál.
Ők hárman akármikor képesek akármilyen meglepetésre, ezért
a kiszámíthatatlanságért pedig nincs ár.
Ennek eszmei értéke van, pénzben nem mérhető, de ha mégis,
akkor Laporta nyissa ki a bukszát!
Ő sem fogja megbánni és mi sem, nomeg a Barcáért égő milliók sem!
K.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.02.13. 23:25:55

Azt hiszem, páran félreértettétek a dolgot, és túl heves hőmérséklettel reagáltatok. Én úgy láttam: senki sem akarja, hogy Eto'o elmenjen. (Tévedek? :roll: ). Mindössze arról volt szó, hogy Villát el tudnák képzelni páran az együttesünkben (Eto'otól függetlenül), illetve Eto'o magas fizetési igényeiről.
Ráadásul Villa annak kapcsán került szóba elsősorban, hogy mi van, ha szívünkhöz közel álló Eto'onk mégsem tud megegyezni az egyesülettel?! Mind azt akarjuk (szerintem), hogy maradjon...de nem minden áron, hiszen meg kell tartani az egészséges határt a fizetésben. Egy középcsatár értékelésénél (egy ilyen csodálatos klubban) figyelembe kell venni azt, hogy a kiszolgáló "személyzet" (erős túlzás!) olyanokból áll, mint Messi, Xavi, Iniesta, vagy Henry (ha balszélsőt játszik) és így tovább. Gyakorlatilag a középcsatár feladata nálunk igen hálás meló, helyzetek sokasága egy meccsen, gyakori 1 in 1 a kapussal szemben. Nem mondom, hogy bárki jó erre a posztra, de igenis: van az a pénz, amiért más is el tudja rugdosni a bőrt a kapu előtt, hiszen elég, ha 10-ből 2-t berúg egy meccsen...Értelemszerűen akik Villában reménykednek, szintén ne gondolják azt, hogy túlságosan nagy különbség lesz a fizetési igényekben :D
cps46
Entrenador del Barça

2009.02.13. 23:09:08

Nem tudom, hogy mi igaz ebből a követelősdiből, de ha még így is van, én simán megadnék neki egy Messi utáni 2. legnagyobb fizetést. Pontosan azért, mert folyamatosan átlagon felüli módon teszi a dolgát, még az előző két évben is azt hozta, ami tőle elvárható, több hónapos sérülésekkel együtt tizenakárhány gólokat úgy, hogy közben a csapat többi tagjának nem igazán ment. Előfordult egy-két pályán kívüli hiszti, de a pályán mindig mindent kiad magából. Aki azt mondja, hogy simán pótolható, az nálam...no comment...
Bojant nagyon szeretjük, de a mai fociban egyelőre nem lehet szemben állni úgy egy védővel, hogy "helló, én vagyok a jövő".
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.13. 19:58:02

Stelios írta:Mindenki bújjon el aki itt szidja Eto'ot, és nem elégedett vele TELJES mértékben. Az a dolog, hogy 21 bajnokin 21 gólt lőtt már magáért beszél, ahogy az is, hogy elvileg ő vezeti az aranycipő versenyt is.
Az sem lehet valami régi Barça-szurkoló, aki szerint Samu nem technikás. Néha-néha nagyobb cseleket nyom le mint Messi, és van, hogy robbanékonyabb, mint mondjuk CR.

Nem sajnálom tőle a horribilis fizetést. Sose volt 1 hónapnál több ideig rossz formában. Deco, R10, Giuly elment. Ő maradt. Messi után neki köszönhetjük a legtöbbet.

Eto'ot pedig NEM lehet pótolni. Csatár és vsatár közt is van különbség. Egy lassú Villával, vagy egy fanyüvő Ibrával nem tartanánk itt.
ű

Eto'o-val kapcsolatban egytértek veled :P , viszont azt azért nem mondanám h Villa lassú lenne. A gyorsabb csatárok közé tartozik, és azért én nem bánnám ha mongyuk ő is a mi csapatunkban játszana, persze nem Eto'o helyett.
Meg egyébként Villa is azok közé a csatárok közé tartozik, akik minden szezonban meglövik a góljaikat
chi omega
Entrenador del Barça

2009.02.13. 19:47:48

Stelios írta:Mindenki bújjon el aki itt szidja Eto'ot, és nem elégedett vele TELJES mértékben. Az a dolog, hogy 21 bajnokin 21 gólt lőtt már magáért beszél, ahogy az is, hogy elvileg ő vezeti az aranycipő versenyt is.
Az sem lehet valami régi Barça-szurkoló, aki szerint Samu nem technikás. Néha-néha nagyobb cseleket nyom le mint Messi, és van, hogy robbanékonyabb, mint mondjuk CR.

Nem sajnálom tőle a horribilis fizetést. Sose volt 1 hónapnál több ideig rossz formában. Deco, R10, Giuly elment. Ő maradt. Messi után neki köszönhetjük a legtöbbet.

Eto'ot pedig NEM lehet pótolni. Csatár és vsatár közt is van különbség. Egy lassú Villával, vagy egy fanyüvő Ibrával nem tartanánk itt.
"Néha-néha nagyobb cseleket nyom le mint Messi"

technikás és robbanékony, ezt aláírom, de ne röhögtess. eto'o jó érzékkel használja a lövőcseleket, ha kell, meg vannak szép huzogatásai, de nem az a cselezős fajta.

villa simán egy kategória vele, pont, hogy ő tudná egyedül pótolni eto'o-t úgy, hogy nem hat ki az eredményességre rövidtávon sem.
Lezárt