Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.16. 15:31:46

A "nem zsákba macska" kivételévelegyet értek a hsz-eddel. Akár Benzema, akár Agüero, vagy bárki más, nagy kérdés lenne, hogy megállja-e a helyét a csatár poszton, ami nálunk talán az egyik legnehezebb feladat. Illetve kérdés, hogy beleillene a játékstílusunkba...

Szerk.: Igen, talán Villa, de ő is zsákba macska szvsz, sok minden más itt mint, a valenciában.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Sanama
Llegenda del Barça

2009.02.16. 15:31:19

Victor_Valdes írta:Rossz érzéseim vannak... :roll:
Szvsz bármi áron meg kell tartani, őt. Akár égbekiáltó fizetés árán is. Nem hiszem, hogy találnánk hozzá hasonló csatárt, ha találnánk is valakit a helyére, iszonyat sokba kerülne és zsákbamacska is lenne.
David Villa.
Miért lenne zsákbamacska. Ő az egyetlen aki hasonló testfelépítésű és bizonyított már válogatottban és Valenciaban is. De ez most nem fontos

Én is örülnék ha maradna,de nem a fizetése fog dönteni szerintem,hogy most 1 misivel többet vagy kevesebbet kap, hanem az érzései és a gondolatai. Rossz érzéseim megvannak nekem is,mintha már kacsingatna elfelé :(

VV: Igen,őket én sem gondolnám megfelelőnek Eto'o helyére. 3csatár van akik szóba jöhetnek a pótlásra,belőlük 2 csillagászati áron.(Villa,Ibra,Torres)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2009.02.16. 15:33:45-kor.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.02.16. 15:29:11

Zsákbamacskának nem mondanám azokat a csatárokat akik idejöhetnének, de iszonyú drágáknak igen :P Amugy meg felesleges még erről beszélni. Még itt van és ontja a gólokat. Ennek örüljünk.
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.16. 15:27:23

Rossz érzéseim vannak... :roll:
Szvsz bármi áron meg kell tartani, őt. Akár égbekiáltó fizetés árán is. Nem hiszem, hogy találnánk hozzá hasonló csatárt, ha találnánk is valakit a helyére, iszonyat sokba kerülne és zsákbamacska is lenne.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.02.16. 15:21:02

Olyaszországból cska a milant tudom elképzelni. Angliából a Chelseat. Azt nem hiszem, hogy MÉG visszamenne a Mallorcához.
Amugy a "Szívem a Mallocáé, a Barcánál dolgozok" kijelentés az összes többi csapatra igaz lesz szerintem. Ebben nincs semmi, mivel a Realnak nem kellett és a Mallorca jol bánt vele. Kicsit ilyen anya vagy apa komplexusos történet. Még jo hogy ővék a szíve...
... Lényeg. Nem akarom hogy elmenjen, de ha ő ezt akarja, akkor ugyis az lesz 8)
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.02.16. 15:10:44

SZerintem nagyon sokat elárul az a kijelentése,hogy:
"A szívem a Mallorcaé,a Barcanak dolgozok".
Ebből én azt vonom le,hogy a Barca csak munkahely számára és semmit érzelem nem köti ide. Valószínűleg Frank,Dinho,Deco távozása sokat nyom ezen , illetve Pep 1.kijelentése,hogy nem számít a Kamerunira,meg az a pár vita,ami Eto'o és Pep között zajlott.

Én úgy gondolom,hogy el fog menni nyáron,máskülönben miért ez a nagy titokzatosság? Örülnék ha maradna,a világ legjobb csatára jelenleg,de ha nem szeretne maradni,akkor elmegy.

A vezetőség nem fog neki akkora fizut adni,mint Messinek,mert Messi egy külön kategória,és ő pótolhatatlan.
De ez majd nyáron kiderül,viszont nagyon furcsa nekem a nyilatkozata... :roll:

Nemtudom,de ha Ancelotti elmegy a Milanból év végén,és esetleg Rijkaard ül le oda,akkor elég nagy esély van arra,hogy oda fog menni Eto'o. Dinho+Rijkaard...
menczel
Entrenador del Barça

