Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2009.02.15. 14:45:28

Pinto a Celta-ban nagyon magabiztosan védett, a bizonytalanságai a meccshiánya miatt vannak szerintem.

Valdes-nek a beadások hárításában nagyot kell javulnia valamint a vetődéseinél is úgy látom, hogy gyakran későn reagál, ezért írtam, hogy én jelenleg nem védetném. Bár - aludva egyet a meccsre - azt gondolom, hogy ez lehet amiatt is, mert ritkán jutnak el az ellenfeleink a kapuig és nincs igazán annyi dolga, mint pl. tegnap Ricardo-nak volt.

Egyébként nem sztárkapusokban gondolkozom én sem, amikor igazolásokról beszélek, hanem pl. Palop-ban, Julio César-ban, Doni-ban, vagy a Torino Kapusában, Sereni-ben.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.02.15. 14:41:41

BarcasKrisz írta:Én is bizonytalannak érzem Valdes-t.

Jöjjön Pinto, Valdes legyen csere, Jorquera-t meg adjuk el. Vagy adjuk el Valdes-t is és hozzunk föl Pinto és Oier mellé még valaki tehetséges fiatalt.
Ezt te sem gondolhattad komolyan hogy pinto jobb mint Valdes!Meghogy adjuk el victort!Eszméletlen!!Tegnap ha nem védi oliveira egy-egy elleni helyzetét akkor már rég elkönyvelhettük volna a második vereségünket!!Mellesleg tegnap nem rajta mult hogy nem nyertünk és egyik golban sem volt benne!!Az évek során rengeteget fejlődött!Az adottságai megv annak csak a magabiztosságával van baj!Ezen pedig lehet javitani!!Csak igy tovább Victor!!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.02.15. 14:40:26

hát igen. Valdes nagyon bizonytalan volt, amikor az 1-1 elleni szitukat megfogta. a gólokról meg szerintem nem tehet, az inkább a védelemé, de a betis megérdemelte a pontját. valdes meg jó kapus, pintónál nem is egyszer...
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.02.15. 14:26:05

Már vártam, hogy a tegnapi meccs után ki fogja elővenni? :roll:
Ő tartott minket a meccsben, a végefelé volt kettő nagyon fontos védése.
Az okoskodóktól kérdezem, hogy kit igazolnának Valdés helyett, aki ennél sokkal jobb teljesítményt nyújtana? Buffon, Casillas, Cech, v. d. Sar? Igen, mindegyik jobb Valdésnél, csakhogy egyik sem eladó és mint láttuk, 70 millió euró sem elég egy arab milliárdostól, hogy elmenjenek. A többi kapus szintjét meg lazán hozza Valdés. Ne legyünk már ennyire telhetetlenek!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
miihii
KHAL

2009.02.15. 13:45:35

BarcasKrisz írta:Én is bizonytalannak érzem Valdes-t.

Jöjjön Pinto, Valdes legyen csere, Jorquera-t meg adjuk el. Vagy adjuk el Valdes-t is és hozzunk föl Pinto és Oier mellé még valaki tehetséges fiatalt.
Mennyivel jobb nála Pinto?Sztem bőven semennyivel.Sőt...Igaz,h sokkal kevesebbet védett eddig,mint VV,de amikor igen,számomra bizonyította,h miért.Ha Victort érzed bizonytalannak és Pintoval pótolnád,ahhoz csak gratulálni tudok :roll:
Abszolút nem tudok egyet érteni a "terveiddel",beljebb nem lennénk egyik megoldással sem.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
cps46
Entrenador del Barça

2009.02.15. 00:45:23

lionelmessi19 írta:Na megnéztem az első gólt, abszolút igaz, legalább annyira az övé, mint Busquetsé..

Legalább ugrott volna, vagy valami.
Én ezt erősen belemagyarázásnak érzem. 8 méterről kapott egy életerős, jól helyezett fejest. Biztos szépen nézett volna ki, ha elugrik. De ha úgy érzi, hogy esélye sincs, akkor minek?

Nem is igazán értem, hogy miért kell állandóan célpontokat keresni. Henry, Cáceres, Valdes, stb. Persze, adjuk el mindet, és hozzunk egy csodakapust meg Villát, Lahmot, Benzemát. Aztán amikor jövőre ilyenkor azon izgulunk, hogy meglesz-e a 4. hely, akkor felmerül a kérdés, hogy amúgy kellene-e Valdesnek akkorát ugrania, mint egy szöcske, miközben vele 12 pontos előnyünk van.

