Varga Tamás írta:
Hogy ki-mit érez, az egyéni gondolat.
Én azt érzem, maradni fog!
Legyen ez a közös nevezőnk mindannyiunknak.
OFF
Apróság ugyan,de sztem nem jó a sorrend...
Hogy ki-mit érez, az egyéni gondolat.
Legyen ez a közös nevezőnk mindannyiunknak.
Én azt érzem, maradni fog!
Így nekem jobban hangzik,mert azon van a hangsúly,h mindenki egyénileg döntse el és ez legyen a közös,nem pedig az,h Te úgy gondolod:marad
ON
Amikor átfutottam a nyilatkozatán,vhogy olyan fura hangulata volt az egésznek,de nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget.De most utánaolvasva a topicnak,elég rendesen rám ijesztettetek

A zöm úgy érzi,h jövőre már nem valószínű,h nálunk fut ki a pályára Samu,egy-két dologgal "megtámogatva".Annyian említettétek ezt,h görcsbe is rándult a gyomrom.Igazándiból ő egy elég kiszámíthatatlan playa,egyedi gondolkodással és váratlan megnyilvánulásokkal,konok természettel.
Én vhogy nem tudom elképzelni nélküle a csapatot,ilyen gólérzékeny csatárra feltétlenül szükségünk van.Az,h neki szüksége van e a BARCELONA-ra,sztem hamarosan ki fog derülni.Gondolom a háttérben már folynak a szerződésével kapcsolatos munkálatok,puhatolózás.
Én most naon bizonytalan lettem vele kapcsolatban.A tavalyi "létszám feletti státuszba" helyezés biztos nyomot hagyott benne,hajlok affelé,h csakazértis alapon teker idén és egy káprázatos idény után dobbant,mondva,h: "Ti komolyan gondoltátok,h ez nem kell nektek?Akkor most én lépek,aztán főjetek a levetekben..."
De az is könnyen előfordulhat,h ebben a fantasztikus játékot produkáló csapatban igazán elemében érzi magát és megvalósíthatja a trófeák iránt érzett vágyának sokszorosát.Ez esetben csak egy pöttyet játszik az idegeinkkel -ami abszolút rá vallana

- és ha a lovettában megegyeznek,akkor mindenképpen maradna...
Azért igaz,ami igaz,a Titinho által felvetett dologban (vmi nem olyan nála, mint szokott...) érzek némi igazat,így utánagondolva.Volt egy idő,amikor állandóan őrjöngve rohangált ki a közönséghez és ott tüzelte őket.Mostanában mintha ezek is elhalványultak volna...

Hmm,remélem cs bebeszéljük magunknak és szó sincs erről.
Alternatívaként -ha minden kötél szakad,és távozik- ,akkor én is Villát jelölném meg.Torres sztem sem jönne ide,Ibra "megfizethetetlen" és amúgy sem ide való a stílusa (bár ezt gondoltam Daniról is,és kellemesen csalódtam.De Zlatanban nem érzem,h le tudná vetkőzni a parnyák fociját.).Benzema meg igen nagy lutri,ezen kívül vhogy nem tudom elképzelni itt.Nekem nem passzos a csávó,nemtom miért...