2009.02.16. 13:34:57

abreu írta:Én egyszerűen nem értem egyébként, hogy egy játékos, aki ilyen jó csapatnál van, ami nagyon jól is teljesít, és maga a játékos is nagyon eredményes, és a szurkolók is imádják, miért akarna elmenni innen :?: :?: [/b]
ő maga mondta: zsoldos. nekünk dolgozik. ha valaki értzelmileg nem kötödik akkor az általad felsorolt érvek mit se számitanak: jócsapatnál van - ahhoz is fog szerződni, a csapat jól teljesít- nyilván cimesélyes csapatba megy, eredményes - van olyan egoista hogy tudja bárhol eredményes lesz, a szurkolok meg máshol is imádni fogják ha gólokat lő és ha ő nem imádja őket akkor mint mondtam ez nem számít.
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.16. 13:28:12

Én egyszerűen nem értem egyébként, hogy egy játékos, aki ilyen jó csapatnál van, ami nagyon jól is teljesít, és maga a játékos is nagyon eredményes, és a szurkolók is imádják, miért akarna elmenni innen :?: :?: [/b]
menczel
Entrenador del Barça

2009.02.16. 13:12:43

Hát igen a nyári mizéria tett be neki valószínűleg. El akarták adni ezt mindenki tudta csakhogy nem volt kérője. Mit tehet ilyenkor az ember? Vagy újra bebizonyitja mennyit ér vagy belekulázik a karrierjébe. Jól döntött meg mutatta hogy napjaink top3 befejező csatára, a térdsérülése egyáltalán nem látszik az eredményességén szóval mostmár biztos a pénzes nagycsapatok is le akarják majd szerződtetni.

(Szerencsére az hogy Spo-ban marad fel sem merülhet, így elég kevés opció marad. a 4 nagy angol- Chelsea egyértelmű, Muból ha Tevez távozik, Arsenal ha idén se nyernek semmit akkor egyértelmű lesz a fiatal oclsó játékosok és Wenger csődje szóval zsebbe nyúlnak, Pool ha Torres mondjuk pont idejön- na meg a Man.City. - na ott tényleg a világ legjobban fizetett spilere lenne amire vágyik- ; és még olaszhonból a Milan és ennyi. )
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.02.16. 13:04:45

Titinho írta:
Én szerintem meg vagy a Milanba vagy az Interbe fog menni, ha távozik esetleg. De maradjon inkább, hiszen ahogy írtad is, nem biztos, hogy tudnánk pótolni. Még esetleg David Villa...majdnem ugyanaz a gyerek csak fehér kivitelben. :wink:
HA menne:

de ez akkor hülyeség lenne a részéről, kihívás? vagy miért? mindkét csapat visszalépés lenne a számára, a játék színvonaláról nem is beszélve. és egyik sem a szíve csapata..minek menne el? maradjon 2-3 évet még,aztán menjen vissza szíve csapatához levezetni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Deus
Boixos Nois

2009.02.16. 12:59:23

hoppá, a cikkben ott van, hogy a „A szívem a Mallorcáé, jelenleg a Barcának dolgozom”...

Erről ennyit, mégiscsak zsoldos. Ahogy írtam, csak gólokkért focizik és sikerekért. Ennyi.

Szerintem is lépni fog le innen. Kár érte... Torrest vagy Villát tudom elképzelni oda. Benzemát soha.
KépKép
Capon
Llegenda del Barça

2009.02.16. 12:59:15

Eto'o-nak ezek a nyilatkozatai és az, hogy csak szezon végén akar tárgyalni a szerződéséről egyre jobban megerősíti bennem azt az érzést, hogy menni akar. Nem tudom miért és hova de sajna van egy ilyen rossz érzésem. Ha maradni akarna bármikor meg tudták volna vele hosszabbitani a szerződését.
Eto'o 28 éves (azt hiszem) még akar egy jó zsíros szerződést kötni 4 évre.
Akit el tudnék képzelni az ő helyén és szívesen is látnám a csapatban az Torres.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2009.02.16. 13:03:06-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
kilibarca
Capitá del Barça

2009.02.16. 12:55:51

Szerintem nem kéne annyira "temetni" Eto'ot , azért azt se feledjük ,hogy a Barca mit tett vele ő küzdött hajtott gólokat is rúgta és mégis eladó listára tették nem eshetett neki valami jól.
Időbe megfogja mondani mit akar. Kicsit emelni kell a fizetésén és maradni fog 2-3 évig még csúcsformában lehet.Utána mehet a Milanba...

