Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
David Villa.Victor_Valdes írta:Rossz érzéseim vannak...![]()
Szvsz bármi áron meg kell tartani, őt. Akár égbekiáltó fizetés árán is. Nem hiszem, hogy találnánk hozzá hasonló csatárt, ha találnánk is valakit a helyére, iszonyat sokba kerülne és zsákbamacska is lenne.
ő maga mondta: zsoldos. nekünk dolgozik. ha valaki értzelmileg nem kötödik akkor az általad felsorolt érvek mit se számitanak: jócsapatnál van - ahhoz is fog szerződni, a csapat jól teljesít- nyilván cimesélyes csapatba megy, eredményes - van olyan egoista hogy tudja bárhol eredményes lesz, a szurkolok meg máshol is imádni fogják ha gólokat lő és ha ő nem imádja őket akkor mint mondtam ez nem számít.abreu írta:Én egyszerűen nem értem egyébként, hogy egy játékos, aki ilyen jó csapatnál van, ami nagyon jól is teljesít, és maga a játékos is nagyon eredményes, és a szurkolók is imádják, miért akarna elmenni innen![]()
[/b]
HA menne:Titinho írta:
Én szerintem meg vagy a Milanba vagy az Interbe fog menni, ha távozik esetleg. De maradjon inkább, hiszen ahogy írtad is, nem biztos, hogy tudnánk pótolni. Még esetleg David Villa...majdnem ugyanaz a gyerek csak fehér kivitelben.
mérkőzéseket még mindig gólra játszák. engem nem érdekel ha vki önző vagy nem veszi ki a részét a csapatjátékban, de minden meccsen lő egy gólt.LG írta:Ez megint csak statisztika...attól még lehet pótolni. Lehet, h az utódja nem lőne annyi gólt, de összjátékban meg sokkal hasznosabb lennevisca el barca írta:szerintem sem fog maradni. ha maradna akkor boldogan hirdetné, hogy milyen jó neki itt stb, stb. ha elmegy biztos hogy nem lesz aki pótólni tudja
130meccs/100 gól. jöhet ide torres vagy bárki, nem hinném hogy ezt lehet überelni.
Amennyiben tényleg meg, kiváncsi leszek hova. Van egy tippem, hogy angliába vmi multitrilliárdos klubba...
Ez megint csak statisztika...attól még lehet pótolni. Lehet, h az utódja nem lőne annyi gólt, de összjátékban meg sokkal hasznosabb lennevisca el barca írta:szerintem sem fog maradni. ha maradna akkor boldogan hirdetné, hogy milyen jó neki itt stb, stb. ha elmegy biztos hogy nem lesz aki pótólni tudja
130meccs/100 gól. jöhet ide torres vagy bárki, nem hinném hogy ezt lehet überelni.
Amennyiben tényleg meg, kiváncsi leszek hova. Van egy tippem, hogy angliába vmi multitrilliárdos klubba...
...és hozzáteszi még, hogy de jelenleg a Barcának dolgozom. Ez rám is furcsán hatott egy kicsit.chi omega írta:mindenesetre nem esik valami jól, hogy azt mondja, a szíve a mallorcáé.
Én szerintem meg vagy a Milanba vagy az Interbe fog menni, ha távozik esetleg. De maradjon inkább, hiszen ahogy írtad is, nem biztos, hogy tudnánk pótolni. Még esetleg David Villa...majdnem ugyanaz a gyerek csak fehér kivitelben.visca el barca írta:Amennyiben tényleg meg, kiváncsi leszek hova. Van egy tippem, hogy angliába vmi multitrilliárdos klubba...
Ámenfir3bird írta:"Samu" gólkirály lesz. valszeg ráadásul 30 fölött. sőt még aranycipő is az övé lesz.