2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt te sem gondolhattad komolyan hogy pinto jobb mint Valdes!Meghogy adjuk el victort!Eszméletlen!!Tegnap ha nem védi oliveira egy-egy elleni helyzetét akkor már rég elkönyvelhettük volna a második vereségünket!!Mellesleg tegnap nem rajta mult hogy nem nyertünk és egyik golban sem volt benne!!Az évek során rengeteget fejlődött!Az adottságai megv annak csak a magabiztosságával van baj!Ezen pedig lehet javitani!!Csak igy tovább Victor!!BarcasKrisz írta:Én is bizonytalannak érzem Valdes-t.
Jöjjön Pinto, Valdes legyen csere, Jorquera-t meg adjuk el. Vagy adjuk el Valdes-t is és hozzunk föl Pinto és Oier mellé még valaki tehetséges fiatalt.
Mennyivel jobb nála Pinto?Sztem bőven semennyivel.Sőt...Igaz,h sokkal kevesebbet védett eddig,mint VV,de amikor igen,számomra bizonyította,h miért.Ha Victort érzed bizonytalannak és Pintoval pótolnád,ahhoz csak gratulálni tudokBarcasKrisz írta:Én is bizonytalannak érzem Valdes-t.
Jöjjön Pinto, Valdes legyen csere, Jorquera-t meg adjuk el. Vagy adjuk el Valdes-t is és hozzunk föl Pinto és Oier mellé még valaki tehetséges fiatalt.
Én ezt erősen belemagyarázásnak érzem. 8 méterről kapott egy életerős, jól helyezett fejest. Biztos szépen nézett volna ki, ha elugrik. De ha úgy érzi, hogy esélye sincs, akkor minek?lionelmessi19 írta:Na megnéztem az első gólt, abszolút igaz, legalább annyira az övé, mint Busquetsé..
Legalább ugrott volna, vagy valami.
Hát én igenis az ő számlájára írom az első gólt, de nem csak erről az meccsről beszélek.lionelmessi19 írta:Őszintén szólva én egyik gólt se írnám kifejezetten az ő számlájára, sőt Oliveirával szemben kb pontot mentett nekünk, felesben Samuval.
MIndenesetre Titinho, ma nagyon másképp nézük a meccset.Henryvel kapcs. is azt írtad, hogy Iniestánál nem volt rosszabb a balon..
Egy szóval sem mondta, hogy ő lett volna az oka az eredménytelenségnek, csak szerintem lehetne mellé keresni 1 tehetséges kapust akiből pár éven belül világklasszis lehet.ozsimiki írta:Nem az az extra klasszis, de rajta nem igen múlott, hogy nem nyertünk tavayl, tavaly előtt semmit sem. amikor olyan jó volt a csapat,h volt rá sansz, akkor be is húztuk,és ő sem lógott ki negatívba. szerintem elég ide, még ha nem is az az extra klasszis,de nem miatta nem nyertünk semmit az elmúlt 2 évben. ahogy vele együtt is megnyerjük, ha így folytatjuk.
Fél méterre a gólvonaltól érdemes állni... Igazából függ attól is, hogy milyen messziről és milyen szögből érkezik a szabadrúgás. A gól szerintem védhető lett volna egy kis bravúrral, de sajnos nem érte el...Slither írta:Kapus "szakértőktől" kérdezném, hogy mit tanítanak, szabadrugásoknál hogy kell helyezkedni?
Mert VV mindig a gólvonalon áll, ami sztem nem túl előnyös. Ha kicsit előrébb állna, nagyobb szöget tudna befogni, ráadásul beívelésnél is nagyobb esélye lenne kijönni a kapuból.
A gólvonal előtt 0,5 méterrel célszerű.Slither írta:Kapus "szakértőktől" kérdezném, hogy mit tanítanak, szabadrugásoknál hogy kell helyezkedni?
Mert VV mindig a gólvonalon áll, ami sztem nem túl előnyös. Ha kicsit előrébb állna, nagyobb szöget tudna befogni, ráadásul beívelésnél is nagyobb esélye lenne kijönni a kapuból.
hát szigoruan elméletileg azt tanitják hogy válassz olyan hülyegyerekeket a sorfalba akik nem ugranak szétSlither írta:Kapus "szakértőktől" kérdezném, hogy mit tanítanak, szabadrugásoknál hogy kell helyezkedni?
Szerintem VV. Jól véd kár lenne vele nem hoszabítani. Az meg h sok pénzt kér lelehet alkudni!!LG írta:Azért ebben nem lennék biztos, mármint a hsz-od második felével. Sztem nem jobb kapus Casillas mint Buffon, csak Buffon az 1 másodosztályban eltöltött szezon után kissé hátérbe szorult, Casillas meg az EB győzelem végett sztárolva lett, de ettől én még az olaszt többre tartom. Bár ilyen szinten, a legjobban között már nincsenek nagy külömbségek.Sanama írta:Hát ehhez annyit tudok hozzáfűzni,hogy nem a fizetés a mércéje a képességeknek.
Ha Casillas 50miliot keresne,vagy 2-t, akkoris ő lesz a legjobb hálóőr.
Buffon peidg szintén remek,csak Casillas felnőtt hozzá az utóbbi években,és át is vette tőle a vezető poziciót. Ez az én véleményem
Na mind1, nem akarom Valdes topicját tovább offolni. Itt mindig nagy viták vannak, h jó-e Valdes ide, vagy nem, de sztem ez egyértelmű, igen jó ő ide. Ugyan vannak nála jobb kapusok, de ő is véd olyan jól, h nem indokolja egy új kapus szerződtetését.
Azért ebben nem lennék biztos, mármint a hsz-od második felével. Sztem nem jobb kapus Casillas mint Buffon, csak Buffon az 1 másodosztályban eltöltött szezon után kissé hátérbe szorult, Casillas meg az EB győzelem végett sztárolva lett, de ettől én még az olaszt többre tartom. Bár ilyen szinten, a legjobban között már nincsenek nagy külömbségek.Sanama írta:Hát ehhez annyit tudok hozzáfűzni,hogy nem a fizetés a mércéje a képességeknek.
Ha Casillas 50miliot keresne,vagy 2-t, akkoris ő lesz a legjobb hálóőr.
Buffon peidg szintén remek,csak Casillas felnőtt hozzá az utóbbi években,és át is vette tőle a vezető poziciót. Ez az én véleményem