mivel csinálod ilyenre az ürge körvonalait? hogy ilyen elkent festék(?) szerű. marhára bejön, és érdekelnebalboa7 írta:

Nem akarok ötleteket adni senkinek de nálam sztem a Harcosok Klubja lenne a befutó.Két oldalt Edward Norton meg Brad Pitt véres arca középen meg a "Senkinek egy szót se a klubról" szabályIlúvatar írta:MÁTRIX
Ez is remek lett!Katalán88 írta:Poldi nagyon jó lett!!!![]()
Más: Valentin nap alkalmából:
![]()
Annyira nagyon nem lett jó.
nekem [auto_cenzúra] bejönbalboa7 írta:belinkelem hátha érdekel valakit.....
..
és két régi képem egy siska interjúnál is - http://hiphopfelvidek.org/nr.php?id=595
Cali írta:Nem vagyok zsűritag, de szerintem ez lett a legütősebb az összes közül. Tőlem biztosan 10 pontot kapnál, ha szavazhatnék! Az 'első osztály' képei se fogtak meg annyira mint ez fáraós kép.
Grat hozzá, tökéletes lett!
Nem vagyok zsűritag, de szerintem ez lett a legütősebb az összes közül. Tőlem biztosan 10 pontot kapnál, ha szavazhatnék! Az 'első osztály' képei se fogtak meg annyira mint ez fáraós kép.Ilúvatar írta:na, ezt küldtem be a harmadik fordulóra:
A világ 100 csoda egyike:
A gízai Nagy-piramis (más néven Hufu-piramis vagy Kheopsz-piramis, ókori nevén Ahet Hufu, „Hufu fényhegye”)
Kritikákat várok
Na akkor én most kivételesen nem dícsérni foglak.Katalán88 írta:A szabadság szobros képemnél hol javítsak? kritikákat!
Egyszer egy modi (nevet már nemtudom) irt jópár uj szabályt ide, vagy mit. Köztük volt hogy ne irogassunk ilyeneket hogy "Vélyemények?" mert ugy is mondanak rá ha akarnak, föleg ne versenyre készült bannerról kérj.Katalán88 írta:A szabadság szobros képemnél hol javítsak? kritikákat!
Nem vagyok zsűri, de a verseny fórumján már fel lett téve ez a kérdés.Ilúvatar írta:Kérdésem lenne, mégpedig az hogy szabályos -e ha a versenyes bannereket itt megkérdezni, hogy jó -e vagy nem, mert akkor már nem "az illető" alkotta, hanem mások segítségével, tanácsával lesz "tökéletesebb" banner.
Zsűrik?
Mert én pl. tök egyedül csináltam meg, kérdések nélkül....
Ilyen véleményekre vagyok kíváncsi,köszönöm!Aprieto írta:Hali!
Ha megfogadsz egy tanácsot: előbb az alap technikákat sajátítsd el. Sraffozás, pontos és szép kivágások(!), saját színek használata, szűrők kipróbálása, maszkolás... (ha már ezeken túl vagy akkor nem szóltam!)
Az első és második bannered is gyak. ugyanaz. Nekem jobban tetszene ha a játékosok arcába nem lógna bele az effekt. Próbálj meg izgalmasabb feliratot találni a képhez.
Ja és mindenre elég időt fordíts. Pl. ne kapkodd el a kivágást, mert a végén látni fogod hogy esetlegesen csúnya az eredmény.
És ami talán a legfontosabb egy kezdőnek (de nem csak nekik), hogy mindig nagyban dolgozzatok. Úgy lesz aprólékos és pontos a munka. Utána lehet kicsinyíteni.