Ezt nem bántásnak szánom, csak nekem ez a csapat így tetszik, az összes bicebócával együtt.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
menczel
Entrenador del Barça

2009.02.15. 00:41:41

Valaki írta hogy nincs olyan meccse hogy 6-8 védéssel ő hozza azt a
Barcának. Hát nyilván nincs mivel az ellenfél összesne nem lő annyit kapura... ha ő is 22 lövést kapott volna mint ricardo állitom megfogott volna szintén 9et. Ezért a fizuért amit kap szerintem igenis megéri őt játszatni. ( pinto legalább oylan gyenge kifutásoknál ami victor gyengéje is, ráadásul öreg is már)

és nem utolsó sorban én bizony emlékszem azokra amikor Titi nemegyszer vezette rá a BL döntőn a labdát és hárított, vagy Drenthe elleni 1 vs 1. Azokat a meccseket ő (is) hozta.
Stelios
Jugador del Barça

2009.02.15. 00:20:13

Nem volt ma valami jó, de ezt a szintet Pinto is tudja. És azért volt egy hatalmas nagy bravúrja. Ő sincs hozzászokva ahoz, hogy ennyire gyenge legyen a védelem, és ennyit kelljen védeni.
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2009.02.15. 00:07:55

Én is bizonytalannak érzem Valdes-t.

" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Andris
Adminisztrátor

2009.02.15. 00:07:16

Na megnéztem az első gólt, abszolút igaz, legalább annyira az övé, mint Busquetsé..

Legalább ugrott volna, vagy valami. Mindenesetre Oliveirával szemben visszahozott minket a meccsbe.
Egy átlagos teljesítményt ki tudok hozni belőle, és ahogy elmondhatjuk, hogy a nagyszerű mezőnyjátékosok miatt áll élen a zamora díjért folyó versenyben, úgy most is elmondhatjuk: a védelem erősen hozzátett ahhoz, hogy két gólt kapott ma.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Titinho
Director del Fútbol

2009.02.15. 00:03:38

lionelmessi19 írta:Őszintén szólva én egyik gólt se írnám kifejezetten az ő számlájára, sőt Oliveirával szemben kb pontot mentett nekünk, felesben Samuval.

MIndenesetre Titinho, ma nagyon másképp nézük a meccset. :P Henryvel kapcs. is azt írtad, hogy Iniestánál nem volt rosszabb a balon..
Hát én igenis az ő számlájára írom az első gólt, de nem csak erről az meccsről beszélek.

És Inieta nem is volt jobb mint Henry a balon... :wink: De ebbe ne menjünk bele, mindketten elfogultak vagyunk kedvenceinkkel szemben.

Na jóéjt.

Peace. :)
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Andris
Adminisztrátor

2009.02.14. 23:58:15

Őszintén szólva én egyik gólt se írnám kifejezetten az ő számlájára, sőt Oliveirával szemben kb pontot mentett nekünk, felesben Samuval.

MIndenesetre Titinho, ma nagyon másképp nézük a meccset. :P Henryvel kapcs. is azt írtad, hogy Iniestánál nem volt rosszabb a balon..

Szerk:

Egyébként sokszor volt már, hogy ugy éreztem, közel sem teszi meg azt 1-1 gólnál, amit egy csak átlagos kapus megcsinálna.. Megnézem azt az első gólt. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Titinho
Director del Fútbol

2009.02.14. 23:56:22

Sajna ma sem volt a helyet magaslatán...sőt. :?

1. Az első gólt például ismét csak az ő nyakába varrom. Még csak meg sem próbált elugrani a labdáért, és ne mondja nekem senki, hogy zavarta valaki, mivel 11 méterről középről jött a fejes. Ehelyett ő ott kalimpált vagy integetett ott valakinek, de hogy elugorjon azért a tetves labdáért...áhh...minek???

2. 5 kapuralövésből 2 gólt kapott, védett egy szépet amikor Oliveira egy az egy ellen vitte rá a labdát. Jaa...számoljuk bele az a lesgólt is szóval 6 lövésből 3 gólt kapott! Ott is csak állt mint egy strucc és nézett. Nálam ez több mint sok!!!

Egyszerűen Valdésnek annyira nincs reflexe, hogy az valami hihetetlen! Van olyan meccs ahol 2 meg 3 kapura lövése van az ellenfélnek, de mi akkor is gólt kapunk! És ne mondja senki, hogy nem tehetne érte mert igenis tehetne! Nézzük már meg a Betisből Ricardo ma esti produkcióját! Na az KAPUSTELJESÍTMÉNY és a BETISben véd! Egyszerűen már ott tartok lassan, hogy görcsbe szorul a gyomrom ha már csak támad az ellenfél! Ma például Ricardonak 9 ismétlen 9 hárítása, de az is igaz, hogy volt vagy 20-22 helyzetünk! Valdes mérlege 5 helyzet, 2 gól, egy védés! Gratulálok neki!