Úgy gondolom nem lehet komolyabb baja mert akkor nem tudna így teljesíteni.

LP-vel viszont egyetértek , mindenki pótolható.De remélem azért marad...
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.16. 12:43:30

Én csak annyit mondok, hogy sztem nem biztos h elmegy. Számomra ez nem olyan egyértelmű. :roll:
menczel
Entrenador del Barça

2009.02.16. 12:14:52

hehe de tudtam. először csak egy érzés volt bennem mint Titinhonál a gólok után emlékszem volt olyan régebben hogy mint egy őrült a földhöz verte magát. Mindenesetre remélem a vezeőséggel hamarabb közli hogy menni akar hogy legyen idejük az utódról gondoskodni.

Az is érdekes hogy ilyen statisztikákkal itt a barcában öreg koráig megbecsült lenne, a klub legendái közé emelkedne. Mondjuk ő pont az az ember aki erről magasról tesz sztem.

Az is megérne egy misét hogy vajon csókolgatta e a katalán címerünket a mezén vagy sem, mert szerintem igen. De hát ő már csk ilyen, szeret sarkos dolgokat nyilatkozni. Valamilyen szempontból élvezetesebb is mint a Bojan-Messi féle sablonnyilatkozatok.

90% hogy megy. De azért én szeretem és hálás vagyok neki.
visca el barca
Presidente del Barça

2009.02.16. 12:05:12

LG írta:
visca el barca írta:szerintem sem fog maradni. ha maradna akkor boldogan hirdetné, hogy milyen jó neki itt stb, stb. ha elmegy biztos hogy nem lesz aki pótólni tudja

130meccs/100 gól. jöhet ide torres vagy bárki, nem hinném hogy ezt lehet überelni.

Amennyiben tényleg meg, kiváncsi leszek hova. Van egy tippem, hogy angliába vmi multitrilliárdos klubba...
Ez megint csak statisztika...attól még lehet pótolni. Lehet, h az utódja nem lőne annyi gólt, de összjátékban meg sokkal hasznosabb lenne :idea:
mérkőzéseket még mindig gólra játszák. engem nem érdekel ha vki önző vagy nem veszi ki a részét a csapatjátékban, de minden meccsen lő egy gólt. :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2009.02.16. 11:58:16

gondolom azért a vezetőség már számításba vette, hogy ha nem marad akkor esetleg kit hoznának. mivel eto'o szerződése jövőre jár le, így még érte is kapnánk sztem bőven pénzt. az meg hogy ki lehetne az esetleges utódja, hát lövésem sincs. én legszivesebben torrest látnám, de nem hinném, hogy ő spanyolhonban a matracosokon kivul bárhol is játszana. benzeme aboszolut nem barca stilusu jatékos. talán villa... :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
van Bommel
Capitá del Barça

2009.02.16. 11:52:07

Eto'o szvsz tuti menni fog. Két lehetséges helyet tudok elképzelni. Inter vagy a City. Ha megnyerjük a ligát és/vagy a BL-t elmegy a Citybe, hogy ő legyen a császár Robinho mellett. Nem véletlenek a Kun és Villa érkezéséről szóló hírek sem, csak ezek szerint nem Henry, hanem Eto'o helyére :shock:
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.16. 11:47:55

visca el barca írta:szerintem sem fog maradni. ha maradna akkor boldogan hirdetné, hogy milyen jó neki itt stb, stb. ha elmegy biztos hogy nem lesz aki pótólni tudja

130meccs/100 gól. jöhet ide torres vagy bárki, nem hinném hogy ezt lehet überelni.

Amennyiben tényleg meg, kiváncsi leszek hova. Van egy tippem, hogy angliába vmi multitrilliárdos klubba...
Ez megint csak statisztika...attól még lehet pótolni. Lehet, h az utódja nem lőne annyi gólt, de összjátékban meg sokkal hasznosabb lenne :idea:
Titinho
Director del Fútbol

