Sajna ma sem volt a helyet magaslatán...sőt.
1. Az első gólt például ismét csak az ő nyakába varrom. Még csak meg sem próbált elugrani a labdáért, és ne mondja nekem senki, hogy zavarta valaki, mivel 11 méterről középről jött a fejes. Ehelyett ő ott kalimpált vagy integetett ott valakinek, de hogy elugorjon azért a tetves labdáért...áhh...minek???
2. 5 kapuralövésből 2 gólt kapott, védett egy szépet amikor Oliveira egy az egy ellen vitte rá a labdát. Jaa...számoljuk bele az a lesgólt is szóval 6 lövésből 3 gólt kapott! Ott is csak állt mint egy strucc és nézett. Nálam ez több mint sok!!!
Egyszerűen Valdésnek annyira nincs reflexe, hogy az valami hihetetlen! Van olyan meccs ahol 2 meg 3 kapura lövése van az ellenfélnek, de mi akkor is gólt kapunk! És ne mondja senki, hogy nem tehetne érte mert igenis tehetne! Nézzük már meg a Betisből Ricardo ma esti produkcióját! Na az KAPUSTELJESÍTMÉNY és a BETISben véd! Egyszerűen már ott tartok lassan, hogy görcsbe szorul a gyomrom ha már csak támad az ellenfél! Ma például Ricardonak 9 ismétlen 9 hárítása, de az is igaz, hogy volt vagy 20-22 helyzetünk! Valdes mérlege 5 helyzet, 2 gól, egy védés! Gratulálok neki!
Egyáltalán nem vagyok megelégedve vele az utóbbi hónapokban, még a szezon első felében voltak jó meccsei, de idén...pff...a meccset egyébként Gomezinho barátommal néztük végig és arról beszélgettünk 2-0-nál, hogy Valdés mikor húzott be egy meccset a Barcának mondjuk 5-6 szép védéssel...elárulom, hogy nem tudtuk a választ. Úgy mint például ma Ricardo...mert ma a Betis a kapusának köszönheti, hogy sikerült otthon tartani 1 pontot.
Én semmiféleképpen nem hosszabítanék vele, év végén mindhárom kapusunkat lecserélném. Nem is kell 3 kapus, minek?
Nagyon remélem, hogy összeszedi magát tavaszra Víctor, mert bajok lesznek itt. Mostantól már csak nehezebb meccsek jönnek, nehezebb ellenfelekkel mind a bajnokságban, mind a BL-ben. Nem Portillók, meg Dudák, hanem Benzemák, vagy esetleg egy Berbatov, Ibrahimovic, Tévez, Torres fog jönni! (persze ez csak feltételezés, de azért érezze át mindenki ezeknek a játékosoknak a súlyát) Úgyhogy hajrá Víctor, vágd tarkón magad és ébredj fel!