LG írta:Nem is ezekre a dolgokra gondoltam, hanem az olyan nyilatkozataira, h pl.: "A Barca én vagyok", "Rám nem vonatkozik a rotáció", "Ha idén sem nyer semmit a csapat elmegyek", meg hogy megsértődik, ha lecserélik stb...Rijkaard egyértelműen nem tudta ezeket a problémákat kezelni, szerencsére Pep ugy látszik, tudja.
Igen, ezeket is ő mondta.......így kiemelve a mondatkörnyezetből tényleg nagyképű dolog! DE! az "Ha idén sem nyer semmit a csapat elmegyek" szövegnek a mondatkörnyezetéből nekem úgy jött le annak idején a jelentés, hogy: - ha, érdemben nem tudom segíteni a csapatot, mert a gólokért nagy mértékben én vagyok a felelős és ezért vagyok ennyi pénzért itt "tartva", akkor inkább elmegyek! - ez inkább lehet áll szemérem, mint nagy képűség.
Illetve mindenki szereti fényesíteni magát, ha emlékeztek bennem pl. Sergi kampánya hagyott tüskét és nehezen oldódom a sráccal szemben, mikor a nagy csapatbeli szerződésekor bekeményített (: - ha, nem kapok kedvezőbb szerződést sorban állnak értem a nagy klubok!) és zsarolta a vezetőséget. Ez a szememben pl. vérlázító volt egy olyan fiatal játékostól, aki kb. 10 mérkőzés után magának képzelte a világot, ahelyett, hogy Pep-nek és a klubnak megköszönte volna, hogy lehetőséget kapott.
Na mind 1, egyébként R10 mellett Samunak is nagy volt az arca, de ezt inkább emberi butaságnak tudtam be, mint rossz indulatnak vagy eredendő bűnnek!
Az vitathatatlan, hogy Samunak szüksége volt, DE! az egész csapatnak is, egy erős kezű határozott, jó "pedagógus" edzőre, mint Pep!
LG, mi lett az avatarod béli megszokott képpel?, anélkül beletűnsz az általam is képviselt szürkeségbe!