2009.02.16. 11:45:16

chi omega írta:mindenesetre nem esik valami jól, hogy azt mondja, a szíve a mallorcáé.
...és hozzáteszi még, hogy de jelenleg a Barcának dolgozom. Ez rám is furcsán hatott egy kicsit. :roll:
visca el barca írta:Amennyiben tényleg meg, kiváncsi leszek hova. Van egy tippem, hogy angliába vmi multitrilliárdos klubba...
Én szerintem meg vagy a Milanba vagy az Interbe fog menni, ha távozik esetleg. De maradjon inkább, hiszen ahogy írtad is, nem biztos, hogy tudnánk pótolni. Még esetleg David Villa...majdnem ugyanaz a gyerek csak fehér kivitelben. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
visca el barca
Presidente del Barça

2009.02.16. 11:37:00

szerintem sem fog maradni. ha maradna akkor boldogan hirdetné, hogy milyen jó neki itt stb, stb. ha elmegy biztos hogy nem lesz aki pótólni tudja

Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2009.02.16. 11:21:11

egyetértek titinhoval, szerintem sem boldog. a gólokat lövi, de a játéka pl kifejezetten gyenge volt az elmúlt hónapokban ahhoz képest, amit megszoktunk tőle. én ebben mindig is a frusztrációt éreztem. hogy mi okozza, passz..
mindenesetre nem esik valami jól, hogy azt mondja, a szíve a mallorcáé.
Léfe
Entrenador del Barça

2009.02.16. 11:17:08

Ha nem marad akkor elmegy. Persze sajnálnám, de el tudta volna valaki képzelni, hogy lehet egy pazar Barca R10 nélkül 2005-06-os években ? Na ugye, hogy nem. És most jók vagyunk. Aki nem szivesen játszik itt szerintem mehet. A Betis ellen megmentett 1 pontot, vagy elveszitett kettőt ? Mert akkora helyzetet kihagyni, mint amikor 5 méterről mellé tette nem semmi. Máshol / ezt valaki már irta, közel sem lenne ilyen gólerős / mert nem játszanak 3 / föleg ilyen társak mellett/ csatárral, és nem lenne igy kiszolglva meg tehermentesitve. Bár sokan biztosan lehurrognak de D.Villa is nagyon jó, hiszen jóval gyengébb csapatban és a válogatottban is szorja a golókat. A mezőnyben sem suta. Kiváncsi lennék Villa hány gólnál tartana a mai Barcában Etoo meg a Valenciában?
Fecó
Titinho
Director del Fútbol

2009.02.16. 10:50:08

Na ez a nyilatkozat mégjobban rátett egy lapáttal a bennem kavargó érzésekre: Eto'o nem fog maradni szerintem. :(

Észre lehet venni nem csak ezen a nyilatkozatán, hanem az előző interjúkon, valamint a megnyilvánulásain a meccseken. Egyszerűen azt érzem és én azt látom rajta, hogy nem boldog. Nem is tudom mikor láttam utoljára mosolyogni Samut. (na a mostani cikkben...húú...) Régebben minden meccsen fülig ért neki is a szája, most pedig még ha gólt rúg még akkor sem tud úgy örülni, lepacsizik a többiekkel és kész. Valami nincs rendben Samuval... :roll: Lehet, hogy ez az én hülyeségem, de én így látom.

Egyébként a MundoDeportivo szerint a Nou Campban nem fogadták valami jó szemmel ezt a francia lapnak adott nyilatkozatát, mivel állítólag az nem tetszett benne, hogy Eto'o csak 2-3 hónap múlva hajlandó elárulni, hogy megy vagy marad, pedig már meghozta a döntést. Így esetleg ha nem maradna Samu, akkor hónapok esnének ki az utódlást illetően és ez állítólag nem tetszik a Barcának. Mondjuk az is érthető, hogy nem akarja Samu sem az idény végéig elárulni a jövőjével kapcsolatos dolgokat, viszont valamilyen szinten a Barcát is meg lehet érteni... :roll:

Egyébként a Mundo szerint ha távozna Eto'o, akkor a két legfőbb kiszemelt David Villa és Karim Benzema lenne. De ez még messze van.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Deus
Boixos Nois

2009.02.15. 21:19:35

fir3bird írta:"Samu" gólkirály lesz. valszeg ráadásul 30 fölött. sőt még aranycipő is az övé lesz.
Ámen :)

de Eto'o -nak nem fekszik a 11 -es lövés... A betis elleni meccsen majdnem elszúrta... Miért kell erőltetni rá a 11es rúgást? xavi is végezhet 11es rúgást nem?
KépKép
Lezárt