Egyáltalán nem vagyok megelégedve vele az utóbbi hónapokban, még a szezon első felében voltak jó meccsei, de idén...pff...a meccset egyébként Gomezinho barátommal néztük végig és arról beszélgettünk 2-0-nál, hogy Valdés mikor húzott be egy meccset a Barcának mondjuk 5-6 szép védéssel...elárulom, hogy nem tudtuk a választ. Úgy mint például ma Ricardo...mert ma a Betis a kapusának köszönheti, hogy sikerült otthon tartani 1 pontot.

Én semmiféleképpen nem hosszabítanék vele, év végén mindhárom kapusunkat lecserélném. Nem is kell 3 kapus, minek?

Nagyon remélem, hogy összeszedi magát tavaszra Víctor, mert bajok lesznek itt. Mostantól már csak nehezebb meccsek jönnek, nehezebb ellenfelekkel mind a bajnokságban, mind a BL-ben. Nem Portillók, meg Dudák, hanem Benzemák, vagy esetleg egy Berbatov, Ibrahimovic, Tévez, Torres fog jönni! (persze ez csak feltételezés, de azért érezze át mindenki ezeknek a játékosoknak a súlyát) Úgyhogy hajrá Víctor, vágd tarkón magad és ébredj fel!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2009.02.14. 23:58:44-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
cps46
Entrenador del Barça

2009.02.02. 20:09:52

Miért kellene elrontani azt, ami éppen jól működik? Oké, hogy Valdes nem a világ legjobb kapusa, de nekünk jelenleg több is, mint elég. Nem vesztünk miatta meccset, nem kapunk róla gólt, vagyis miért kockáztatnánk meg egy "papíron" jobb kapust, akit maximum néhány meccsen + összefoglalókban láthattunk. Mert ugye könnyű úgy hibát találni Valdes teljesítményében, hogy egy évben 50x látjuk 90 percig, miközben más kapust ennek a negyedében sem. Bravúrok pedig igenis vannak. Csak azért kevesebb, mert alig jár arra az ellenfél. Casillasnak könnyebb dolga van a bravúrok halmozásában, mivel meccsenként tízzel több lövést kap, habár az utóbbi időben már nekik is feljavult a védelmük.

Szóval szerintem nem kell mindenáron belekötni valakibe, miközben a csapat úgy jó, ahogy van.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Pety-d
Jugador del Barça

2009.02.02. 19:50:29

Valdes szerintem igazán erre az évre érett be!! Emlékszem az első meccsére szinte minden kirúgása kiment az oldalvonalon :D
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.02.02. 19:47:51

ozsimiki írta:Nem az az extra klasszis, de rajta nem igen múlott, hogy nem nyertünk tavayl, tavaly előtt semmit sem. amikor olyan jó volt a csapat,h volt rá sansz, akkor be is húztuk,és ő sem lógott ki negatívba. szerintem elég ide, még ha nem is az az extra klasszis,de nem miatta nem nyertünk semmit az elmúlt 2 évben. ahogy vele együtt is megnyerjük, ha így folytatjuk.
Egy szóval sem mondta, hogy ő lett volna az oka az eredménytelenségnek, csak szerintem lehetne mellé keresni 1 tehetséges kapust akiből pár éven belül világklasszis lehet.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.02.02. 16:01:09

Nem az az extra klasszis, de rajta nem igen múlott, hogy nem nyertünk tavayl, tavaly előtt semmit sem. amikor olyan jó volt a csapat,h volt rá sansz, akkor be is húztuk,és ő sem lógott ki negatívba. szerintem elég ide, még ha nem is az az extra klasszis,de nem miatta nem nyertünk semmit az elmúlt 2 évben. ahogy vele együtt is megnyerjük, ha így folytatjuk.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.02.02. 15:50:41

Srácok! Sokáig védtem Victort, de most már le kell írjam a véleményem. Egyáltalán nem több mint egy átlagos kapus. Nincs meg benne az a plusz amit a klasszis kapusokat klasszissá teszi. A világ egyik legjobb védelme van előtte, csakis ezért kapta ő a legkevesebb gólt eddig. Fogja azokat a lövéseket, amiket bárki megfog, de nincsenek elképesztő bravúrjai, vagy csak nagyon ritkán. A pár évvel ezelőtti Sociedad elleni védése után mellé álltam, de elfogyott a bizalmam és a kitartásom mellette. Klasszis csapatba klasszis kapus kellene.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.01.25. 00:37:28

Ha nem is fogni, de kiütnie illet volna valóban :P De ne vegyük el a gól szépségét, védhető gólnak túlzás védhetetlen gólnak megint csak túlzás lenne! Inkább maradjon egy szép szabadrúgás gólnak :D
madmushroom
Capitá del Barça

2009.01.25. 00:35:42

Slither írta:Kapus "szakértőktől" kérdezném, hogy mit tanítanak, szabadrugásoknál hogy kell helyezkedni?
Mert VV mindig a gólvonalon áll, ami sztem nem túl előnyös. Ha kicsit előrébb állna, nagyobb szöget tudna befogni, ráadásul beívelésnél is nagyobb esélye lenne kijönni a kapuból. :roll:
Fél méterre a gólvonaltól érdemes állni... Igazából függ attól is, hogy milyen messziről és milyen szögből érkezik a szabadrúgás. A gól szerintem védhető lett volna egy kis bravúrral, de sajnos nem érte el...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madmushroom 2009.01.25. 00:38:15-kor.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.25. 00:32:41

Slither írta:Kapus "szakértőktől" kérdezném, hogy mit tanítanak, szabadrugásoknál hogy kell helyezkedni?
Mert VV mindig a gólvonalon áll, ami sztem nem túl előnyös. Ha kicsit előrébb állna, nagyobb szöget tudna befogni, ráadásul beívelésnél is nagyobb esélye lenne kijönni a kapuból. :roll:
A gólvonal előtt 0,5 méterrel célszerű.
Meg időben illik elvetődni, és akkor ez a labda simán fogható lett volna.
Tény, szétugrott a sorfal, de VV legalább annyira hibás abban.
Szerintem, simán fognia kellett volna azt a szabit.
Kép
menczel
Entrenador del Barça

2009.01.25. 00:28:25

hát szigoruan elméletileg azt tanitják hogy válassz olyan hülyegyerekeket a sorfalba akik nem ugranak szét :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.01.25. 00:15:10

Kapus "szakértőktől" kérdezném, hogy mit tanítanak, szabadrugásoknál hogy kell helyezkedni?
Hidegkutis
Barça B

2009.01.23. 17:39:21

LG írta:
Sanama írta:Hát ehhez annyit tudok hozzáfűzni,hogy nem a fizetés a mércéje a képességeknek.
Ha Casillas 50miliot keresne,vagy 2-t, akkoris ő lesz a legjobb hálóőr.
Buffon peidg szintén remek,csak Casillas felnőtt hozzá az utóbbi években,és át is vette tőle a vezető poziciót. Ez az én véleményem
Azért ebben nem lennék biztos, mármint a hsz-od második felével. Sztem nem jobb kapus Casillas mint Buffon, csak Buffon az 1 másodosztályban eltöltött szezon után kissé hátérbe szorult, Casillas meg az EB győzelem végett sztárolva lett, de ettől én még az olaszt többre tartom. Bár ilyen szinten, a legjobban között már nincsenek nagy külömbségek.
Na mind1, nem akarom Valdes topicját tovább offolni. Itt mindig nagy viták vannak, h jó-e Valdes ide, vagy nem, de sztem ez egyértelmű, igen jó ő ide. Ugyan vannak nála jobb kapusok, de ő is véd olyan jól, h nem indokolja egy új kapus szerződtetését.
Szerintem VV. Jól véd kár lenne vele nem hoszabítani. Az meg h sok pénzt kér lelehet alkudni!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.01.21. 19:51:26

Sanama írta:Hát ehhez annyit tudok hozzáfűzni,hogy nem a fizetés a mércéje a képességeknek.
Ha Casillas 50miliot keresne,vagy 2-t, akkoris ő lesz a legjobb hálóőr.
Buffon peidg szintén remek,csak Casillas felnőtt hozzá az utóbbi években,és át is vette tőle a vezető poziciót. Ez az én véleményem
Azért ebben nem lennék biztos, mármint a hsz-od második felével. Sztem nem jobb kapus Casillas mint Buffon, csak Buffon az 1 másodosztályban eltöltött szezon után kissé hátérbe szorult, Casillas meg az EB győzelem végett sztárolva lett, de ettől én még az olaszt többre tartom. Bár ilyen szinten, a legjobban között már nincsenek nagy külömbségek.
Na mind1, nem akarom Valdes topicját tovább offolni. Itt mindig nagy viták vannak, h jó-e Valdes ide, vagy nem, de sztem ez egyértelmű, igen jó ő ide. Ugyan vannak nála jobb kapusok, de ő is véd olyan jól, h nem indokolja egy új kapus szerződtetését.
Lezárt